piticodromul de sept-oct 2005 (137)
Raspunsuri - Pagina 22
locca spune:
Mie nu mi-au venit idei de peritol si alte alea, suport inca trezirile. Poate o sa iau calma baby ala de care ziceti voi. In schimb ma tot trosnesc idei de genul ca nu mananca destul seara si de-aia se scoala. Aiurea. Aseara a ras paine cu ficat de pui, ca asta mancam eu si a vrut, apoi regulamentara tzitzi si tot s-a trezit
.
Irina, daca nu-si schimba programul o sa adopt semnatura ta aia veche. Si pe mine ma doare capul si stiu de ce.
A, uitasem sa spun ca i-am dat iar niste lapte normal si de data asta a scuipat tot. Nu strange din buze, cum face cand nu-i place ceva, nuuu, deschide gura, ia, apoi scuipa. Bleah. Incep sa cred ca nu o sa bea in veci alt fel de lapte decat cel matern.
Mifloricico, poate trecem sambata prin meletari. Daca ajungem in zona te sun. Nu am mai fost pt. ca ai mei tot in santier sunt si e prea mare mizerie si zgomot pt. pitic. Dar mi-e dor de voi.
Faina povestea cu Cerasela.
Asa, mai ziceti, sa ma mai inspir si eu cu mancarea. Deocamdata am zis ca adopt metoda de aseara, dar in afara de paine cu diverse nu prea stiu ce sa mai fac. O sa incerc paste cu branza. Dar cand naiba sa le mai gatesc si pe-alea?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
innaa spune:
Catush pe unde e pensiunea asta? Chiar in statiune? Si cat costa camera pe noapte pt doua persoane?
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
b_irina_c spune:
Ruxandra si eu stiu de ce dar prefer ca motivul meu sa nu-l fac public
. Eu zic sa incerci sa-i dai lapte praf, daca ala de vaca nu-i place... sau sa tot incerci ocazional... Acu sa-ti zic si de ce mabag in seama... Poate ca am mai pove pe aici de sora mea mai mica cu 10 ani... Pe ea a intacat-o la 11 luni din motive medicale (chestie care a luat-o oarecum pe nepregatite pe mama mea care nu o obisnuise cu alt lapte) si pana pe la 8-10 nu a baut nici un fel de lapte, nu manca nici branza sau iaurt... Nici un fel de lactate
. Desi eram mica imi aduc aminte cat de suparata era mama mea, cum umbla cu calciu dupa ea, dar si cat cariati i-au fost dintisorii de lapte (nici acum nu se omoara cu laptele sau iaurtul, dar macar mananca vreo 2 feluri de branza si cascaval).
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
innaa spune:
Ioana sa sti ca eu ii nau Noeliei doar lapte La Dorna de cand am venit acasa, dar semidegresat- am incercat sa ii dau si lapte de la vaca soacra-mii si facea diaree dar de la asta vad ca nu are nimic. - am renuntat la laptele praf pt ca nu mai voia sa bea deloc, de niciun tip, nici in sticla nu voia sa il mai vada.
acum bea zi si noapte aproape 400 ml
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Ioana75 spune:
Irina din Spania, leaganul foarte ieftin, 5 euro. Copilul se bucura cind e in el. Deci eu zic ca se merita. Dar esti sigura ca nu gasesti leagan sei acolo la voi?
Cristina, eram sigura ca l-ai inscris pe Victor la o scoala cu uniforma proprie
. Asteptam poze din prima zi de scoala!
Lori, felicitari pentru
.
Jadi, concediu placut!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kid2003 spune:
Ruxi, n-ai timp de paste cu branza ca diseara iesi in parc sa va mai vad si eu , asa ai promis doar
Pe la 6-6.30 e bine?
innaa spune:
Ioana eu aici am vazut leagan cu 300 de mii care presupune un scaunel din plastic cu bara pt manute si chestie dinaceea printre picioruse sa nu alunece + sforile cu care se prind.
In Sp nu am gasit doar scaunelul, ci dinacela cu trapez cu tot care se pune in curte la casa, in apartament nu merge si mai era si cateva sute de e, asa ca am renuntat.
o sa merg la magazin aici sa vad mai bine si cum e cu sistemul de prindere ca nu mi-e prea clar.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
norina spune:
Miflore,Alexuta2005 va pupam si noi
Vio reurean, Teo face 1 an sapt viitoare. Am inceput sa-i cam dau de toate (fara porc, prajeli, fasole si varza) in rest dr spun ca e verde la orice, numia sa -i dam in cantitati mici ca aliment nou, pana se obisnuieste stomacelul.In plus am si cateva exemple care au mancat pana tarziu mancarica pasata si numai fiarta si acum la 4-5 ani nu accepta nici un fel de mancare gatita, vrea numai fierturi si mancare din asta de bolnavi.Una din mamici imi este fina, iar cealalta prietena si mi-au zis din experienta lor sa nu fac aceeasi greseala. Sper ca acesta sa fie solutia sa nu avem copii mofturosi..dar nu se stie
Kid avem si noi bibe cu pai si intr-adevar este super
Alinam sa stii ca fenobarbital ii dadeau Teodorei in spital seara la culcare pentru febra, dar sa stii ca nu dormea mai mult de 2 ore si se trezea si urla alte 2 ore. Asa ca nu stiu cat de sedativ e acest medicament, dar e bine sa-l ai in casa ca este cel mai bun pentru febra la copii, mie dr mi l-a indicat ca fiind cel mai important medicament pentru copii mici. Dar sa stii ca daca copilul e agitat de felul lui, fenobarbitalul nu- l face mai linistit, asa credeam si eu inainte pana sa vad cu ochii mei efectele.Multa radare si pupici ginerelui meu Vladut
Teodora Sara (norina)poze
Hildegard spune:
Raportam datele de 10 luni: 10.300 si 82 cm
-Acum la amiaza i-am dat peste Nestle...a halit tot. Am sa-i mai cumpar. O sa-i dau 1/sapt peste. am testat si mazarea sapt trecuta d ela Nestle si ii place si aia.
-Imi bea 400 ml lapte formula + titi vreo 150 ml/zi.
-Are 5 mese/zi di care 2 de lapte si 3 diversificate.
-facem kk in fiecare dimineata la olita
PRAJITURI