piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
nu i-am dat nimik aseara ca imi e teama, dar cred ca a auzit ca i se pregateste ceva ca a adormit mai bine, adika culcat la 10 jumate trezit prima data la 11 jumate, apoi la 3 (ei bucata asta chiar a fost rasfat pentru noi), dupa la 5, la 6.30 si gata.

Mai norina da ce meniu bogat are normea, uite unde erau ideile si eu nu stiam ce sa ii mai fgak plodului, azi ii fak pilaf sa vad daca papa.

Cred ca e marait cu motiv ca dimineata ne-am jucat, ne-am hlizit si se vad doua dungi albe sus pe gingie, deci in curand vom avea si alti dintishori.

Tonnia da poti sa ii dai nurofen mereu? nu poti.

Cristina la calma baby m-am gandit si eu de ceva vreme dar citisem tot pe forum ca nu are efect la toti copii, da merita sa incerc.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim de intrebare, Victor are de toate ptr scoala: si ghiozdan si rechizite. Azi ma duc la scoala sa ii iau uniforma care este' specially for him'.

Anca cu Victor sunt mortali, Victor incearca sa o ia in brate si cad amandoi sau Anca se duce direct la frati-sau si il tranteste.
Iti dai seama ca tot trebuie sa fiu pe faza.
Oricum, de spalat o spala Victor. Si nu ajunge sa dea drumul la dus, drept ptr care se dezbraca si intra in cada

Sau ii spun sa nu faca galagie, ca o adorm pe sora-sa.
El face liniste, dar in schimb cand vrea sa ma intrebe ceva ciocane la usa.

Concediu placut Anya si Jadi cu putine treziri noaptea si fara surprize neplacute !!
Va asteptam cu impresii dupa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

Am uitat sa ne laudam ca avem si noi un dintisor de saptamana trecuta E cam miercanita dar trecem noi si de asta, bine ca au inceput sa iasa.
Am fost si noi la cantar si avem 9.440kg si 74cm, raport bun inaltime greutate, cam de copil de un an.
Kid bine ai revenit si pupici fotomodelului Alex.O sa incerc si eu reteta ta de pate de ficat,ca suna delicios.
Fetelor eu nu stiu cum sa i fac orez cu lapte, gris...si tare i as da si eu ca am avut o la mama si i a facut si i a placut fetei. Help me!

Pupici

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am inteles, anya sar' mana. cu cerasela m-am intalnit din intamplare cand eram internata, insa nu mi-am dat seama ca era gravida . ea, cand venea la radu, era insarcinata, dar nu mi-a spus, pt ca nici ea nu stia . si uite asa ma trezesc c-o vad cum impinge deja la carucior.

cu nasterea... ma bucur mult ca a iesit totul bine pana la urma, chiar daca uite cu ce emotii.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata!

Am o durere de cap de imi vine sa o iau la .

Mifloricica !

Am citit tot dar nu am retinut mai nimic .

Anya, Jadi concediu placut! Eu o stiu pe Cerasela din povestile voastre de cand eram . Sa-i traiasca flacaul!

Alinam si eu am avut idei de genul peritol. Chiar am si cumparat si cat am citit prospectul, efecte adverse m-a apuca groaza si am lasat-o balta! Vladut a inceput sa doarma bine noaptea. Acum se trezeste doar daca i se infunda nasul.
Asa ca pt toate mamicile obosite! O sa vina ele si vremuri mai calme noaptea... Rabdare si putere!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Anya si Jadi - concediu placut si fara evenimente!!Pe unde aveti de gand sa va plimbati??
Irina - ai plecat?stim si noi o pensiune super la Herculene!!!Avem de gand sa ne ducem pe la sf lunii
va pup plec afara....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Scuze IRINA nu te-am vazut...sunt cam Oarba - mi-a lasat fimea ochelarii fara o lentila si parca sunt in ceata

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata fetili!

reusesc sa intru tarre rar pi net desi sunt in concediu...m-am saturat de Romania pana peste cap...abia astept sa ne intoarcem acasa la noi. desi al meu barbat vrea sa se apuce aici de afaceri si sa ne intoarcem in cateva luni.(afacere cu pungi, plase aduse din china si vandute aici la diverse firme si supermarketuri)- o merge?

fata mea e cumintica, desi nu are deloc stare ...inspecteaza toata casa, mai ales calculatorul lui unchi-su care e vesnic dezasamblat(calculatorul, nu unchiul) si nu stiu ce sa ii mai fac sa o tin departe de cabluri si shurubele.

de papat nu prea vrea sa pape...mamanca des si cate putin...ar manca si ea napolitane, placinte si tot ce mancam noi si cu atatia binevoitori ..primeste din fiecare cate un pic- mai ales coca cola de la tac-su.

dar nu-i nimic, o saptamana cat mai avem concediu n-o fi foc...apoi intram iar la programul de masa si daca avem noroc invatam sa adormim singura.

masuratori nu avem ca aici habar nu am unde as putea-o cantari...peste o saptamana cand ajungem acasica mergem la farmacie .

o sa incercam sa facem cat mai multe poze si sa le si pun pe yahoo.

Voiam sa va intreb, Ioana parca avea leagan dinacela pt casa(Miruna de fapt) se merita? Ar fi pacat sa il c umparam si sa ne chinuim cu el la avion si sa nu fie bun...poate cadea din el? Noeliei ii place in leagan dar mi-e teama sa nu il iau degeaba.

hai ca incerc sa mai citesc din urma cat am timp...cand se trezeste Noa plecam la tara la Baia de Fier(e frumos daca vreti sa petrreceti un we la munte- e f aproapte-25 de km de statiunea Ranca)

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Catush ce pensiune stii? Maine dis de dim plecam...

Poze

Mergi la inceput

Alexuta vine eu maine la Pitesti ! Pe bune, eu sper sa doarma infantul maine pana la Pitesti si acolo sa oprim sa pape dejunul, sa se joace putin si apoi sa plecam mai departe spre Herculane! Si probabil la fel vom face si marti la intoarcere!

Poze

Mergi la inceput