*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Noi azi am fost cam maraiti. Nu cred ca Darius a dormit mai mult de 1 ora, toata ziua (atipea, se trezea brusc si incepea sa planga). Isi tot strangea piciorusele si i-am dat Sab Simplex (nu i-am mai dat de cand avea 3 luni).
Si noi am inceput sa papam biscuite cu marut (daca nu vrea domnu' supa). Am luat biscuiti populari, dar parca nu mai sunt ca aia pe care ii mancam noi cand eram mici (asa mi se pare).
Chiar daca bea suculet si papa marut cu biscuite, el tot mananca din 3 in 3 ore si parca bea si mai bine lapticul (Doamne ajuta!).
Acum ne pregatim sa plecam la plimbare.

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mai Andreea, vaz io bine sau tu si mogaldea ati fost "asorte" la botez?????...pupe mama imbulinatele...

Aida...mama denaturata si tu chinui bietu' cupil cu suflatu'intre ochi ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Si pentru fetele "nocturne", ca sa nu se plictiseasca vorbind singurele:

avem www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20060913&ctime=192909" target="_blank"> jocurile olimpice la apa
si cum stam la fundu' gol

Enjoy si noapte buna.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Noe, bine ati sosit!De "f" nu ar PHI mare problema,bine ca totusi nu-ti lipseste "W".

Catrinutza fetita ta e super dulcica la "jocurile olimpice".

Catrinel mie mi-e jena sa va mai scriu cit bea la o masa Markus,ca Oana l-a intrecut deja!

Andreea sunteti o familie foarte eleganta!Tare mi-au placut pozele voastre de la botezul Anastaiei!

Aida parculetele voastre seamana intr-un fel cu astea de aici.Daca tu nu te-ai facut fotomodel poate s-o face aia mica,cine stie!

Ciufulet eu stiam ca noi astia cu bebeii blonduti n-avem sperante de cine stie ce perisor pina la vreo 8 luni - 1 an.

Mari sigur ca s-o tunzi daca nu-i sta parul cu agrafe.Chestia cu turta o s-o rezolvati in orice caz daca de pe-acum are asa un perisor pina atunci o sa-i creasca...

Val77 ce bine c-ai intrat si pe la noi!Lasa ca va gin´guri ea la timpul ei.Baietelul meu mijlociu a intirziat sa o faca pina la vreo 6 luni si dup-aia i-a dat drumul...!

Ile chiar ma gindeam la voi.Am impresia ca Vivian e tare norvegianca,imi place de ea foarte mult!

Adar si eu ma intreb uneori ce fac celelalte mamici care nu au mai scris de multa vreme.Sper ca nu au probleme si o sa apara si ele.

Polixeni cavalerul meu are o paturica/pled care si-o pune in fiecare zi peste cap si-l supraveghez mereu da´ vad ca stie el sa si-o dea deoparte.Bine ca Nicholas n-a inghitit nimic.Fetita mea la 1 an si jumate isi bagase in NASUC o bobita de la ornamentele de craciun.

Rezultatele la triplul test mi-au iesit foarte bine.Sper ca testul de alergie a lui Markus sa fie la fel de bun sapt. aviatoare...
Pup toata gasca

Mariana 16+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dragi mamici,
Va rog frumos sa postati aici la capitolul 16

Mariana 16+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput