piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna mamici si bebici!
Super tare povestea cu Cerasela. Sa ti se rupa apa si sa mergi atata drum! Eu intr-o ora am fost la spital dupa ce mi s-a rupt apa, bineinteles dupa ce m-am spalat pe cap, m-am ras (ca de epilat chiar nu aveam timp), m-am rujat sa nu ma vada Ioana nerujata.
Ioana ce leagan e ala la 5 euro? Vreau si eu!
Codruta imi pare rau pentru cazatura Petrei. Bine ca nu a fost grav.
Miflore bafta cu bona.
Vad ca e problema generala cu trezitul noaptea. Si Ioana la fel. Uneori se trezeste plangand, alteori se trezeste la 3 noaptea si vrea sa ne jucam ! Parca nu-mi ajunge ca ne mutam...
Ieri i-am comadat mobila pentru camera ei si mobila de sufragerie. Azi imi vin dulapurile pentru hol si maine ne mutam. Sper sa terminam cat mai repede cu aranjatul. Trebuie sa pun la punct si vechiul apartament ca sa-l inchiriem. Am ramas si fara tanti care ma ajuta...

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Alexuta, !
Eu stau in Militari, destul de aproape de iesirea pe autostrada, poate ne-ntalnim la jumate! Tu nu vii uneori sa-ti faci cumparaturile la Carrefour sau Brico sau Praktiker aici, spre Bucuresti? Poate ne-ntalnim vreodata!
Catush, si noi la fel am stat toata vara la tara, cum spui si tu, cu animale, cu veverite, gradina; noi avem tara undeva dupa Targoviste, pe drumul spre Sinaia; tara voastra pe unde e?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Scriu repede un mesaj pina se trezeste teroristul de Tudu

Pe scurt:am fost plecati in weekend la munte , fara copii .Le-am simtit dorul ,dar meritam amindoi aceasta iesire.Si copiiilor le-a fost dor de noi.Mama a trebuit sa ascunda toate pozele din casa cu mine ca altfel plingea Mihnea.Tudu a fost foarte simpatic la intoarcerea noastra acasa.Am vrut sa ma duc repede la baie fara sa ma vada , ca aveam o urgenta , dar nu am avut noroc .Cum m-a vazut a fugit spre mine , pe taica-su nici nu l-a bagat in seama.Nu o sa ma credeti , dar juma de ora a stat in bratele mele ,cu capul lasat pe umarul meu .Il mai ridica un pic ,se uita la mine si zimbea,apoi il lasa inapoi.

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nicole eu am luat leagan ca al Ioanei din carrefour cu 20+ lei (nu mai stiu exact, pana in 30 oricum). Ea parca il luase din selgros.

Mai dragelor Vladut al meu e alergic la peste. I-am dat prima data cam acum o luna jumate si i-au iesit blande pe maini, picioare si pe fata. Dat fiind ca nu a avut pe burta am zis ca poate nu e de la peste (pastrav proaspat facut la gratar). Cand am fost la Cluj i-am dat iar (pestele sigu era proaspat ca l-a pescuit sotul din crescatoria unui unchi) si a doua zi, iar aceleasi blande .

Alinam acum ca a zis Norina cum a reactionat Teodora la fenobarbital mi-am adus aminte ca scrie pe prospect ca treaba cu somnul depinde de copil. La unii e exact pe dos, adica ii agita si mai tare.

Gabi super dulce Tudor

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

marlena
,ce tare e Alexandru cu papa noaptea..mai cunosc pe cineva care face la fel dar are 2 ani,si cand nu se satura vine peste parinti si-i scoala.

irina,ce de-a cuvinte stie Vladut

pupici pentru Petra si Teo care au cazut,asa se fac ei mari.

Alinam,si eu zic sa mai astepti cu pastilute.Poate incerci siropul Calma Baby,e natural cica.La mine singurul efect pe care l-a avut era ca se trezea de mai putine ori.

miflore,asa e stau tot in militauri,pe langa teatrul masca.Poate ne vedem cand se face Bianca mai bine.

catush,.Imi pare rau ca nu ne-am intalnit...dar poate ne vedem in alta parte.Sa va fie de bine cu mutatul!
Sa stii ca papa foarte bine Briana.sper sa fie noroasa de doua ori,si pentru ca e nacuta pe 13Si eu fac alergie la dero de vase si folosesc de la amway si e tare bun.

vio si eu visez ca DORM.Abia astept ziua aia,in fiecare seara ma culc cu gandul ca poate doarme toata noaptea.

s-a trezit fata,intru mai tarziu

sa nu uita sa va zic ..azi facem 4 ani de la nunta dar nu am cu cine sarbatori ca sotul e plecat..vine in we si tot nu scapa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Maddy, multi ani fericiti impreuna!
Nicole, sa-mi trimiti poze cu noua camera a Ioanei, sa-mi clatesc ochii. Leaganul nostru e simplu, dar Mirunei ii place mult in el.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Salutari!
tocmai am terminat o tura de teste. Pauza!
Ce mare e toata lumea pe aici. Seful mic de la noi din casa are la 10 luni si jumate 8600 si 73 de cm. Asteptam sa creasca!
Norina, si eu sunt pentru mancare diversficata real si nu fierturi fara gust. Nici mie nu mi-ar placea. Asta mic atenteaza la tot ce mananc eu...
Gabi, sa va fie de bine concediul!
Nicole, stiu cum e cu mutatul. Iti trebuie multa energie!
Kid si Norina, ce biberon e ala? Eu i-am luat doua cani pana acum si cu nici una nu vrea sa bea. Sunt din acelea cu supapa si e greu sa traga din ele. Am incercat si eu si nici mie nu mi-ar placea, dar m-au incantat ca erau non spill.
Va pup,
Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

De bine ce ziceam ca azi lucrez a trebuit sa ies din casa pana la piata sudului. 3 ore am pierdut, da' am si mancat o saorma la dristor ... mama ca buna mai e.
In aceste conditii da, ne vedem in parc la 6-6.30, Kid. Atentie ca o sa fie socrosenia mea prin zona, daca vezi o tanti cu bicicleta cu cosulet in spate si pe Matei cu o fata semiscarbita - semiincantata aia e soacra.
Pastele ma gandeam sa le fac (cand oi avea timp) cu branza de vaci si cu putina branza telemea rasa. E bine? Eu nu prea gatesc dupa retete, ma gandesc cam ce si cum ar trebui sa pun ca sa iasa bine si improvizez.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, naspa cu alergia. Si Matei vad ca are pe mana stanga pete de ceva vreme si nu stiu de la ce. Tu macar ai aflat. Peste nu i-am mai dat nici eu in ideea ca poate de la el a facut iar dermatita. Dar nu cred ca e de la peste. O fi de la banane, ca mananca mult mai multe banane ca inainte?

De cand cu enterocolita fi'miu nu mai pune gura pe iaurt si pe piersici. Inainte manca de rupea. Am incercat si iaurt cu fructe si degeaba. Cum vede borcanul de iaurt cum strange din buze si intoarce capul cu o mutra ultra scarbita.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kristinutza te iert de data asta...
Irina daca Vladut are chef sa manance in centru sa-mi zici, venim si noi.
Miflore, de obicei merg la Metro in Pitesti dar cand ajung n Bucuresti trec prin Carefour.Cand vin te anunt sa ne intalnim.
Maddy la multi ani, casnicie fericita multi ani de acum inainte.
Domnule tot aud de saorma asta de la dristor ca e asa buna...sa va zic ceva.Veneam de la mare, ora 22, mi-era foame si i-am zis sotului ca vreau saorma tocmai de la dristor. Ajungem acolo, coada mare, cand sa parcam vine un politist si ne zice ca nu putem opri acolo, asa ca am plecat.M-am bosumflat ca eu vreau saorma si pana la urma am luat de undeva din grozavesti.
Locca eu cred ca de la banane e, am citit, nu mai stiu unde ca nu se recomanda banane pana la 1 an ca sunt alergene.Bine unii zic ca sunt interzise pana la 8 luni altii pana la un an. Cica numai alea de la borcanase ar fi bune ca sunt prelucrate termic.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput