*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 29
catrinutza spune:
Gata...am facut si vaccinul de 6 luni...am plans un pic , da' un pic de tot dupa care am dat in ras...
Avem vreo 8.300 de kile si 70 de cm si stam fff bine la capitolul diversificare...chiar prea grabiti dupa spusele asistentei...
Mai fetelor mie imi crapa capul, zau asa....ii zic asistentei ca ii dau si biscuite si ma intreaba ca cine mi-a zis sa ii dau, ca gluten se da dupa 7-8 luni...
si ca ele recomanda mai degraba cerealele...pai mama lor, nu sunt cereale cu gluten care se dau de la 6 luni????? astea ori au innebunit de tot ori nu mai aveau ce sa imi zica...oricum nu vom depasi un biscuite pe zi...si avem liber la banana se pare...
Ii dau biscuite de 2 sapt.. de cand a facut 6 luni mai exact si nu s-a intamplat nimic...
Fug sa pregatesc sucul ca acusi zice ca ii este foame....
Revenim cu raspunsuri...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
ANDREEA GEORGIANA spune:
Iote ca merge net-ul!!!!!
Fug sa ma epilez ca la 14.30 vine maseuza.
Vorbim dupa.Pana atunci...un banculet.Pupam!
Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi.
Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort.
Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun. Acesta
ii raspunde ca la lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti
indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa
vorbeasca tare. Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur.
Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur.
Se plange la Vasile:
- Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur.
- Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
catrinutza spune:
Andreesculeeeeeeeeeeeeee.............credeam ca te-ai speriat ca sunt vecina cu tine si de aia nu ai mai intrat pe forum...pupam mumos vecinele...dragutza, nu stau prea departe de tine; stau langa Piata Ferentari...stiu unde e circa financiara si nu cumva e vila aia verde frumoasa pe care o tot admir????

Si daca e cu motiv...Carol sau Tineretului:
...
Cat de curand ma duc si io la masaj, da' de relaxare ca ma lasa neuronu' ciobit...
Mai fetelor e normal ca dupa 2 saptamani in care biba nu a mai papat san eu s amai am laptic??? ca vorba aia: pana acum m-am chinuit sa am laptic si acum cand nu mai e nevoie, continuu sa am 
(nu va inchipuiti cine stie ce cantitati cisternale...acolo 2-3 linguri, cred)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Noe
Catrinutza, ramane cum am stabilit!si poate le cooptam si pe Monica si pe Andreea
Mariuca
Hi?????!!!! am zis ca e ciobit rau neuronu'!!!!

Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
val77 spune:
Am lipsit motivat
Noi am stat la bunica unde nu am avut calculator, am fost pe la mare, munte si iatane ajunse si la noi acasa
Depre Timeea numai de bine, suntem o slabuta si tot nu vrem sa mancam
cam asa arata mesele noastre> 6/7 dimineata 120-150 lapte, 10/11 fructe cu branza de vaci sau biscuite, 13/14 supa, borcanele, piure, pe la 17/18 150 lapte si 20-21 200 cereale cu lapte
asta este ce mancam... dormim destul de bine
imi fac probleme in legatura cu vorbitul mi se pare ca nu prea gangane, rade tot timpul, dar de vorbit nu prea are chef, tipa mai tot timpu
am inceput sa stam in patru labute si sa htanam patutul, stam in fund decat cand avem chef , in schimb trage toata ziua de jucariile de la carusel
Si marea mea rugaminte este sa imi spuna si mie cineva cum se pun pozele ( ca sa ma pot lauda cu mandretea mea
)
Era sa uit avem deja doi dintisori
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
Polixeni spune:
Am aparut si noi...
Sorry pt absenta dar am avut telefonul taiat pt ca eu am pus in sertar( fara sa ma uit daca e achitata sau nu)factura de telefon si am uitat complet de ea pana m-am trezit cu telefonul taiat.

tuturor sarbatoritilor zilelor in care am lipsit (9,10,11,12,13).Sa cresteti mari ,sanatosi si norocosi!!
Noe felicitari pt Biuta!Ce fain sta ea in fundulet!!Al meu nu prea vrea sa stea in fundulet...si cand sta ,sta numai sprijinit de perne.
Andreea Georgiana multumim pt complimente.
Nshiro am vazut-o pe gazulitza cum vb...ce dulcica e!!!
Ile chiar ca trebuie mare atentie cu astia mici.ai sa vedeti ce mi-a facut asta micu al meu...deasupra capului,la patut,i-am legat un rosario cu o cruciulita.Bineinteles ca nu ajungea pana la el.Si ieri cand ma duc in camera sa vad ce face (statea in patut)il vad cu roade o bucata din rosario si cruciulita.Ma si mir cum de n-a inghitit vreo biluta d-aia.Cum s-o fi intins el pana acolo....sta pe burtik si se ridica pe genunchi si asa o fi ajuns.
Apropo de v-ati ascunselea...am vazut si eu video-ul.Ce-am mai ras!!!Si al meu isi trage prosopelul,cu care il sterg la gurita, pe fata si si-l lasa acolo pana nu mai poate respira ,dupa care si-l da jos si incepe si rade intr-un hohot...ce jocuri mai descopera si piticutii astia ai nostri...
Acum
sa gatesc ceva pana se trezeste Nick.Va pupicesc pe toate si mai ales pe bebei
Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=d214re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Filmuletze:
http://www.dropshots.com/gpoli_ro
ile77 spune:
Ciuf , multumim pt compliment.Pupici dulci de la noi pt Eva.
Vivian a inceput sa doarma toata noaptea de la 5luni jumate.
Insa eu ma mai trezesc de citeva ori pe noapte sa ma uit cum doarme.Ea doarme f dezordonat.Plus ca nu-i place cu plapuma pe ea si mereu treb s-o acopår.
Alorea16, a mea nu avrut sa manince in prima zi supica facuta de mine. Insa ieri dupa ce i-am facut-o pasta ,am amestecat-o cu putin lapte(laptele pe care- bea ea).
A capatat asa un gust buuun, astfel ca a påpat Viv un castron plin.
Sincer si mie mi-a placut gustul.
Aida, ia zi ,nu-i asa ca frumusetea ta de fetita e "fetita lu` tati"?
La Viv se vede de acum ca va fi genul "tati, mami nu vrea sa ma lase........![]()
Polixeni, asa e treb sa fim f atente. Eu dupa episodul de ieri, de azi incepind , i-am pus ciorapeii pe sub strampi.Asta in caz ca-i mai vine vreo idee.
Fetelor eu tot citesc ca le dati la bebei biscuiti si brinza?
Sint biscuiti speciali pt bebelusi , fara sare si zahar sau???
Iar brinza banuiesc ca e fara sare.
Cred ca daca le-as zice astora pe aici ca vreau sa-i dau lui Viv brinza ,ar ramine socate.![]()
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Irina71 spune:
Repede, repede, sa scriu pana nu se trezeste piticu ...
Catrinel, da, eu mai alaptez, cu toate ca de la 2 luni ii mai dau si biberon. Toata lumea mi-a zis : gata, i-ai dat bibe, n-o sa mai vrea tzatza. Da' de undeeee ???!!! De foame, papa si bibe, dar tzitzi e iubirea lui, noaptea doarme lipit de mine, de nu pot sa misc in front, si ma tzitzilesteeeee ..... Mai dorme cateva ore, mai suge ... ca dorm cu tzitzi langa gura lui, pe afara ... si el cu manutele pe ea .... Si mai suge si ziua, ca dormim la pranz vreo 2 ore ... tot asa .... tzitzileala .... 
Cand am avut pneumonie mi-a dat la inceput antibiotic Zinat, apoi pauza o saptamana, apoi Sumamed. Cica erau "safe", deci am alaptat. Dar tot nu mi-a trecut pe loc.
Pe urma n-am mai luat antibiotice.
Cine imi traduce si mie " if you are able to press the stopper in" ??? Incerc sa traduc cartea cu instructiuni de folosire a oalei de presiune.
Adica, trebuie sa apas pe butonul ala de tot, pana jos, sau doar putin sa se duca in jos ??? Ca nu se duce de tot, am incercat si pot sa-l apas folosind forta, doar putin. Off.
Aida, mie mi se pare ca Alex a ta seamana cu Bia lui Noe. 
Ciuf, de multe ori am vrut sa zic, ai o familie super ! Asa as vrea si eu !! 
Hai ca se aud urlete din dormitor, Andrei a pierdut tzitza si acum o jeleste.

Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Catrinel_17 spune:
ALINAMIZZI, ce s-a intimplat? Putem sa te ajutam?
MARI, baga poza cu bretonata!
ANDREEA, sunteti superbi toti trei. Foarte eleganti, mega eleganti pana in cele mai mici amanunte! Si ciuful ala e demential!!!!!!!!!
NOE, pupam ciupercutza!
CIUF, am vazut ciufuletzii, Ai gene tari, mai! Seamana amandoi cu tine!
ALOREA; in brosura ce a pus-o AIDA scrie ca s-au facut studii din care reiese ca bebeii care primesc cereale seara nu dorm neaparat mai bine...
AIDA, am ratat iar momentul cu razboiul post-pranz. Asa-s de usurata ca a trecut, ca nu ma mai pot concentra... am vaz’t parcul vostru....ce liniste trebe sa fie in zona!!!!!
ILE, pup dragutza de Viv! Mai, m-ai speriat cu ciorapelu’ ala!!! In veci nu m-am gandit la asta!
Bag-o in sac de dormit, te iei de grija cu acoperitul, e tare practic.
VAL, sa stii ca tot cam asa papa si Oana, 200 ml dimineata la 7, 150-170 la 11, piure de legume la pramnz (120-150 mg), 170 ml lapte la 5, si 200 ml seara la 8. Io mis- multumita. Oana se simte bine, cred ca si ia in greutate (nu am mai cantarit-o din 3 august) dar o simt io ca s-a “ingreunat”
e vioaue... Cu “vorbitul”, si ea la fel ca Timeea, inainte ii mai zicea tot felul, pe urma a probat alte sunete, acuma e la vocale. E numai o faza, cred.
Acuma vad ca am sarit pozele ROCSANEI, ma duc sa vizionez de Maria dulcica.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mariuca