*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 4
roxivan spune:
Fetelor, am o veste proasta. De maine nu o sa mai am calculator cateva zile

. O sa va simt lipsa.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
roxivan spune:
Mariana si eu sunt super super incantata. Deja stie tot cartieru.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
mihaser spune:
Salut gasca!
Maria, Andrei, Raluca Elena, Harris Peter si Alexandra
Catrinelule si eu abia astept sa tin o fetita frumoasa in brate. Sa am si eu o fetita...macar ptr cateva minute! Am pus poze cu bebe din august in albumul bebeilor...alea cu clop...sunt de o saptamana. Astept sa fac unele faine.
Roxida asa e! Am cumparat si eu ceva de acolo. Au preturi mici. Hainutele Iana sunt bune...eu am foarte multe, insa mai intra la apa...asa ca luati numere mai mari un pic. Eu iau deja ptr 9 luni.
Micaalsa cum gasesc, cum iti cumpar si tie!
Ileana si noi te iubim si te pupam 
Marianaimi pare rau de bebe Markus ca are alergie E cam riscant cu pestele ptr ca trebuie sa fie proaspat. Sa ne spui ce a zis doctorul!
Cristina sa ne spui ce a mai spus doctorul si despre piciorusul Anei.
Pupici tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
kim spune:
Pupam fetele si bebeii...
pentru cine vrea sa vada am pus poze noi cu Alisuca
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/linter_s/album?.dir=/fa81
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
adar spune:
Roxivan – felicitari inca o data pt bebel si … stai linistita, cand vei avea calculator din nou, tot aici ne gasesti … pe mine sigur, tre sa stang puncte sa schimb culoarea ![]()
Mariana – multumesc de sfat … daaa, maine ma duc cu maiuta-maimuta la cantarit … daca le tine pe alea cantarul
si va comunci maine …
Kim – pup buzica aia ridica in timp ce face nani … o frumusica …
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Laura Ioana spune:
Fetelor
am ajuns aseara acasa si suntem foarte incantati de concediu! Noi lucram
de zor si poate la sfarsit de luna dam si vesti bune
Adar
da' ce culoare vrei? Nu-ti place nuanta asta pe care o ai?![]()

Poze Laura
Laura Ioana spune:
Fetelor am mai citit din urma si am vazut ca pe multe v-a ingrijorat faptul ca eram in Antalya cand au fost bombitele. Va pupic pe toate sunteti niste fete de nota 100
Noi n-am stiut nimic de bombe pana a doua zi dupa, cand ne-au spus ai nostri ca vazusera la stiri
La doua zile dupa bombe am fost kiar in oras la cumparaturi
Tina multi pupici si bafta multa la noul job
Sanatate lui David

Poze Laura
Delia21 spune:
ILEANAMARIUS,FELICITARI scumpa!!!Si bebe sanatos si sarcina usoara!Doamne multam si fie ca anairda si lauraIoana sa ne dea vestea asta mare cat de curand
Biuta spune:
Am uitat ca o mutulica inainte.
Ileana draga..felicitariiii 
, te rog mult nu mai lucra asa mult de data asta..mai bine mergi in Ro..si te intorci pe cand e sa nasti, in eventualitatea cetateniei :).
Laura draga,speram ca se intampla cat de iute, si inca ceva, de nu iese acum, Doamne fereste, si asta nu e numai pt tine, cumparati test de ovulatie, si asa stii exact cand e timpul, sa nu stai nelinistita, ne rugam foarte mult pe mamicutele care au avut probleme, ca tare ne-au rascolit si pe noi evenimentele, mai ales acum ca avem si noi puiuti, cred ca ne dam seama, asa..macar un picut..cum o fost, Doamne fereste..si da numai bine 
Va pupam pe toate si toti..cum multtttttt drag
Marianadraga mea, eu stii de ce mor de ciuda? Ca mi-o papat acum 2 luni de zile si 180 ml, da..cum voma..i-am redus ratia..acum..nu mai vrea..si parca numai nu creste..are 63 de cm, drept ca de la 44 la nastere..da..tot micurut mi se pare...ca cred ca de papa, poate avea si de unde sa creasca mai mult, Marcus, dulcicul de el, macar e lung :)
Adar, te referi la movul de la semnatura???? :) Pup ochisorii frumosi :)
Precis iar am uitat ceva..da..asta e..pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ciuf spune:
Bag de seama ca sunt mai activa de cand nu mai am ajutoare.
Azi-noapte am dormit toti patru intr-o camera. Luca in patul Evei, Eva in bazinet, iar eu cu al meu sot in patul conjugal.
Aseara am observat ca ne curgea apa dintr-o valva de la boiler (care tocmai o schimbasera) si ni s-a mucegait zona cu pricina, mai precis in dulapul din dormitorul de jos. Sotul a dat carpeta la o parte si a sprayat la greu cu clor. Drept urmare m-am "milit" de el si l-am primit sa mai dormim si noi impreuna. Eva a dat scularea de vreo trei ori, iar dim. sa ne fi vazut cum umblam prin casa precum zombie. Ne durea capul, unul era mai obosit decat celalalt, ne analizam oboselile, de ce unul e mai obosit decat celalalt ... eram de tot rasul plansul.
Azi facui ce facui si nu putui sa dorm. Sotul ma insela, il lua pe Luca si dormira precum purceii, iar noi fetele, ne plimbaram prin casa in speranta unui somn. Adormi Mamzel Farfuzel in cele din urma, o bagai repede in scutece, tzop si eu in pat, nu apucai sa atipesc bine ca dadu 'mneaei scularea dupa o juma de ora. Si asta imi fu somnul de frumusete. Si ma intinsei in casa ca zeama de varza murata. Fara energie, de aseara vad ca ma cam inteapa si inima, ce sa mai zic, ca dau numai semne de batranete.
Acum doua zile fuseram ca nascu nasica Evei un baietel Stefan. Eu l-am pregatit pe Luca ca mergem sa il vedem pe bb Stefanel la spital. Oh, si Luca ce ii mai pocii numele! Ba bb Nestefanel, ba Neste bb Fanel, praf ii facu bietului copil numele. Si fiind noi toti acolo, in camera de spital, ne-au rugat sa le fim nasi piticutului. Acum intrebarea mea este urmatoarea: putem fi nasi reciproc? Adica ei ne-au botezat unul din copii, iar noi sa ii botezam unul din ai lor. V-ati mai intalnit cu un caz asemanator?
Roxi, felicitari pentru incercarea lui Darius de a sta in poponeata. Si Eva vad ca vrea sa stea in fund cand o pun in leagan. Deja i-am mai ridicat spatarul, nu mai este asa lasat pe spate.
Dar ce a patit calculiciul tau?
Laura, te asteptam cu vesti bune. Daca nu e sa fie de data asta, cu siguranta se va intampla in curand. Voi sa fiti relaxati si sa va iubiti cu foc! Sa sara scantei. Bine ca zisesi de bombele din Antalya ca intrebasem si eu pe forum ce s-a intamplat dar nu mi-a raspuns nimeni. Daca ma credeti nu mai am timp sa ma uit la TV. Trece ziua asa sa-mi faca in ciuda. Sa imbatranesc mai repede.
Mariana, ia fii tu fata cuminte si nu iti mai face scenarii urate. Incearca sa vezi partea frumoasa a lucrurilor. Doamne ajuta sa fie totul bine! Pup nasucul lui Markus si sa ne spui ce a zis pediatrul.
Cristina, cam de multisor nu ai mai dat pe la noi. Oricum felicitari pentru casa.
Biuta, si Farfuzelul meu se mai opareste un pic la fundulet. dau cu Desitin si a doua zi e ca noua. Ia spune-mi cu ce ai inceput diversificarea? Tot cu cereale, dupa modelul american? Eu saptamana viitoare musai trebuie sa fac programare pentru un pediatru ca sa facem vaccinul (adica doua) de 4 luni. Si ma apuca o scarba de nici nu-mi vine sa mai sun pe la cabinete sa verific daca accepta tipul nostru de asigurare.
Mai vroiam sa scriu ceva, dar zau de imi mai amintesc.
Catrinelu' ,luasi toate pastilele de ulei de peste? Ia mai trimite aici cateva.
pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa