*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 5
ciuf spune:
Kim, faine poze. Alisuca pe zi ce trece seamana mai mult cu tine. Se pare ca ii priieste. Nu s-a invatat in bratuca? Cum te mai simti? Cand veniti?
Fetelor, mai pusei si eu poze in linkul: http://good-times.webshots.com/album/553753625NjjgRk
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
alinaMIZZI spune:
Buna dimineata!
ADAR imi pare foarte rau am incercat si eu adresa si nu merge, de ce nu-mi pot da seama, totusi direct de pe internet se deschide pagina, daca mai esti interesata pot sa-ti trimit un mail cu amanunte.
Care din voi ati ales sa nu folositi premergatorul? Noi am primit unul si nu stiu care din alternative e mai buna. Va multumesc
Alina- mama de
Keane-Peter(21.03.2006)
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Catrinel_17 spune:
MARIANA, si oana a fost in pelvina, dar TOT TIMPUL, nu a stat nici o zi cu capul in jos.... si e perfect sanatoasa. N-a fost nici o problema, nici la nastere, nici dup-aia...
Sanatate lui Markus, chiar ciudata faza aia cu pestele, mai ales daca voi nu sunteti alergici!
ADAR, DC a inlocuit ce a scris ALINA MIZZI cu “atentie reclama mascata”, ca uneori am impresia ca nu mai poti sa scrii nici “pampers”, ca ti-o taie. Uite www.pampers.de/de_DE/babybook/method/growth.do" target="_blank">aici, dar e in germana. Intai dai “schliesssen” la etxtul care acopera tabelul. Si vezi ca graficul are 2 parti “gewicht” (greutate) si grösse (lungime) – sunt 2 taburi in partea de sus a graficului.
BIUTA, Oana s-a mai inrosit cand am inceput diversificarea, sau am introdus perele. Acuma s-a obisnuit si fundul, saracu’....
ANDREEA, cum a fost la botez? Vrem poze!
Wow, ROXI, felicitari!!! Abia astept sa stea si Oana!
MIHASER, dar ce bine sta tzumpi pe picioruse!!!!! Traznet!
KIM, faine poze! Vad ca va petreceti misto, Alicia cred ca e cel mai social bebe! Ea si Thea! ![]()
CIUF, cre ca Eva va fi la fel de jmekera ca Luca, cam asa zic io dupa ochi
Ah, Nasta bb Fanel... m-am spart de ras!
LAURA IOANA
sper ca v-ati relaxat, v-ati simtit bine, si v-ati gandit mai mult la viitor, decat la ce a fost! te pup cu drag si iti tin pumnii tare de tot!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aalina2003 spune:
salutare!
Multi ani sanatosi sarbatoritilor zilei si [floare3
Mariana, de ce ti-e teama ca bebe ar fi in pelvina? Te gandesti la nastere sau e asta o problema si eu nu stiu?..Poate bebe Markus a facut alergie la altceva (detergent, vreo intepatura de insecta), oricum sa ne spui ce s-a-ntamplat.Eu sunt din Tulcea si pediatra de aici mi-a spus despre pestele de Dunare ca ar fi potential alergen. Banuiesc ca borcanasul e cu peste de mare.
Voiam sa va intreb ceva: voi ce stiti despre carnea de vita (de dat la bebe, desigur)? Trebuie sa fie de vita matura sau de vitel? Aia de vitel de mai greu de digerat? Eu am incercat sa ii dau Anei piept de pui in piure, dar nu s-a lasat..ma gandeam macar 2-3 zile si apoi sa trec la vita, dar s-ar putea sa fie mai repede.
Ce bine ca poti sa te uiti la filme cap-coada, Catrinel..eu nu am mai reusit de vreo 6 luni..).
Eu ma pregatesc de inatalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului a sotului meu (a se citi: ma duc la coafor, la cosmetica, nu ca n-am mai fost pana acum, dar saptamana asta o sa ma rasfat mai mult)iar pe Ana o sa o lasam cu soacra-mea, desi nu stiu cat o sa stea, adica nu pana la 2 noaptea la chef si la 6 bebe e in picioare (azi s-a trezit la 4 si nu stiu de ce, ca seara a mancat bine)si ma ia de proaspata..mai vedem noi pana sambata.
cristina30 spune:
Hallo la toata lumea....
scriu cam greu ca sunt chiauna cam toate ziele astea: magnus se mai trezeste noaptea, inafara de mancat, si.. are chef de jaoca, cu niste ochi mari cat cepele si se uita la mine, la modul, ce nu vrei sa te joci cu mine.... odata la 1, a doua noapte pe la 4, apoi pe la 5.... ii ies si lui ceva dinti, jos...unul doi nici nu stim, da-l dor. Cu Osanit in schimb il ajutam sa nu mai fie asa marait, cu taote ca ieri a stat numai pe la noi in brate din cauza asta. In rest se protapeste in doua picioare, de baiat mare si trage niste chioraituri ( asa s-or chema.. sper ) , de toata frumusetea, dar neaparat trebuie sa fie 2-3 deste in ggura ca altfel nu merge. Cu pireurile la amiaza, ba merge, ba nu, asta e in schimb a inceput sa bea sucuri de fructe amestecate cu apa fiarta in proportie de 1-3. Poate asa incep si cu breiul de seara, si poate o dormi mai mult, ca noaptea suntem la apel la mancare la 3 ore.
Am citit din discutiile voastre despre carnea de pui, ceea ce nu prea e indicat in Germania ca nu contine mult fier: aici se da carne de vita, cu cat mai rosie cu atat mai buna.
Eu am cumparat de la macelarie, carne de vitel bio si tocata, am fiert-o si am pus-o portionata cu ajutorul tavitelor in care se fac cuburile de gheata la congelator; apoi se pot scoate, 1-2 cuburi si se
dezgheata si se mai dau o data un clocot cu restul legumelor din pireu.
Pentru ca Magnus mananca piept nu prea stiu cat bea, ca abea si repede
cam 5 min maxim, dar cred ca bea din ce in ce mai putin; si parca mi se pare c-a slabit sau se lungeste. La doc trebuei sa mergem pentur urmatorul control pe 27 septembrie. Pana atunci ma mai cantaresc eu cu el pe cantarul mare si apoi fara si mai scad grame pentru haine. Dar cred ca are vreo 7 kg acum si cam 65 cm.
Multi ani la sarbatoriti, avem deja si bebei care au 7 luni... woau...
Klasse.
Salutari din Mainz,
Cristina & Magnus Tiberius 7.04.2006
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
catrinutza spune:
Cristina 30...buna ideea cu tocarea, fierberea si pastrarea in cutia de la cuburi...eu o cumpar proaspata, o transez bucatele cam cat cred eu ca i-ar trebui la o masa, max doua, o pun in pungute si direct in congelator...cand am nevoie, o scot din punga o fierb, o blendez si gata...
Si eu stiu ca e mai buna carnea cat mai rosie pt ca e bogata in fier...fi-mea ca apreciaza mai mult vita decat pieptul de pui...o fi vreun semn cu lipsa de fier...stiu ca bebeii instinctiv cauta alimentele care le aduc vitam si mineralele ce le lipsesc....mi mi-a povestit mama ca lingeam varul de pe pereti pt ca aveam lipsa de calciu...si asa am cam ramas...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
cristinabarz spune:
Salut, sunt Cristina (membru nou) si vroiam sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor din aprilie. Am o fetita (Anna) nascuta pe 29 aprilie la ora 0,09 cu 51 cm, 3,230 kg, Apgar 10. Anna avea 6,470 kg si 66 cm la ultima masurare pe 29 august.
Cristina si Anna
Polixeni spune:
Salutare voua tuturor!

ANDREI CRISTIAN!SA CRESTI MARE SI NOROCOS!! LA MULTI ANI SI LUIZAX!!SA IA PARTE DE TOT CE-TI DORESTI IN VIATA!! 
Catrinel intr-adevar Nick al meu de vreo cateva saptamani e tare nazdravanel...Am vazut si filmul cu Sarah J.Parker .Titlul in engleza e "The Stone Family".A fost dragutel,am si ras.
pe Onuta!
Mariana cum mai e Markus? Ai grijacu alergiile astea si mai ales cu alimentele astea conservate.Si nu te mai gandi la tot felul de prostioare cu sarcina.O sa vezi ca totul o sa fie ok!!
roxivan felicitari pt realizare!! Al meu nu prea vrea sa stea in fundulet.Il sprijin de perne dar face -ce -face si pica pe burtik.
Ciufulet eu cred ca v-au apucat ametelile de la clor.Sa vezi ce am patit si eu.Noi stam intr-un bloc nou acuma facut,deci totul nou.Si dupa ce a plouat mi-am gasit toate hainele din dulap cu mucegai.Si da-i si spala toate dar toate hainele.Acum imi tin deschise dulapurile macar 1 data pe zi sa se aeriseasca.(Dulapurile sunt in perete dar sunt placate de jur imprejur).
Aaa ce-ti ziceam eu de "papuceii" aceia..sunt vinete umplute cu carne tocata si pe deasupra crema beschamel.Vinetele le tai pe 1/2 si scobesti miezul.Eu aiz vreau sa fac ardei capia umpluti cu cascaval si halumi si bacon la cuptor.
Eva si pe Luk!
Laura Ioana bine ati venit din vacanta!Si spor la bebeu!!
Ceva poze din Turcia?
Kim ce-ti seama Alicia!E o scumpete!!
Al meu pitic ma turluceste de cap!Numai in brate vrea.Am zis ca e de la dintisori dar nici urma de ei.Are toate simptomele dar nu...inca.Macar acum papa bine si fructele,nu se mai stramba.Insa apa nu prea bea ca nu-i place.Ma gandesc sa-i combin si piersica de ex dupa ce facem 1 sapt de cand am inceput cu fructele.Aaa si urmeaza sapt asta,conform pediatrului,sa incepem si cu legume.Dar el mi-a dat supa de legume.Nu se incepe cu cate o leguma si apoi supa??Ca eu parca asa am auzit...si cu ce leguma sa incep?M-am gandit la cartof,morcov,dovlecel...A si pot pune 1 picaturica de ulei de masline?
acum ca m-apuc sa gatesc si s-a trezit si Nazdravanel
noastre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=d214re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/my_photos
si filmuletze:
http://www.dropshots.com/gpoli_ro
mihaser spune:
Salut!
Catrinel sta bine in picioruse si destul de mult timp. Cred ca o sa mearga atunci cand veniti voi in Timi! Onishca ce mai face?
Laura ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine in concediu si sper ca si tu si Adriana sa ne dati o veste buna cat de curand.
Alina2003 mama ce as merge si eu la un salon...Arat ca o epava de cand am nascut. Am zeci de creme dar nu le pot folosi ca alaptez 

Luizax si tizului Andrei Cristian!
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
alinaMIZZI spune:
POLIXENI-eu am facut supica de legume punand cate putin din: morcov, partunjel radacina si cateva frunze, cartof, dovlecel, o feliuta de ceapa, ardei gras. Nu am adaugat nici ulei si nici sare, le-am fiert sub capac cca o ora si jumatate. La inceput i-am dat doar putina supica, apoi am completat cu lapte masa respectiva ( in jur de ora 14), am crescut cantitatea in zilele urmatoare apoi am pasat la inceput doar morcovul, apoi si putin cartof, dovlecel...
Noi acum am ajuns sa punem si putina carnita, e masa noastra preferata. Depinde mult de fiecare bb, gusturile difera chiar si cand sunt asa micuti
. Pofta buna! si multa rabdare
Noi azi am fost parca prea cuminti, nu sunt obisnuita cu atata liniste
Alina- mama de
Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/