*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La multi ani bebeluselor si bebelusilor care au mai implinit o luna:

Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O

Mariana 14+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc tutor fetelor ptr primirea inapoi si ptr felicitari vizavii de casa si fata mea dulce!!Mihaiser,Catrinel17,Roxivan,Simona Toma,Cosmina,Polixenii,Adar,Micaalsa!!!
Adar,da stiu ca tre sa-l ud dar,mai asteapta putin sa semnez actele,sau ti-e siete tare?!?

Simona Toma,multumesc mult,mult ptr noutati,pupici
bina ca a scapat micutul tau de atele,ai sa vezi ca o sa fie bine!!
cu piciorul Anei stii ca am fost atunci la un doctor si trebuia sa ma mai duc,dar de cand cu apartamentul nu am avut timp,acum cum termin , e primul lucru pe care il fac!
felicitari ptr dintisori,tie si celorlati bebei care au!!

succes Luca la gradinita,si baiatul meu incepe scoala!!!

Ileana Marius felicitari ptr bebelul mic din burtica,ai sa vezi ca totul o sa fie bine!!

Mariana1976,cum merge sarcina?cum te mai simti?

Micacalsa,pa-i na-i vazut pozele noi??cu Ana in premergator?eu am pus-o la 6 luni si jumate!!

ma-amuitat peste poze in contul comun,la fetele care au mai pus poze acolo,si amvazut niste bebei mari si frumosi,pacat ca nu a pus toata lumea poze noi!
sa ne traiasca puii mari,acum-acum or sa inplineasca un an ,abia astept o sa fie o sarbatoare aici la noi!!

LA MULTI ANI!!,SA CREASCA MARI SI FRUMOSI!!
martie - Maria - - Nshiro
martie - Andrei -- Irina71
aprilie - Raluca Elena - - Danielaneda
aprilie - Harris Peter - - Cosmina
mai - -Alexandra - -Aida_O

P.S. sanatate MARIANA1976,bebelului mic si multi pupici ptr el!!!

POZE ANA-MARIA

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Aida – mumos glow, desteapta fata … Nu, nu de tine am zis … ci de cele care chiar n-au mai trecut pe la noi de mult timp

Catrinel – hmmmm, ca bine zici … chiar asa, io vroiam titulatura, dar habar n-am ce as fi scris acolo … “mama tembela” sau “mama care nu stie ce sa scrie “ … mai bine ca nu mi-au ajuns punctele …

Alorea – daaa, e supeeerrrr … ceva gen pink …. Nu vrei sa ti-o dau tie???

Simona – la tine asa vine sotzu’, o data la 3 zile ???

Mariana – uuu, saracutul … pai san u-I mai dati peste mama, ca poate nu-I place micutului … iote, eu aproape ca fac bube numai la gandul ca a papat el … mien u-mi place decat foooooaaaaarrrrtttteeee rar … Pupam bubitili lui sa treaca.

Tcelen – NORMAL CA MI-E SETE !!!! Vreau sa beau acu’! Cat despre pozici, sa stii ca si mie imi e atre greu sa le pun acolo si le pun in albumul nostrum de la semnatura. Multe fete fac asa. N-ai decat sa urmaresti semnaturile sis a le ataci. Pup. Vazut pozele cu Ana-Maria … mumoasaaaaaaa, foc! Pupe mama nasu’ ei!

Andrushka - unde umblati mama, iar sunteti la chefuri ??? Mai, invatati copilu' la carciuma si apoi sa va tineti tari!!!

Noe - io tot nu am priceput de ce nu vezi tu glowul de la nume ... oare-s chiar asa toanta??? cred ca am gasit "MAMA TOANTA!" asa scriu la titulatura ...

Bai gagici, dati si voi un link undeva ca un tabel cu greutatea bebelului, ma refer la aia normala, recomandata, ca sa zic asa ... ca vreau sa compar greutatea balenutei cu aia din tabel ...

Pupici maximi,

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Tchelen, nu stiu zau cum de nu mi-o sarit in ochi Anamaria in premergator. Cred ca am inceput direct de la alea cu lebenitza ca noi suntem amatori de asa ceva . Deci de la 6 luni jumate ... mai am o luna de carat grasuna-n spate .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

ADAR, uite am gasit aici ceva, poate iti va fi de ajutor
http://www.reclamamascataatentie/a_6_2055_Greutatea_si_inaltimea_copilului_in_primul_an_de_viata.html
Aici am primit din spital carnetelul copilului, editat de Pampers, e plin de sfaturi utile. Toate vizitele la medic sunt trecute acolo, schema de vaccinari, grafice pt fetite si baieti separat in ce priveste evolutia greutatii si inaltimii etc.
Mie imi place "culoarea" ta.
Cred ca ne da tarcoale si noua vreun dintisor ca tare suntem cu ace in fundic azi

Pupici la toti bebeii frumosi ca am mai dat si noi cate o raita sa ne cunoastem amicii de pe forum
Alina- mama deKeane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

LA MULTI ANI , sanatate multa si numai bine la toti gombotei dulci:
Maria - Nshiro
Andrei - Irina71
Raluca Elena - Danielaneda
Harris Peter - Cosmina
Alexandra -Aida_O
Fete..de ce glow vb voi???????????? ca eu nu vad nimic stralucind....
Si, by the way, cand fac kikirici copilasii vostri, se inrosesc la funduc????
Al meu mananca atat de putin ca mi-e si rusine sa zic ca papa numai 150 ml..si asta de ceva timp..plus ca nu mai vrea fructe..i-am facut faimoasa supica..nici stropit in gura nu o vrut-o..is cam naca..
Car seat-ul e obligatoriu in Ro??????
Pup fetileeeeeeeeee si bebei cu foarte mult drag..

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

alinaMIZZI – nu se deschideeeeee ……. Pagina …..

biuta – ete, culoarea de pe numele meu … urata aia … despre aia e vorba …. Ala e glowul … Cat despre supica, stai linistita, nu esti singura care a patit-o. La noi, o zi se papa, doua nu ….

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
intraram sa spunem si noi La multi ani pentru piticii: Maria, Andrei,Raluca Elena, Harris Peter,Alexandra! Copilarii fericite si frumoase sa aveti!
Anamaria, eu stiu ca e bine ca bb sa stea in premergator dupa ce a invatat sa stea singurel in fundulet. Cel putin asa scrie prin cartile de aici. Poate in Ro or fi alte indicatii.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Buna seara!

Am intrat si noi sa va dam o veste mare: AZI AM STAT PENTRU PRIMA DATA IN FUNDULET IN CARUCIOR FARA SA FIM TINUTI DE MANUTE, CI DOAR PUTIN REZEMATI, pentru noi e o mare realizre. O sa pun poza in album, de ma laud si eu cu piticu meu. Cred ca atunci cand o sa ma pupe prima data din propria initiativa o sa lesin, ce sa mai spun de cand o sa mearga!

La multi ani bebeilor care azi au implinit cateva lunisoare:

Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O

Simona, ce mai face Edu?

Micaalsa, tare dulce Iulia, imi place poza in care e in scaunel si asteapta mancarica.

Mariana, imi pare rau pentru bebelul tau. Insanatosire grabnica!

Noi acum ne pregatim de baita.

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Roxivan, bravo e super sa stea deja in fundulet! Al meu e cu aprox.2 luni mai mare si tot nu are de gind...

Biutabaietelul meu n-a baut NICIODATA mai mult de 130-150 ml de lapte asa ca e foarte bine daca creste in greutate normal

Cristina/Galati vai ce mare a crescut Ana Maria! Si Iulian intra in clasa 1 deci!Fetita mea tocmai a inceput cls a II a,nici nu-mi vine sa cred cum au trecut ani...

Alorea mai bine nu va zic ce ginduri imi tot trec mie prin capusor acum la aproape 15 sapt...Am scapat deja de greturi si de pe acum ma streseaza chestia ca iar nu s-o intoarce bebe.(bebe 3 a fost in pelvina ultimele 2 luni jumate...)

Anamaria/Alba_Iulia smecheroasa mai e bebelusa voastra!Stie ea ce e bun,nu?Ai incercat sa-i dai niste orez cu lapte pt.bebelusi seara mai tirziu?Eu l-am "fentat" pe baiatul mijlociu noaptea dindu-i orez cu lapte foarte foarte subtiat cu tetina speciala de biberon si dormea mai bine ca nu stia el ce papa...

Adar, suedezii nu ne dau nici un fel de tabele pt. cakcularea greutatii la bebei.Ei zic ca asta e sistem invechit.Se face doar un grafic lunar cu inaltimea si greutatea si ne arata pe calculator cum evolueza "functia" respectiva.Daca totusi doresti "tabel" ,uite-te ce MARI DIFERENTE pot exista intre copii :

Baby's Age Healthy Weight Range Healthy Height Range
5 Months 5.7 Kg - 8.8 Kg 59.0 cm - 69.0 cm
5 Months 12.5 lbs - 19.4 lbs 23.2 inches - 27.2 inches

Va ca Markus e tare suparici astazi,sper sa-i treaca in curind...

Mariana 14+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput