piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alexuta, ai un vot d ela noi pentru scumpica de Alexia. E foarte frumoasa
Diana, mie cand incep sa imi spuna sfaturi, le spun ca sunt bine venite. Dar oricum fac cum cred eu ca trebuie! Si pe mine ma'nerveaza mai ales alea care par sa le stie pe toate
Maddy, bine ca e Bianca bine cu kkita.
Gavrillia, ii iei temperatura la 4 dimineata? Inainte de 4 nu are? Poate ii este pur si simplu cald. Nu cred ca pot exista astfel de oameni, ca doamna din parc, care sa se ocupe de copii. hmmmm
Azi e sarabatoare asa ca voi fi prin zona, probabil! Acuma Petra papa paine cu unt si sunculita + rosii. Ii da mama

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, de la ce varsta incep ei sa fie interesati de carti, nu de povesti neaparat, ci sa le placa sa se uite, sa le arati imagini si sa urmareasca ce le arati? Dinu are 10 luni si nu ma urmareste cand ii arat ceva, el vrea eventual doar sa bage cartea in gura. E normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna dimineata!!!
Imi pare rau ca nu am mai putut intra ieri pe net...am fost la mama cu treaba si am iesit afara in Moghioros sa ma intalnesc cu prietenele de acolo caci pe aici inca nu am......
Irina (Vladut) & Irina (Noelia) nu mai stiu cum se numeste pensiunea sau pe unde era mai exact caci noi am fost mai de mult si nu am stat acolo,doar am trecut pe langa ea,dar stiu ca afost o vara de-a mea acum si este super are si un loc de luat masa sapat in munte...atat pot sa-ti spun ca este 600mii pe noapte.....daca chiar vreti mai multe detalii va pot face rost de un nr de tel,dar maine....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Maddy - La multi Ani pt ieri .....sa sarbatoresti si la 40 de ani.... Bina ca nu ia iesit nimic Biancai la analize...Eu sunt o norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Codruta eu ma gandeam sa inscriem acolo toti copii din piticodrom.Pariez ca sunt cei mai frumosi.
Tonia eu zic sa nu te ingrijorezi.Alexia e incantata de carti si reviste dar sa le scoata din biblioteca, da cateva pagini si apoi le baga in gura. Oricum ei ii place sa le imprastie pe covor.
A primit de la bunici carti cu diverse animale din carton si eu i-am luat una de plastic farlin.Le rasfoieste o secunda doua si apoi le baga in gurita.Abia acum parca incepe sa o intereseze imaginile din cartulie caci ii place cum fac eu cand ii explic cum face gaina, cocosul, etc.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Scuze sunt cam somnoroasa....
Ziceam ca eu sunt o norocoasa pt ca a mea fata nu se trezeste noaptea decat o data sau 2 cand pierde suzeta si asta numai atunci cand este obosita....In rest ma mai trezesc eu sa vad daca respira

Miflore - tara mea este undeva la 80km de Bucuresti in jud.Teleorman pe drumul dintre Alexandria{45km) si Pitesti(75km)-este zona de deal dar este fff frumos,avem si rau si padure si baraj de peste fff aproape....mie imi place pt ca acolo am copilarit...La ceilalti bunici de la Cloasterf (la 24km de Sighisoara spre Brasov) este si mai frumos dar acolo nu prea sunt conditii si in plus este cam departe

Hildegard - super super poza...........

Antonia - Briana e nebuna dupa carti si reviste,puzzeluri mari colorate,carticele cu animale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

LA MULTI ANI pentru toate mamicile si toti bebicii cu nume de Maria, Marian, etc.
La Multi Ani si celor care fac astazi un anisor David Stefan, Anamaria, Stefania, Mara. Sa creasca marti si frumosi si sanatosi.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani tuturor piticotilor care implinesc un anisor, David Stefan, Anamaria, Stefania, Mara! Sanatate si noroc in viata!

La multi ani tuturor Mariilor! Si mamici si pitici! Sa fie fericite si iubite!

Antonia, poate am accentuat prea mult in discutii pasiunea Mirunei pentru carti, si acum te fac sa te gindesti la prostii. Eu nu cred ca e anormal daca Dinu doar maninca cartile, fara sa le si citeasca inainte. Copiii dezvolta anumite preferinte, unii sint obsedati de carti, altii de pamint de flori, etc.

Copilul meu a vomat in somn as'noapte. Am gasit cearsaful varza dimineata. Asa imi trebuie daca o duc la Beker Brau.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani mariilor, mamici, bebici everybody in the casa mare!

radu nu sta sa-i citesc povesti. vrea sa rasfoiasca el paginile, sa le bage in gura si dup-aia sa le arunce.

dar e absolut fascinat de vreo luna de sticle de sampon, de ketchup care se deschid. si e f atasat de sticla de crema.
si repeta la nesfarsit "bau!". am vazut ca e folosit ca un salut mai mult. cand ne vede zice "bau!". de vreo 20 de ori.

cu jucariile am rezolvat-o cat de cat. are o tzava de-aia de sa bage cercuri pe ea (le scoate pe rand, nu le pune la loc), i-am mai luat si o masinutza care se trage dupa el cand merge, care are niste figuri gematrice de se baga in remorca prin orificii speciale (e f pasionat de pacanitul pe care-l face masina cand merge, dar nu o trage de sfoara, ci o impinge pe jos prin toata casa si deschide si inchide la nesfarsit capacul remorcii si scoate toate figurinele din ea - nu stie sa le si bage la loc sau nu vrea). in plus, nasa lui o sa-mi imprumute jucariile fetei ei, o sa ii comande si un cortulet, asa ca sunt mai linistita.

plus ca, acum ca ia trecut raceala, e din super vesel si cuminte, se joaca singurel, mananca bine. se pare ca nu s-a rasfatat pe timpul bolii, ca mi-era ca prea i-am suflat in fund.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

aha, ioana! al meu face parte din categoria cu pamantul de flori, nu cu cartile.

tu cu beker, eu diseara merg cu hasbandul la stuff cica la dans.
asa ca chemam maria din dotare (soacra) sa doarma peste noapte la noi si sa se trezeasca ea dimineata sa-l distreze pe copil, ca noi ne-am gandit ca o sa fim obositi dupa atata dans.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput