piticodromul de sept-oct 2005 (137)
Raspunsuri - Pagina 25
Hildegard spune:
sunt asa de curios:oare ce o fi inauntru?
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
Gavrilia spune:
Buna seara!
Nu am mai intrat de multa vreme deoarece nu am timp, insa printre picatele citesc ce mai scrieti voi
. Casian se trezeste aproape din ora in ora pe noapte, iar in timpul zilei doarme cate o ora-doua. Si el merge singurel doi pasi, insa dupa al doilea simte nevoia de sa se aseze in fundulet si cauta degetelul
. La capitolul dinti, nu avem cu ce ne lauda...insa papam biscuitei, banane, piept de pui la gratar, etc. singurei fara sa fie tocate(cred ca zana maseluta a vazut ca se descurca si fara dinti si nu mai vrea sa vina in vizita
).Insa nu prea papa la pranz, insa seara si dimineata papa destul de bine; apropo de blande: a avut si el Casian pe fata si apoi la cateva zile pe manuta, insa ca o mamica inconstienta ce sunt nu mi-am pus problema ca ar fi o alergie la ceva, asa ca nu m-am gandit ca a mancat in acele zile
; eu credeam ca l-o fi intepat o insecta sau vreun gandacel...
.
De vreo 2 saptamani (nu in fiecare zi) la 4-5 dim. face un picut de temperaturica (aproape de 38); uneori ii dau panadol, alteori ii pun sosetele cu spirt indoit cu apa si ii trece. Aveti idee de la ce o face?
Cred ca se apropie ora de trezire
, ma duc sa ii dau sa pape, caci il alaptez incontinuare
; uneori dupa cateva nopti in care se trezeste atat de des, imi vine cate un gand sa il intarc...insa apoi imi trece...![]()
Azi am patit un lucru groaznic in parc...
, o doamna care avea grija de un copil si langa care am stat cam un sfert de ora, m-a invinuit ca i-as fi furat mingea baietelului ei
, dupa ce acesta nici macar nu a vrut sa i-o lase lui Casian sa se joace, pe motiv ca e doar al lui
, si eu cum sunt din fire timida, mi-am aratat si ghiozdanelul, insa tot nu m-a crezut. M-am simtit atat de prost, incat am zis ca de acum inainte ma voi plimba singura prin parc, caci data viitoare nu stiu peste cine sau ce voi mai da...
Eh, am lipsit atata vreme si deja am vb prea mult si v-am plictisit!
La multi ani tuturor copilashilor care au facut anul sau care zilele acestea mai adaugati cate o lunita! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si cuminti!
Gabriela si Casian
alexuta2005 spune:
Gabriela nu mai fi suparata,asa se intampla sa mai intalnim si astfel de oameni.Nu-i lua in seama.Eu vin din parc suparata caci tot timpul se gaseste cineva sa-mi dea lectii , ceva de genul:"nu vezi ca e frig si copilul e dezbracat?, ba pune-i caciula, ba pune-i sosete"
Casiana si Alexia
miflore spune:
Ohoho, n-a mai scris nimeni nimic.
Urez si eu sanatate multa Simona, sa te faci repede bine si drum bun Irina, sa fie super la Hercule!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
Ioana e super leaganul. Eu il mai folosesc din cand in cand pe cel de cand era bblusha, insa imi e cam frica, desi nu cade de sus
.
Irina concediu placut si sa nu se plictiseasca Vladut pe drum, ca e cam lung.
Simona sanatate multa.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
miflore spune:
Gavrilia, nu fi suparata, sunt fel de fel de oameni pe pamantul asta.
Vero, super poza! Eu cred ca Stefanut se uita daca s-a depus calcar in masina!![]()

Dragelor, cum e cu stimulentul ala de 3 mil? Trebuie sa fac cererea cu o suta de ani inainte ca sa n-am pauza mare intre reintoarcerea la servici si obtinerea lor? Si cum se procedeaza? Ce si unde trebuie sa depun? Mercic frumos!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
maddy77 spune:
Ioana,Casiana,Irina,Simona,Miflore,Codruta,Kidd mersi de urari!Sunteti tare dragute
Bianca felicitari pentru pasii facuti de Milan.
Locca,nici Bianca nu mai vrea sa pape iaurt,tot asa dupa primul episod de diaree,si inainte ii placea f tare.Am umblat cu permisul pe numele de fata pana mi-am luat amenda.![]()
Simona,sanatate multa sa treaca repede raceala!
Gavrilia,cred ca o sa-i iasa curand dintisorii,de aia face febra.
Irina ,drum bun concediu placut!
am uitat sa va zic ca i-a iesit copilului coprocultura negativa.sper sa nu fi gresit laboratorul.oricum e mult mai bine cu kk,a facut azi doar 2 si alea mai moi.A inceput sa si manance,cate un pic,de regim,am mai scapat si niste cascaval ca altfel nu deschide gura la orez cu morcov.Lapte i-am luat si Humana HN,care are un gust mai acceptabil,dar e prea gros si nu trecea prin biberon,asa ca l-am combinat cu nan fara lactoza,sper sa nu pateasca nimic,doar ambele se pot da in diaree.
fug la somnic ca la 1.30 se scoala pitica
noapte buna
diana_n spune:
Christina-m eu ma gandeam sa-l intarc la 1 an, sotul imi tot citeste din carti ca ce bine ar fi daca as continua si dupa aceea, eu imi vreau sanii inapoi
Sa vad cum va fi de fapt, pentru ca il adorm la san iar noaptea se trezeste de 2-3-4 ori si nu adoarme decat pus la san. Incerc sa-l legan, sa-i tin suzeta, degeaba, in 10 sec. se incordeaza tot si se linisteste doar la san unde trage de 3-4 ori si adoarme.
Aici se zice ca dupa 1 an poti da lapte de vaca, dar producatorii de lapte praf incearca sa te convinga cum ca laptele lor praf special e mai bun. Inca nu stiu ce voi face, eu sunt alergica la lapte, sper ca Petrutu' sa nu ma mosteneasca.
Eu nu stiu cum rezistati voi la toate sfaturile nedorite, noi inafara de complimente si zambete, fluturari de mana catre copil si uneori povesti cum au si ei nepoti acasa pe care ii iubesc nespus, nu auzim nimic de la straini.
Diana si Petrut (3 oct 2005)