*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 8
ema.72 spune:
Va salutam si noi cu drag si va uram toate cele bune, voua si puiutilor.
Noi suntem bine, foarte plimbareti in ultimul timp, am fost la mare apoi la tara si de ieri in Bucuresti. Oricum ieri n-am apucat sa deschid calculatorul ca m-am ocupat de gatit toata ziua.
Am inceput si noi diversificarea cu mere blendate dar va fi destul de greu pana ne obisnuim cu lingurita ca mi-o ia din mana si o baga singur in gurita, imi ia si castronelul asa ca e o intreaga aventura. Daca reusesc sa-i bag o ligurita de piure de mar in gura, baga degetelul si scoate afara, apoi se mozoleste pe toata fata si mai ales prin par. Sper sa ma tina rabdarea cat mai mult ca inca e comic fiind la inceput si oricum laptele e baza.
Ne-a iesit un dintisor dupa lungi asteptari si bagat in gura tot ce prindea. A avut vre-o trei zile mai rele inainte de a-i vedea dintisorul iesit, cu vaitat si plans seara, am recurs si la putin nurofen. Sa vedem acum cand iese al doilea ca mai trebuie sa mergem luni si la vaccinul de 6 luni si sper sa iasa pana atunci ca sa nu fie motiv de amanare.
De vre-o doua saptamani ma fascineaza cu MA-MA-MA-MA-MA ( ca roboteii) si A-PA. Ma chinui sa-l filmez dar cand vede camera se opreste si rade. Mai trece cate o zi si nu spune si mi se pare ca a uitat dar a doua zi cand zice sar in sus de bucurie. El nu stie ce spune dar cand ma vede asa fericita repeta de cateva ori si e luat in brate si pupat bineinteles si asta-i place sigur.
O sa punem si poze de la mare unde cred ca i-a placut foarte mult.
Sper sa recuperez si eu cu cititul dar pana atunci pupici si numai bine.
Ema si Mario (09.03.06)
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Catrinuta am citit in carte despre copii astia cu multa energie ca trebuie sa le dai o jucarie in mana cand papa sa-si faca de lucru cu ea si poate ii mai pacalesti. Goe asta al meu a luat el azi biberonul si l-a bagat in gura si tragea, dar numai el stie ce ca nu il ridicase sa ii pice lapte![]()
Cunoastem copia unui astfel de exemplar....da, sa stii ca asa e cu facutul de lucru....mai avem sa mancam in pod si pe casa, in rewst am luat toate la rand...holul, in fata acvariului (ce or fi facand aia acolo de nu se inneaca, nu se stie), in camera, cu ochii pe jucariile atarnate, in curte sub frunze...in mana mereu cu un picior pe care il baga alaturi de mana si linguritza in gura, jucariile pline de mancare, ca si caruciorul, tzaspe linguri, ca de fiecare data una ramane prizoniera in mana ei...cunosti filmul???????

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Salut!
Adar avea la nume un efect fain...acum nu il mai vad!
Micaalsa si Catrinel danke!
Catrinutzapai sunteti intr0un stadiu mai avansat...insa venim si noi vertiginos din urma. Azi am luat a treia lingurita...cu silicon.
Fetele azi am luat un supliment Mami cu alimentatia...pai astia interzic aproape tot...Diversificare, diversificare, dar cu ce?!
Azi cred ca e ziua lui Freddy M de la Queen. Sa-i fie tarana usoara catare mult imi placea in generala si liceu si acum.
Pupici! Sunt curioasa ce semnatura am!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ciuf spune:
Salutare, fetele
Sa traiasca buburuzele lui Doublemom! Trimitem multi pupici cu sanatate.
Mey, slaba activitate pe frontul nostru. Pai se poate??? Cum pot sa-mi beau cafeaua daca nu am ceva de citit despre pitici?
Azi imi permisei luxul de a dormi mai mult de dim. Si fu nemaipomenit. Il lua sotul pe Luk si il duse la gradinita si apoi mai statui in pat si reusi sa adorm pana la 9. Pfuai de mine ce bine fu!!!
Rocsana, pacat ca vi s-a intamplat asa cu casa. Dar dupa ce criterii se ghideaza ei cand iti cumperi o casa? Sa ai un istoric la acel loc de munca, sa te vada ca esti serios (nu ca schimbi joburile precum ciorapii)? Te costa ceva daca incerci sa iei casa pe numele tau? In felul asta vezi si ce sanse ai.
Noi am reusit sa ne luam casa dupa un an de zile de stat in USA.
referitor la alocatii, noi nu pupam nimic. Chiar ma intrebam cand vedeam americanii la cumparaturi cu puzderia de copii dupa ei cati bani or primi de la stat. Eh si uite ca vazui pe pielea mea. Nimic. Nici un ajutor. Gradinita este foarte scumpa. Noi, de exemplu, ca sa-l ducem pe Luca la gradi de doua ori pe saptamana ne costa $400 pe luna. Daca ar fi sa mearga o luna intreaga ar fi aproape $900. Si suntem patru pe un salariu.
Pup nasucul Mariei.
Anamaria, astept reteta. Multumesc anticipat pentru ea.
Cristinabarz, bine ai venit. Te asteptam la povesti.
Mihaela, pai atunci ce trebuie sa pape bb si cand?
AlinaMizzi, am avut ieri o zi de coma. Sotul a lucrat la patul lui Luca, e mester tamplar, Geppetto, iar eu cu plozimea. Eva mi-a dormit o juma de ora de toata ziua, seara am fost in vizita la niste prieteni si acolo a cazut franta. Seara cand am ajuns acasa, normal, Mamzel Farfuzel nu mai avea somn. Si cum dormim toti patru intr-o camera ne-a tinut trezi pana pe la vreo 11:30. Asa a vrut 'mneaei.
Ema, asteptam pooze multe cu Mario. Da si tu mai des pe aici.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
alinaMIZZI spune:
Buna seara fetele! si buna dimineata fetelor din cealalta parte de lume!
Bucurosi ca azi am incercat prima data carnita de vita si ne-a placut
. In legatura cu carnita, eu citisem ca se da carnita de 2 ori pe saptamana, voi cum ati procedat? Daca totusi e vb de 2 ori pe saptamana asta inseamna o data pui si o data vita? luminati-ma va rog si pe mine![]()
A trecut relativ repede ziua de azi asta cred si pt ca am fost pe drumuri, dar oboseala se simte
, si gonguta al meu chiar dupa baita si papica nu da semne ca ar vrea sa doarma![]()
CIUF asa e si aici, plin de copii, necasatorite cu cate 2, 3 fiecare, cei ce lucreaza platesc o groaza de taxe si nu primesc alocatie ca doar este la cine sa dea banii.
, dar noi sa fim sanatosi ca restul le scoatem la capat
Pupam toti piticutii frumosi si sanatate si rabdare la mamicute
Alina- mama de
Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
cristinabarz spune:
Salut,
O mica completare cu privire la nastere Annei, am vazut ca lipsesc date pe lista. Mai intai, data mea de nastere este 16/04/1978.
Anna s-a nascut la 11 zile dupa termen, nastere provocata in 41w3d. Am nascut cu moasa pe care o cheama Sabine Zeppelzauer (aici poti sa iti angajezi moasa privata la nastere), pe doctor nu stiu cum il cheama. Spitalul a fost de fapt clinica pentru femei Ignaz Semmelweis-Frauenklinik din Viena. Cu toate ca a fost provocata nasterea am reusit fara anestezie si fara cezariana, natural.
Critina
alorea16 spune:
Buna seara!Am intrat si noi repede sa salutam pe toata lumea si sa uram tuturor sarbatoritilor
multa, multa sanatate!!!
De cateva zile Cristian este foarte marait iar noaptea se trezeste plangand. Plange saracul cu lactrimi ceea ce la el pana zilele astea nu am vazut.Am ajuns sa port distonocalmul dupa mine ca sincer sa va spun NU MAI POT 

CRISTINABARZ bine ai venit !!!
ADAR nu am vrut sa te supar cu culoarea...

LAURA IOANA bine ai revenit din vacanta. Poze pe cand???
KIM am vazut pozele Alisuca este o scumpa...
GABI FER superbe pozele de la mare! Imi plac pozele cu Alex cand sta pe sezlong la soare 
Fetelor va pup dulce pe toate si scuze daca am mai sarit pe careva dar oboseala isi spune cuvantul
Aaaa... am mai pus si eu cateva poze!

Pup toti bebeii care ar trebui sa doarma la ora asta.
ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
Delia21 spune:
Biuta,si al meu tuseste tot asa,putin de tot ca si cum doar ca sa atraga atentia,si l-am intrebat pe pediatru si mi-a explicat el ca micutii nu stiu la varsta asta sa prevada urmarile a ceea ce fac ei si ca daca tuseste o face din reflex,dar care reflex....nu mai stiu.
Noi mai ne mergem sa faccem vacinul care trebuia sa-l primeasca Rudy la 4 luni dar...in fine,il va primi maine si tare ma rog sa nu-mi intepe comoara mai mult de o data.Si....vineri seara plecam in vacanta,...uhu....abia apuc caci la noi s-a facut asa de rece si ploua intr-una de vreo 2 saptamani,sa nu mint ieri a fost frumos si iesirm cu toti dar in rest nu e de scos nasucul la plimbari.Pupim lumea si....suntem cu ochii pe voi!
ciuf spune:
Tot eu is. Hmmm, cam activa. Se evde ca e Luca la gradi, Eva doarme deja de trei ore. Cred ca baga recuperari de ieri.
Zilele astea am descoperit ca in dormitorul de jos avem mucegai. Si stai si cauta pe Internet cat e de pacatos si ne cam ingroziram. Drept urmare incepuram sa sunam la Asociatia de care apartinem noi sa ia masuri ca din cauza lor ajunseram la mucegai (am avut o scurgere de apa). Si ne pomeniram la usa cu doi tipi, dotati mama cu toate dichisurile, de ziceai ca e zona contaminata toata casa. Masurara gradul de umiditate, e "high", cica trebuie sa ne taie din perete, sa ne puna altul, bagara tot felul de instalatii de dezumidificare, tot felul de burlane scoase afara, geamurile sigilate, ce sa mai zici ca avem casa ciumata
. Zisera ca dureaza vreo cateva zile sa ne rezolve camera.
Bine ca nu fu Lucu acasa ca sigur vroia sa dea o mana de ajutor.
Ana, du-te cu micutul la medic si vezi de ce plange. Sau incearca sa dai cu ceva gel de gingii daca banui ca ar fi dintisorii de vina.
Delia, bafta maine la medic. Unde mergeti in vacanta?
fetelor, asculati azi o melodia care imi placu tare mult. O canta Aida si se cheama "for the first time". E romanca tipa? Ca eu parca asa am auzit.
Eh, va las ca bantui singura pe aici. Nu e nimeni care sa-mi tina de urat.
V-am pupat si noapte buna, Romania!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
mariana_1976 spune:
Alina/Malta aici se spune ca ii putem da carnita zilnic dar nu mai mult de jumate de lingurita pe zi amestecata in piureute.
Catrinel si aici tot uleiul de rapita e considerat bun.(ala de masline nu e prea folosit).Inlocuirea mesei de la ora 5 e o idee foarte buna.Eu la inceput i-am inlocuit masa de prinz,apoi "gustarea" de la 3-4, dar tot ii mai dadeam biberon daca dores.(oricum bea foarte putin lapte la o masa).
Ciuf pai aici dintr-un singur salariu nu am supravietui prea confortabil 4 persoane...In schimb,alocatia se acorda absolut tuturor copiilor,indiferent de veniturile parintilor,in mod crescator in functie de numarul de copii si mai este si neimpozabila.
Mihaela/Timisoara efectul ala de glow tot il vad la mine.Ai cumva un alt browser decit Explorer? Ce anume se interzicea in revista respectiva cu privire la diversificare?Majoritatea suedezilor incep cu piureu de cartofi amestecat cu laptic de mamik sau formula dar eu am inceput cu orez de data asta ca la primul copil urmam carticele cu sfintenie,i-a dat prima lingurita chiar in ziua in care a implinit 4 luni.![]()
Anamaria/Alba Iulia seara cred ca ii poti da in afara de cereale o cremuta de legume sau fructe amestecate cu lapte.Eu i-am dat uneori o parte cereale o parte crema de fructe.
Biuta foarte interesant ca la voi nu se dau vaccinurile combinate.Aici au bagat o schema de vaccinare noua in care se fac din ce in ce mai multe combinate.Vad ca nu a avut nici o reactie dupa vaccin si mi-au garantat ca metoda asta a fost testata si s-a dovedit mai buna.Ce sa mai zic,atitea bordeiuri atitea obiceiuri.![]()
Gabi_fersuper pozici aveti voi acolo!
Cristinabarz multumim pentru date,le voi completa la listuta.De-abia astept sa ne mai spui despre Anna.
Mariana
15+
mama de Monica, Matei si Markus