*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 2
aida_o spune:
hei, multumim de urari, si noi pupam toti bebelusii nascuti pe data de 3 (si nu numai) 
adar,
da' io mai dau pe-aici, sper ca nu de mine zisesi ![]()
de-aia mi-am pus io glow galben, ca mi-era frica sa nu iasa de cacao.
Noe,
ce mai phaci? ![]()
mah. zi mersi ca ti se strica "f" si nu "a" sau stiu eu ce :) ...vezi? e mereu si o parte buna intr-un necaz :))
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Catrinel_17 spune:
COSMINA, uite aici: (http://andrei.point.ro/contact.htm)
Cont de ajutor in Germania: 1070330002 deschis la Bremer Landesbank (BLZ 290 500 00), cu specificatia "37 45 79 - Kinderchirurgie Andrei Fagurel". Contul nu are titular, dar pt ca pe pagina scrie “... Este acum internat la Klinikum Bremen Mitte din Germania.”, eu am scris la titular “Klinikum Bremen Mitte” si cred ca a fost bine, ca nu mi-au venit banii inapoi.
SIMONA, Thai e mancare thailandeza, buuunaaa!! Mama e din Valcea- de linga Dragasani. E asa frumos acolo... am fost acum 2 ani in vacanta, am facut poze si cui i le-am aratat a zis ca parca am fost in Toscana!!!!
COSMINA – pup jmekerelul!!! 
POLI, Nick e un dulce. Si cred ca tare activ!!! Asa zici, meci, hmmmm?
O sa iau Casanova. Cum a fost ala cu sarah j parker? Pupici!
ADAR, eu nu stiu ce titulatura sa-mi pun, ca mi-as pune... Hmmm,“mama lu’Oana” sau “mami de printzesa” dar nu cred ca vreau asa....Glow-ul nu-l vad, ca si eu sunt pe Mozilla, si nu se vede
ai dreptate cu ce zici despre mamicile celea...
La multi ani Maria, Andrei, Harris si Alexandra!!!!!! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, si norocosi!!!! 
AIDA, cum e in Chestermere? Sunt parculetze, etc, prin zona? Tu erai in Calgary, inainte, nu?
Bei fetelor, am uitat sa zic ca PISPI va pupa pe toate si abia asteapta sa primeasca o noua si frumoasa si meseriasa placa de baza, in locu’ lu’ aia care s-s stricat.
Pupicioaie, io ma duc sa mai trag o ora de somn. Ieri Oana nu mi-a dormit toata ziua, si seara motzaia la masa de seara care a durat astfel fro 40 min, si tati a adormit tinind biberonul, ca io mai deleg sarcini din cand in cand, daca ma-ntzelegeti ![]()
CATRINUTZA, zau ca-i de coma Mariuca ta!!!!!!!!!!!!!!!
vizionat tot, si apreciat masca aia! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
roxivan spune:
Neata!
Noi am papat si ne pregatim sa mergem la impartasit. Am adormit aseara pe la 9,30 si ne-am mai trezit la 5 de am papat, apoi somnic pana la 8.
Catrinel, a jucat Romania cu Bulgaria, parca am inteles ca s-a terminat 2-2. Erau asta pe aici cam ofticati. Ma bucur ca esti de acord cu mine in ceea ce priveste hainutele de la Iana.
Simona, al meu sot e mereu pe drumuri. E nasol, da' nu avem ce face.
Revin! Se smiorcaie Darius.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
alinaMIZZI spune:
Buna dimineata!
Pana m-m dezneticit eu am trimis mesajul pe 14, greselile incepatorului.
MULTE FELICITARI TUTUROR ANIVERSATILOR DE AZI

ILEANA sa-ti dea Dumnezeu forta si sa-ti bucure sufletul, numai bine si multa, multa sanatate
Pupici si din nou multumici pt aprecieri

am mai pus ceva pozulici noi.
Alina- mama de
Keane-Peter(21.03.2006)
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
micaalsa spune:
mihaser, am auzit si eu de ceva biscuiti de la Nestle dar n-am gasit nicaieri. Va rog fetelor care gasiti sa-mi ziceti si mie si daca nu-i mare deranju' sa-mi trimiteti cateva pachete.
Catrinel, tot asa
... vad ca-i place tare mult sa ma tortureze
. Aseara am lasat-o vreo 4 ore fara sa-i dau nimic sa manance pentru ca am vrut sa incerc sa-i dau laptic cu biberonul .. ca deh, se satura mai bine a mea. Ce sa-mi pape din biberon, scandal si iar scandal, eu m-am incapatanat si am zis ca nu-i dau nimic altceva dar pana la urma tot am cedat si am pus-o la tzitzi. Acolo, liniste si pace ... a papat ce-a papat si a adormit. Nu stiu zau cum sa mai abordez cupilu' asta mishelin.
Cosmina, jmecheros tare Harris al tau.
ochisorii lui albastii.
Tchelen, sa aveti noroc de noua casutza si sa intrii mai des ca tare ne-a lipsit prima mamica din grupa. Frumoasa foc Ana Maria ta ... si cand o vad cum sta in funduletz de-abia astept si io
. Apropo, tu ai pus-o in premergator?
fetelor, cam de cand va ganditi voi ca-i bine sa-i punem in premergator?
ileana_marius, iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos si neaparat sa mai treci pe la noi sa ne tii la curent.

Si acuma niste pozici cu noi:
aici sa ne vedeti sunculitele
aici asteptam papica
tocmai ne-am trezit
si
acum rontzaim paturica
va pupacim si va dorim o duminica frumoasa
iese soarele ... uraaaaaa, iesim la plimbare
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:

Maria - - Nshiro
Andrei -- Irina71
Raluca Elena - - Danielaneda
Harris Peter - - Cosmina
Alexandra - -Aida_O
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
alorea16 spune:
Sa manance mama niste harnicute 

Va las pe un capitol si va gasesc pe altul
ca nu am mai intrat de cateva zile dar am avut o multime de treaba 
calcat si suculetul lui
Astazi am incercat suculetul de morcovi care nu a fost asa de bun ca cel de mere dar pana la urma a mers.
URAM SI NOI :
Deea LA MULTI ANI si multa, multa sanatate

sI 

LA MULTE LUNITE
2 SEPTEMBRIE

Andrei - Doina_cel
Iustin Sebastian -Serendipindity(Mara)
3 SEPTEMBRIE

Maria - Nshiro
Andrei - Irina71
Raluca Elena - Danielaneda
Harris Peter - Cosmina
Alexandra - Aida_O
Fetelor am citit povestea lu'ILEANA si m-am intristat foarte tare dar citind mai departe a fost ca o raza de lumina in sufletul meu vestea ca va avea un bebe. Ma bucur tare mult pentru ea si ii transmit sarcina usoara si un bebe sanatos .Asteptam vesti.... Numai de bine si pup dulce mamica 
ADAR imi place culoarea ta. E superrrrr![]()
Dau
ca se trezeste bebe 

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
alorea16 spune:
Mariana cum mai este
14 saptamani??? Ce face bebe ??? Imi este dor si mie de perioada aceea ??? Mai povestestene si noua sa ne mai aducem aminte de acele vremuri![]()

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
simona_toma spune:
Maria - Nshiro
Multi ani traiascaaaa
Andrei - Irina71
Multi ani traiascaaaa
Raluca Elena - Danielaneda
Multi ani traiascaaaa
Harris Peter - Cosmina
Multi ani traiascaaaa
Alexandra - -Aida_O
Multi ani traiascaaaa
Sa fiti cuminti si ascultatori de mamici si tatici!!
Catrinel, si cand mai vii in vacanta la noi?Acum ai si prieteni prin Valcea
Te asteptam
, a venit sotu'.In sfarsiiit!!!!Dupa 3 zile interminabile.Ma duc sa-l zmotocesc un pic.
Va pup
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
mariana_1976 spune:
Am avut o noapte de pomina...
Ieri sotul a fost bine intentionat,le-a cumparat copiilor mai mari inghetata si lui bebe un borcanas de la Nestle cu peste+ orez.
Noaptea a inceput bebe sa tipe din 2 in 2 ore si de dimineata am observat ca facuse niste bubite rosii pe manute si pe picioruse...
Aici se da peshte de la 5-6 luni in sus,iar ceilalti copii nu au avut nimic niciodata.Eu nu sunt alergica,nici sotul...de unde o fi mostenit?
Acum ziua vad ca tot nu-i este bine,plinge des,dar nu are febra de aia nu cred ca are altceva decit chestia cu peshtele...De vaccinat e vaccinat impotriva rubeolei,rujeolei,varicelei...Ar mai fi o posibilitate sa aiba "epidemia sugarilor" care tine 3 zile si tot cu bubite se lasa dar daca nu are febra deloc nu poate fi nici asta...Maine dimineata mergem la doctor in orice caz.
bebelusii si mamicile
Mariana
14+
mama de Monica, Matei si Markus