*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Salutari mamici si bb-ei!

Multumim pentru urari, va dorim si voua la multe luni inainte si spor pe linia diversificarii!
Noi am fost astazi la doctor si avem voie incepand cu 5 luni si 1/2 cate un sfert de galbenus de ou. In rest mancam piureul de fructe cu biscuiti si branza calcica, la pranz supa-crema in care am adaugat incepand de sapt. asta si putzina carnitza de pui, in rest tzitzi de la mami. Nu ne prea place apa iar ceai bem doar atunci cand ne este foame!
Nici cu caruciorul nu ne impacam caci lumea e mai frumoasa vazuta din bratze la mami (care de-abia se scoala dimineatza de dureri de mijloc/spate de la cele 7kg ale flacaului).

Pupici de la Adriana si bb Andrei Cristian (04.04.2006)

Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badriana23/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MARIANA1976,mie imi spui cum trec anii,parca acum i-am aduspe amandoi de la maternitate si acum unul incepe scoala,iar altul alearga cu premergatoruldupa mine prin casa!
Succes fetei la scoala!

Kim ce mare si frumoasa s-a facut Alicia1 sa va traiasca!

Ciuf multumesc!!

si a mea fata e mofturoasa si vrea mai tot timpul in brate,dar eu o mai ignor,poate renunta la obiceiul asta si mai e un lucru nu-i place in carut deloccccccccc! pe strada plange intr-una in carut,nu pot de loc sa ies la piata ,la plimbare cu ea!!

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by mariana_1976

Anamaria/Alba_Iulia smecheroasa mai e bebelusa voastra!Stie ea ce e bun,nu?Ai incercat sa-i dai niste orez cu lapte pt.bebelusi seara mai tirziu?Eu l-am "fentat" pe baiatul mijlociu noaptea dindu-i orez cu lapte foarte foarte subtiat cu tetina speciala de biberon si dormea mai bine ca nu stia el ce papa...

Mariana 14+
mama de Monica, Matei si Markus

Am incercat sa-i dau un pic de laptic seara si sa-i pun in el orez dar nu vrea sa-l inghita si pace. Chiar m-am incapatanat intr-o seara si am zis ca nu-i dau tzitzi deloc pana nu bea lapticul ala ... da' ea o fost mai incapatzanata ca mine. Asa ca am cedat, ce sa fac ...

Sa va arat ce delicatesa am descoperit.

V-am pupacit, fug sa fac si eu nishte vinete. Ciuf, daca mai esti interesata am eu o reteta super buna cu vinete.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Anamaria, yummmyyy, ce bun e piciorusul ala! Sunt topita dupa copii cand isi baga piciorusele in gurita. De abia astept si eu sa faca si Eva la fel sa imortalizez tabloul.
Scrie-mi si mie reteta aceea de vinete.
Poli, nu stiu cum se face crema aceea. Mi-o poti da?
Luiza, la multi ani cu multe bucurii si sanatate!
Andrei, la multi ani!
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

micaalsa,imi dai si mie reteta de la delicatesa?!?vreau sa-i dau si lu' fiicamea,ca ea inca nu a mancat asa ceva!!!!!!

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor multumesc Pozici din Antalya voi pune pe la sfarsitul saptamanii (de fapt pune Poliana si ea abia atunci vine in tzara). Va anunt cand voi avea poze noi la album

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Azi mi-am luat liber de la serviciu si am fost cu Markus la doctor.Mi-a spus ca intr-adevar s-ar putea sa fie o alergie si sa nu mai incerc sa-i dau peshte pina la 1 an.Rezultatele le vom avea peste 2 sapt,i-au luat singe si chiar cu o lamela din nasuc sa verifice si alte alergii posibile...

Luizax LA MULTI ANI!!Ne e dor de tine,mai baga si tu un rind doo!

Polixeni aici se incepe in general cu piureu de cartofi amestecat cu putin lapte formula.Supitele cica nu ar fi la fel de hranitoare daca nu sunt sub forma de supite grosute(creme de legume de ex.)Si da, se da la inceput o singura leguma pina se obisnuieste.Morcovul e ceva mai dulcic poate i-o place?

Kim Alicia e asa de rotunjoara si super dulcica!

Anamaria/Alba Iulianu stiu daca ti-am spus ca fetita mea nu a pus niciodata boticuŽ pe suzeta sau bibe.Numai cu tzitzi s-a hranit vreo 8 luni asa...Dup-aia au urmat milioane si milioane de lingurite ca nu putea sa bea din canita speciala inca...Chestia buna a fost ca a inceput sa doarma imediat dupa ce am intarcat-o noaptea.Aici mi-au recomandat sa incerca sa-i dau lui Markus laptic din canita speciala sa nu se obisnuiasca prea mult cu biberonul...Eu cred ca si blondina ta va dormi mai bine pe parcurs ce mincarea solida va inlocui din ce in ce mai mult mesele de lapte...

Cristina/Galati nici al meu nu se omoara dupa carut daca nu il plimb in el pina adoarme.Altfel,cind e treaz,nu ma prea pot opri mai mult nicaieri ca incepe sa se "plictiseasca".

Mihaela/Timisoara bravo lui Cristian! Ce mi-ar place sa stea si al meu in picioruse,daŽel nici gind,nici macar in fundulet nu vrea.

Aalina2003era un borcanas cu somon "de crescatorie", nu de mare,deci si mai curat.Eu le-am dat somon si la copii mai mari si le-a placut intotdeauna,nu au avut probleme deloc.Acum nu stiu,de la peste o fi fost sau de la altceva.Detergent folosesc doar din ala antialergic pentru hainele copiilor,desi pina acum nu a avut nimeni nimic.Sper sa se afle cauza...

Laurade-abia asteptam sa te vedem cum te-ai bronzat in vacanta!Sa ai incredere si dorinta vi se va implini!

DaŽ Pispirica pe unde mai umbla?Doublemom,Adibal hai mai spune-ti-ne ce mai fac gemenele!Serj,Cat,Cameliada,Ile,Ema72,Mara,Lady_Hawk,Honeypuma,CorinaG, dati si voi un semn,va asteptam!

Sunteti dragute cu toate, dar ce sa fac ca eu am o fire prapastioasa de mama mama!In plus,se stie ca cu cit ai mai multe sarcini exista sanse mai mari de copil in pelvina.(si eu am avut deja unul asa)

Mariana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La multi ani Andrei Cristian pentru cele 5 lunisoare implinite astazi!

CristinaBarz bine ai venit la noi si sa-ti traiasca mica printesa! Abia astept sa ne povesteti un pic despre voi!O sa va trece pe listuta in aceasta seara!

Mariana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Salutari mamicilor!
Pup bebeii si mamicile sarbatoriti!
Noi am fost plecati intr-o mini vacanta la Botosani, si chiar mai departe de Botosani. Am facut in 3 zile 1100km. Alexu a fost k, a mai plans el dar cu putina rabdare am reusit sa ajungem acasa cu bine. Maine mergem sa facem analizele sa vedem de ce am facut rosu in gat de 2 ori intr-o luna. Am emotii. Miercuri mergem sa facem vaccinul de 4 luni. Imi este asa de mila de el, va fi intepat doua zile consecutiv, marti respectiv miercuri. De Joi incepem diversificarea serios ca nu mai tine. Tot ce papa mami vrea si Alex, inghite in sec cand ne vede ca papam. I-am mai pus pe buze putina mancarica. Morfaie la pufuleti, biscuiti si covrigi cu o pofta........plange cand ii i-au covrigelul din manuta. Imi este teama ca va fi f mancacios si este destul de grasun. Sapt trecuta avea 7.900 si 69 cm. Cam mare ptr 4 luni si 11 zile.
Voi cu ce ati inceput diversificarea?
Mie imi este frica de diversficare, imi este asa de usor numai cu sanul( si chiar imi place), dar dc nu se mai poate ......... incepem sa papam mancarica.
Stiu ca ma intreba cineva inainte sa plec in vacanta dc am PM ptr poze si mess. Nu am. Imi cer scuze ca nu mai stiu cine ma intreba, banuiesc ca era Catrinel 17.
Va pup si va urez Noapte Buna!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Mariana Cristi nu sta inca singur...il tin eu. Dar vrea sa stea si in fund si in picioare, oricum numai pe spate nu!

Micaalsa si al meu isi mai prinde piciorul si il duce spre gura, insa nu suge la el. Mari gimnasti bebeii astia!

Laura abia astept sa vad pozele? Poliana ce mai face? In ce oras studiaza?

Catrinel am pus poze noi. Uite ce schema de Kara-te stim:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/detail?.dir=/5441re2&.dnm=325dre2.jpg&.src=ph

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput