piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna buna, tocmai am dat si noi o tura la parc la groapa cu nisip...unde am obosit bine, iar acu facem nani!

vestea mare e ca de alaltaieri seara Milan a depasit pragul psihologic de doi pasi si a luat-o singurel, usurel, usurel prin casa...e foarte incantat sa mearga singur, dar tot in 4 labe e mai sigur, depinde unde vrea sa ajunga!

am facut si eu pateu dupa reteta lui Kid, a fost foarte bun...mie mi-a placut. mai facusem eu mai demult dupa cartea de bucate si am tocat la chestii o zi intreaga si la urma avea un gust nesuferit de marar.

cu laptele normal, mie mi se pare ca e mai bun asta UHT, care are termen de valabilitate mai lung si nu necesita sa stea la rece. cel cu tremen scurt trebuie tinut la frigider, si nu ma refer doar la magazin, dar si in timpul transportului, or la cat de inconstienti sunt niste unii in tara asta, parca in vad pe nea Caisa sofer de camion, ca opreste instalatia frigorifica ca sa mai scoata niste motorina!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Maddy LA MULTI ANI fericiti !

Eu plec in curand acasa si nu cred ca voi mai avea timp sa intru pe la voi...

Alexuta sa vedem pe la cat ajung...ai nr de telef pe adresa comuna? ca sa stiu cum dau de tine...

Asa ca urez in avans LA MULTI ANI sarbatoritilor care vor implini 1 anisor pana pe 12-13 cand voi reveni acasa (e o lista lunaga am vazut)! Sa cresca mari, sanatosi, norocosi, frumosi si destepti!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hihi Casiana, si eu azi parcasem si dupa ce am mancat am venit la masina, m-am urcat si imi beam linistita sucul cand vine un politist la mine si imi zice sa plec odata de-acolo. Ma conformez si vad in oglinda cum se apuca omul de postat amenzi in parbriz la cei parcati pe langa mine
Bine ca nu m-a controlat la acte ca eu in continuare circul cu permisul expirat si pe numele vechi. Dar zilele astea ma duc la politie, am reusit sa ma pun in miscare pt. nesuferita de fisa medicala.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna sa va fie inima, printeselor!

am tot citit si ieri si azi ce a-ti postat. Chiar e foarte bine ca scrieti ce mai dati puiutilor vostri ca asa imi fac si eu lista cu mincare pentru ea.

Sunt racita, dar nu imi curge nasu, doar ma doare gitu si am frisoane, aaaa si ma doare tot corpu de parca m-a batut cineva. Atita timp cit iau paracetamol la 4-6 ore e bine, cind nu iau iar incep sa dardai de imi clantanesc dinti in gura, serios, eu sunt tare rea la frig, nu-l suport, e groaznic. Si cind ma gandesc ca vine Iarna deja ma ia cu frig.

Am chemat sotu de la munca si i-am spus ca nu mai pot si ca Maia vrea tot timpu la mine si ma tem sa nu ii dau si ei. Acum sunt afara la plimbare. Putin timp si pentru mine, dar cu starea asta nu vreau decat sa stau in pat, si am o gramada de facut. Mi-am cumparat prune sa fac gem sa am pe iarna la praji de Craciun, vinete sa mai avem ce intinde pe paine din cand in cand cat e iarna, dar simt ca ametesc.

Irina sa aveti un timp superb in concediu si sa veniti cu forte proaspete. Si ne pare tare rau de alergie sa treaca si fara alt ceva complicatii (Doamne feri).

Maddy La mai multi ani fericiti si tot ce va doriti sa se implineasca.

Cge, sunt tare haiosi Victor si cu Anca, cind citesc parca vreau si eu inca un bb. Am batut apropo la sot si nu e impotriva, doar ca sunt intr-o situatie cam ciudata cu cartea de munca, dar imediat ce se rezolva poate poate ne mai "pricopsim" cu un bebe. Dar toate la timpul lor, ca asa e frumos.

ma mai duc putin in pat ca iar incep frigurile.
Va , dar fara raceala.
pa, pa

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Pentru Cristina si Vio,!
Pentru Anya si Jadi, concediu extra!
Si Ceraselei sa-i traiasca feciorul!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina cuscra, petrecere frumoasa, si sa va intoarceti relaxati.
Simona, sanatate. Sint sigura ca o sa va mobilizati repede pentru bb2.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Maddy, felicitari!!! Sa fiti fericiti!!!
Da, da, poate ne-ntalnim!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Irina am pus nr. de tel. pe adresa comuna. Daca ai timp si vrei sa te opresti prin centrul Pitestiului ma suni.Eu locuiesc chiar in centru si ne putem vedea.Alexia se trezeste la 7 dim. isi bea lapticul iar pe la 8 dim. mai mananca ceva paine cu almette su unt. Dupa ora 8.30 ne putem vedea.
BiuMil Milan bravoooo! Alexiei ii e teama sa mearga singura. Prefera sa mearga in 4 labe. E mai usor.
Simona ca sa-ti treaca raceala.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, e mult mai fain leaganul simplu al vostru decat leagnul nostru, care e mai complicat de tras atele alea, is prea lungi, pana i-l montez se satura
Simona, sanatate multa
Maddy, felicitari si cat mai multi ani impreuna.
Alexuta, in Cluj sunt in mai multe locuri Shaorma. dar mie imi place intr-un singur loc, unde foloseste scortisoara. E super buna.
Irina, ai incercat peste oceanic? Poate din ala e mai ok?!

Aproape e gata apartamentul. Dar stam cam prost cu bugetul pentru decoratiuni. Asa ca astea vor veni pe rand
Petra are un singur somn pe zi. Acum face nani de la 20.30

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Maddy, la multi ani fericiti impreuna!

Bianca, ma bucur tare ca ti-a placut pateul. Poti sa pui in el si marar daca vrei, sau patrunjel proaspat, sau poti folosi Philadelphia cu verdeturi. E chiar mai bun, dar nu prea pe gustul copiilor

Azi Matei al lui Ruxi i-a purtat noroc lui Alex! A invatat-o sa stea pe iarba, in parc, fara sa mai faca pe electrocutata cum atingea iarba. Incet - incet, cu Matei zburdand pe acolo si cu Ruxi si mine incercand sa mangaiem in toate felurile iarba si sa ii distragem atentia Alexandrei- am reusit! A stat mai bine de 10 minute pe iarba.

Tare haios Matei, ne cerem scuze sotului oficial, Serban...(daca e plecat la munca in alt cartier si il vedem asa rar). Matei e foarte hotarat. Merge usor aplecat inainte, cu umerii lati si mers masurat de barbat adevarat. E un scump! Si a fost chiar incantat de plimbarea cu bicicleta imopreuna cu socrosenia sportiva! Nu prea avea ea multe in comun cu nepotul, dar trebuie sa ii salut initiativa. Cred ca as muri de ras sa o vad pe soacra mea pe bicicleta!!!

Mergi la inceput