*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Multumim fetelor pentru urari! Si acum sunt socata . Bebe a papat supica??? Superrrrr....
Adar cum a iesit zacusca ??? Am vazut si pozele noi .E o scumpa Mariuca in pozele cand doarme.
Andreea bine ai revenit. Si noi am absentat cateva zile din acelasi motiv NETUL
Fetelor care dati cereale seara ? Dorm mai bine ???
Va pup dulce!

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ana, a mea odrasla se trezeste tot la fiecare 4 ore, cu toate cerealele de i le dau seara. O sa incerc sa-i dau pe la 9 seara cartof dulce sa vedem daca mi se va trezi tot la 4 ore.
Felicitari pentru acceptarea supitei.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mihaela, Mari, Catrinel, Anamaria, Catrinuta, Noe, Andreea Georgiana, Ciuf, multumim pentru cuvintele frumoase!

Catrinel,
parca te si vad plina de mincarica pe fatza, vrem poze :)

Mari si NShiro,
si eu ii mai tai, din cind in cind, parul Alexandrei (de fapt ii tai tot niste cocoloase care se fac la spate, din cauza frecarii parului cu paturica).

Nshiro,
e o dulce Maria voastra. am ris cu lacrimi :))

Noe,
Bia sta in phund? Wow! vrem si noi! Si ce par frumos are!

Mihaela,
si noi am avut o zi buna, Doamne-ajuta sa fe numai asa la toata lumea!

Andreea Georgiana,
bine ai revenit! Thea e o haioasa! Si o frumoasa, ca si mamica ei :)

Ile,
Doamne, ce-a crescut Vivian! si nu pot sa uit cum era ea la maternitate imbracata in culori de baietel

Ciuf,
hai ca acu' te dadeam disparuta :)) bine ca ai reaparut. ce mai fac ciufuletii tai?

Alexandra a dormit azi pina la 9:20. eu m-am trezit inaintea ei, si ma plictiseam

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Fetelor sa va zic si voua ca sa aveti grija.

Eu si sotul stateam cu nasurile in calculator si tv ,iar a mica jos pe påturica se juca.
La un moment dat auzim un horcåit ,si cind ne uitam o vedem pe Viv cu jumatate de ciorapel in gura ,cu ochii rosii, dind din minute.
Isi bagase ciorapelul in gura si nu mai putea respira.
Am sarit amindoi si eu si sotul, ii scoatem ciorapelul si ,pleosc, un jet de voma iasa.
Doamne ,ce spaima am tras.
Nici nu vreau sa ma gindesc daca nu eram pe aproape.
Oricum, de azi ,o sa aiba numai strampi.Cel putin pina imi trece spaima.
Asa ca aveti grija cu ciorapeii, ca doamne fereste.....

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Doamne, Ile, bine ca ati vazut-o... multam de info, sa stii ca asa ceva nu luasem in calcul...

Ciuf,
special pt tine, am pozat carticica despre diversificare, pe care mi-au dat-o la ultimul vaccin. mai nou, au introdus in carticica o foaie pe care au trecut noi recomandari, cica sa nu se mai inceapa de la 4 luni diversificarea, cum o sa vezi trecut in carte, ci de la 6 luni. carticica o poti lua de aici.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

buona sera la toata lumea!

revenim si noi, tarziu in noapte (ca de obicei)...
Adar, ca bine zici, multe fete nu mai scriu demult, nu stiu de ce, ca tot iti faci timp acolo cateva minutzele sa dai un semn de viatza, uite eu scriu vezi? vezi? si sunt mai mereu singura cu Marc, cu casa, cu treburile si iaca mi-s noaptea pe net!
Apropo, sunt foarte obo, toata ziua am circulat , dus Marc afara dimineatza si seara, cumparaturi , curatzenie, noroc ca a venit azi maica-mea sa faca mancare, ca de aia chiar nu mai am nici timp, nici chef.

Andreea G., welcome back, pupam Thea frumusica! Sa stii ca si Marc s-a intors oarecum la papa nocturn, in sensul ca nu se intampla chiar in fiecare noapte, daca se intampla e cam pe la 3-4 ,dar cert este ca nu-l pot fraieri cu ceai , asa ca serveste vreo 10 min. tzitzi , mai mult in somn, apoi nani la loc, pana pe la 8,30-9-9,30. Dar ieri am stabilit recordul: a dormit pana pe la 10,45!!! Seamana cu ma-sa, pt. care somnul e un hobby
Tu i-ai inlocuit Theei mesele cu papa solid? ca eu n-am inlocuit inca nici o masa, Marc papa san din 4 in 4 ore (cam 4-5 mese/zi) , iar dupa-amiaza intre mese ii dau supica/piure de fructe/legume, ma rog, in fiecare zi altceva.
Simona Toma, stai linistita, Marc a cazut deja de 3 ori din pat si in afara de faptul ca a plans un pic ,mai mult s-a speriat, n-a patzit nimic. Culmea e ca a cazut din patul mare din dormitor, a fost de ajuns sa-l las singur cateva secunde si hop! noroc ca nu e inalt patul, odata a cazut chiar cand eram langa el, si-a dat avant si gata! si nici acum vad ca nu s-a lecuit, se rostogoleste deja de 2 ori Dr. pediatra m-a linistit si mi-a zis ca bebelusii stiu cum sa cada

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Fetelor, ce harnicute sunteti, trei pagini intr-o zi!!

Tania, multumesc pentru ajutor (ti-am notat nr). Abia astept sa venim la Bucuresti, sa vedem cum putem rezolva problema. Doctora cred ca s-a simtit vinovata si a zis ca vorbeste ea cu cineva, bla, bla..eu nu mai am incredere in ea. Am vazut pozele tale, apoi am inceput sa le studiez si pe ale mele, filmuletele, tot, tot de cand s-a nascut Darius. Nu apare nimic anormal, statea bine cu capul si pe stanga si pe dreapta si in fata. Tu cum ti-ai dat seama de problema? Eu am inceput sa-mi fac probleme de cand l-am pus in fundulet. Atunci am observat ca se uita numai intr-o parte, prea putin in fata; i-am schimbat si pozitia (m-am gandit ca i-o fii atras atentia ceva de se uita numai in partea aia), dar statea cu capul tot intr-o parte.
Cand i-am zis doctorei, s-a uitat si ea si mi-a dat dreptate...ce sa mai zica (in ultima luna ne-am vazut des cu ea, dar niciodata nu a remarcat).

Simona, si eu sper sa ne vedem cat mai curand. In ultima vreme parca nu imi mai ajung 24 de ore ca sa fac tot ce-mi propun. Imi cer mii de scuze si transmit cu intarziere " La multi, multi ani!" .

Aida, Andreea Georgiana, v-am vazut pozele! Ce domnisoare cochete aveti, mai-mai, mai-mai!!

Micaalsa, mersi pentru mesaj!

Catrinutza, Mari ar fii super daca ne-am intalni prin Herastrau!

Alorea16, bravo pentru supica! Darius n-a luat saptamana trecuta mai mult de doua inghitituri, il mai las putin si incerc iar.

Noe, felicitari pentru statul in fundulet al Biancai!

Ile, bine ca ati fost pe faza!

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Alex si-a tras un costumas peste fatza, si de-aici a inceput joaca noastra, ia uitati.

poze Alexandra
(3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, am mai adaugat si eu niste poze. Poate vreti sa-mi vedeti ciufuletzii.
Aida, ma farmeca micuta ta. E atat de dulce ... Bravo tie ca inregistrezi joaca voastra. Ce placere va fi peste ceva ani sa priveasca toate aceste filme.
Sa mai pui filmulete cu ea ca nu cred ca ma voi plictisi vreodata sa o privesc.
Ma suprinde ce par mare are. A mea "cantareata cheala" ramane in acelasi stadiu. De par nu. Ea si cu Iulia a Anamariei. Mai este vreo mica chelioasa?
Vezi ca nu mere link-ul ala. Nu stiu ce moasa-sa are.
Ah, de cand ma tot tin sa te intreb, mai alaptezi vreun pic?
Ca eu mai am cativa stropi in stangul si se cam duce. Ca sa nu zic ca mi-au venit rusii acum cateva zile. Ca tare dor imi era de ei.
Asa. Sambata fuseram la petrecere. Ma dantui (tocmai ii spuneam sotului ca ma simt tare batrana, cu acea rutina de ma termina, nu mai stiu sa ma ingrijesc, nu vad in fata decat scutece, mancare si curatenie) asa cu foc ca doar-doar mai scap de niste kg. Mai am 9 de dat jos. Oyoyoyoy.
Eva leganata din brate in brate, ce fericire pe ea, dar in cele din urma adormi singurica in car seat pe un fundal muzical rasunator. lasa ca asteia ii place muzica. Nu am dus-o de cand eram insarcinata in 4 luni la concertul cu Depeche Mode???
Luca, bagat si el in seama, se rupse si 'mnealui in figuri.
Numai sotu', sobru, privea de la inaltime si cred ca se mira cat e de capabila nevasta-sa sa se prosteasca la o petrecere.
Ah, al meu sot a terminat un pat de facut pentru Luca. Nu e mare falosenie, dar in fine, facut cu manuta lui. Geppetto ii scrie in frunte. Vreo sfaraiala nu prea e, ca de banii aia isi cumpara gata. Dar, deh, vrea sa faca el.
Acum e sarcina mea sa il dau cu bait si lac.
El tot spera ca Luca va dormi in el. Dar cred ca posesorul va fi altul, si anume al meu sot.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Ciuf,
hm, la mine merge linkul ala... mai incearca, nu stiu ce sa zic.
nu mai am lapte de la 2 luni jumate, dar uite ca Alexandrei ii merge bine. si vad ca si frumoasa ta e bucalata tare, deci nu ai de ce sa-ti faci griji. si am vazut ca ai muraturi pt 2 ani de-acum

si sotu-meu e obsedat sa mestereasca singur, a facut el frame pt patul nostru, dar pe mine ma termina ca n-am rabdare pina e gata de folosit, si-i zic mereu "da' mai bine sa cumparam".

Pupici Evei pe cheliuta si lui Luca, pe ciuf

poze Alexandra
(3 mai 2006)

Mergi la inceput