*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 9
adar spune:
LA MULTI ANI FERICITI
Matei-Alexandru - Tecla
Sa cresti mare, frumos si sanatos!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
mariana_1976 spune:
Adar, da´ tu numai noaptea umbli pe net? (eu vorbeam)![]()
Ca intrebasei de efectul de glow, daca intri pe Internet cu un al browser decit Explorer, de ex.Mozilla unele efecte "misto" ca de exemplu Marquee, colorarea tabulatorului, etc dispar ca se vad numai pe Explorer.Se pare ca glow-ul e unul dintre ele.
fetele ca eu is "cumintica" si ma duc sa fac nani.![]()
Mariana
15+
mama de Monica, Matei si Markus
adar spune:
aloriko - nu ma supar io asa usor maica ... numa' ca nu-s pe val azi ... mi-e somn ... maine voi fi mai vesela ... ( ma stiti "sorcova, VESELA ...") asa voi fi si io, ori sorcova ori vesela ...
Hai pupici si sa aveti o noapte frumoasa si o dimineata cu parfum proaspat de cafeeeeeeaaaaaaaa.....
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
HA, te-am prins .... Deci tu umblai in spatele meu pe net ... hmmmmm ... Nu, nu io intrebam de glow, era .... mihaser, care te vazuse pana de curand (glowul tau!), si acu' niet!
Tu ce bantui mama la ora asta, ca io cand eram gravida, la ora 20 dadeam stingerea si putea sa taie cineva cu drujba la capul meu ca nu ma trezeam ... decat pentru minunatul ... laptic ....
Hai, la nani cu tine sa creasca bebe ... Mateea, pardon ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
gabi_fer spune:
Salutari mamicilor!Banuiesc ca toata lumea doarme, numai eu bantui pe aici. Maine Alex ma va lua drept odihnita.
Azi am fost la dr si ne-a luat sange din degetel, nu ne durut f tare, doar cand ne-a intepat am facut putin botic.Maine tb sa mergem la vaccin, sper ca va fi k.
Multumim mamicilor care s-au uitat la poze, speram ca v-au placut.
Nu ne grabim cu diversificarea, chiar imi este teama de ea.
Am sa incerc sa imi activez PM. Multumesc.
Noapte buna!
Am pus poze noi.
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=/3fa9re2&.src=ph&.tok=phNQ4XFBfLp69Qw3
gabi_fer spune:
scuze,acum poze noi
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=/3fa9re2&.src=ph&.tok=phNQ4XFBfLp69Qw3
gabi_fer spune:
aici poze noi http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=938escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
19.04.2006
nshiro spune:
Am terminat de citit si de vazut pozele de la capitolul trecut. Sunt tare mandra! Am vazut ca discutarati despre premergator. Eu am pus-o pe Maria de la 5 luni.... asta pt ca era innebunita sa stea in picioare. De cate ori o luam de manute sa o ajut sa se ridice in fundulet se opintea si se ridica direct in picioare. Cum maraia un pic stiam remediul: o ridicam in picioare si o tineam de manute si tare fericita mai era. Sau o puneam la marginea patului, supravegheta of course. Cum o puneam iar la orizontala incepea sa scheaune. Asa ca nu am avut incotro si am inceput sa o pun in premergator.... in reprize de max 10 minute. Mama i-a prins cu banza scotch un pian pe tablia aia din fata si da Mariutza niste recitaluri de ne-a innebunit de cap.
Va multumesc pentru felicitarile de 6 luni... ma simt asa de prost ca eu nu apuc sa o fac![]()
Ileana FELICITARI si sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina fara probleme si sa-ti tii puiul mult dorit in brate!
Laura ma bucur ca si voi sunteti pe drumul cel bun, mult noroc si asteptam vestea cea mare cat mai repede! Niste pozici nu ne mai pui si noua?
Mariana stiu ca e greu sa nu-ti faci griji mai ales ca pe toate ne-a apucat mai mult sau mai putin paranoia in sarcina, dar totul o sa fie ok! Ce mai face Markus? Eu i-am dat Mariei peshte ieri pt prima data. A fost ok doar ca s-a cam strambat si nu prea i-a placut. Vom vedea cum se va prezenta astazi.
Poli l-am vazut pe fotbalistul tau! E dementiala faza cu mingea de fotbal si jongleriile care le face.
Catrinutza mai de ce chinuiti fata cu lamaie, mititica ce fetzisoare facea. Tare simpatica!!!!!!
Tcelen bine ai revenit! Ce mare si frumoasa s-a facut Ana Maria si ce par are.... te mosteneste cu siguranta.
Micaalsa ce chinuita esti tu saracuta, insa cu asa un bibelou de fata.... de fiecare data ma uit cu mare drag la pozele ei de puf blond! Si ea si Eva a lui Ciuf parca sunt niste papusi Baby de pe vremea raposatului (erau de fapt niste bebelusi in marine naturala si aveau salopete pe care scria "Baby")
Ciuf bafta lui Luk la gradinita! Mamaaaa ce preturi!!!!!!! Eu nici nu vreau sa ma gandesc. Aici se plateste procentaj din veniturile parintilor... Si eu cum muncesc, ne va costa dublu. Cu vinetele poti face musaca (le pui in loc de cartofi) sau le calesti cu zucchini sau dovlecel si cu usturoi, sau tai vanata in jumate pe lung, o scobesti de miez pe care il calesti cu ceapa, carne tocata si sos de rosii, ceva mirodenii, umpli la loc jumatatea de vanata scobita, pui deasupra casval ras si dai la cuptor. Cat despre casa noastra tre sa ai vechime de 3 ani la "acel" loc de munca. Japonezii sunt foarte traditionalisti si loiali, stau in aceeasi firma pt toata viata chiar daca e rau, bine, nu conteaza. Prin urmare a schiba locul de munca e ceva scandalos, rusinos. Eu duc munca de lamurire cu al meu sot de vreo 2 ani incoace sa faca ceva, caci nu mai puteam suporta programul care il are astfel incat acum ma simt putin vinovata.... Pe numele meu vom incerca in aprilie caci abia atunci fac 3 ani la "acest" loc de munca. Deocamdata suntem cam debusolati...
Alinamizzi ti-am vazut pozele. Sunt foarte frumoase iar Malta e superba. Cu dieta am slabit 1 kg pana acum (a treia zi)
Catrinel carnita cand ii bagi? Da fainoase cu gluten? Da branzica? Da galbenus de ou? Cred ca am mai intrebat de o mie de ori, da na ce sa fac am si eu o fixatie...
rocsana si bebe maria
Catrinel_17 spune:
NSHIRO, carnitza si galbenus ii bag la 7 luni. Fainoase cu gluten am si uitat, nu se dau dupa 1 an? Branzica sigur dupa 1 an. Nu stiu, parca m-am impotmolit cu ideile despre mancare. Nu stiu ce sa ii bag nou. Ii place mult ce ii dau si papa tot, si parca s-a ingreunat un pic...
Apropo de dieta, am inceput sa maninc seara mai putin...sau mai devreme
si sa fac zilnic abdomene, foarfeci si genuflexiuni. Staaati ca “zilnic” inseamna de 3 zile
sper sa ma tina, ca mi se pare ca-s chiar hidoasa. Am neshte pulpane.... Bleah!
GABI, io nu pot vedea pozele, nu-s pe “public”? Alex papa numai san?
ADAR, baga cafeaua aia, ca mi.e somn..........
MARIANA, am sa incerc azi cu un pic de mar copt. Am uitat (scuza-ma, probabil ai zis de un milion de ori, dar am uitat.....) tu gatesti, sau ii dai lui bebe din borcan?
DELIA, cum fu la vaccin?
NOE, ce mai phaci? ![]()
ALOREA, nu se gasecs la voi pastilute homeopate Chamomilla? Daca-s dintii, se da aici Osanit (tot homeopat). Cind lui Oana i s-au ingrosat gingiutzele de ziceam ca ii dau dintii, i-am dat din astea si zau ca s-a linistit!!! Mai, am vazut ieri un bebe in parc care se vaita saracu de numa’ ca ii iesea al 7-lea dinte. Maaai, va dati seama ca procesul cu dintii dureaza fro doi ani, asea???!!!! 
CRISTINABARZ, zi-ne despre Anna, ce face, cum doarme, ce papa... Pupici!
ALINAMIZZI, si io i-am luat lui oana un fel de mini-pian cu 3 clape si evident ca l-a bagat in gura
ce mai face bebe Keane? E mai linistit azi? Care-i meniul pe ziua de azi? Cred ca poti da odata pui si odata vita, zic io. Si 2 zile pe saptamana poti baga galbenus.
AALINA, ce mai zici? Mai baga bebe degetul in gura la masa? Oana il mai baga, dar spre sfarsitul mesei. Are si zile in care nu-l baga deloc.... Imi da sperante!!!!!!! Am observat ca a stat mult cu el in gura cit a fot racita!
Ma duc sa fac cartofii pt azi si ma intorc sa mai scriu!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Gata, am facut cartofii. Wow, a adormit Oana! I s-a schimbat programul mai nou, inainte dormea dimineata pina la 7, papa , apoi nani intre 8 si 10, pe urma iar intre 3 si 5 (cam 2 ore) si seara pe la 7 jumate - baga 20 de minute obligatorii de nani, altfel era morocanoasa la masa
acuma nu ma doarme intre 8 si 10 decat ¾ ora, doarme intre 12-2 cam o ora, dupamasa deloc, si mai baga o ora pe la 7.... total aiurea.
ALOREA, ti-am vaz't galusca simpatica!! si-a facut stoc de pampershi, sa aiba, la nevoie
![]()
CIUF, mai, au venit “mucegai-busters” la voi
ce mai face Luca la gradi? Ii place mai mult?
MARIANA, daca Markus bea putin lapte, ii mai dai ceva lichide pe langa? Ii dai apa sau ceai intre mese?
Aici e vreme frumoasa, abia astept sa iesim. Sunt cam 28 de grade, perfect!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)