*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Fetelor am intrat si eu sa va salut, mi s-au cam inecat corabiile, incerc sa-mi fac curaj.
Va doresc o zi linistita!
Pupici la toti piticii!

Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

fetelor! Intram si noi sa spunem ca AM MANCAT PRIMA SUPICAA mancat 60ml supa si 95ml lapte. Am avut mari emotii cand am pregatit supica cu gandul ca nu o va vrea . Ce o urma dupa ? Cine stie daca a fost un gust nou si de aceea a luat-o sau chiar ia placut?
Noe tu cand ai inceput sa-i dai Biencutei cereale ? Seara ii dai si doarme mai bine?
Catrinutza superrr bancurile.
Zuzulici pe unde esti ??? Ce mai papa Matriuca?
Pupam dulce pe toata lumea

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Felicitari ALOREA pt supica si NOE pt statul in funduletz!! Am mai facut poze, nu asa multe, da le-oi pune azi sau maine. Fain meniu are Bia! Imi place! Intr-acolo ne indreptam si noi.

NSHIRO, MARI, ma gandeam si io sa ii tai din breton, ca are cite o suvitza care e mai rebela. la cat par are...adica putzin de tot, iar nu se vede cat ii tai!

A balotat Oana acuma cam 170 de cartofi cu pastarnac, zucchini si morcov. Era cam dulce piureutzul, de-aia i-am bagat zucchini inapoi, vad ca nu ii placea chiar in halul ala de duleag. Si a bagat azi la ceaaaai! e cam cald aici, de fapt.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Alorea, felicitari pentru prima supica ! Foarte bine 60 ml din prima ! Sigur i-a placut si maine o sa pape mai mult !
Catrinel, gata, eu i-am tuns bretonul. Cum mi-a spus Rocsana ca i-a taiat din par Mariei, cum am pus mana pe foarfeca si i-am facut freza noua Teodorei. Pai nu se mai putea, ii intra fetei parul in ochi si o tot vedeam cum clipea, o deranja. Acum chiar are o mutrita de pustoaica, asa cu bretonel scurt, cum poarta liceencele. O sa-i fac poza si va arat.
AlinaMizzi, ce s-a intamplat ? Capul sus ! Uite un de la noi.

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dragele mele dragi,

In sfarsit am revenit,dupa zile intregi de absenta motivata.Abia astazi mi-au reparat net-ul(si merge,dar cine stie cat?).
Pe langa faptul ca mi-ati purtat de grija,lucru pt. care va multumesc si va mult,vad ca va plangeti de fel de fel de dureri si oboseala.Intru si eu in clubul vostru,intrucat spatele ma doare,parul imi cade,nu dorm,nu apuc sa mananc(ceea ce nu-i tocmai rau,fie vorba intre noi...),sunt uneori cu nervii la pamant etc.
Pe 3 septembrie am botezat-o pe Anastasia Stefana(prima noastra finuta) la Bacau si ne-am carat cu toata casa,evident.A fost obositor rau dar Thea a dormit tun in fiecare noapte,fara treziri si fara suzeta.E adevarat ca ziua a stat din brate in brate,pupata,rasfatata si...obosita la maxim si nu prea a apucat sa doarma.Poate si faptul ca era mai racoare a contat... .Dar ne-am intors acasa,ne-am amintit de suzi si de cat de bine este sa ne jucam/plangem/foim/enervam noaptea.Si,dupa ce ca am avut asa o saptamana grea,nici n-am prea avut cui sa ma plang.mama lui de net!!!!
In rest suntem bine,mai ales Thea careia i se sufla in fundulet non stop si care face legea din ce in ce mai...aspru!
Vrea numai in fundulet,trece rapid de la ras in hohote la plans,roade absolut tot ce prinde insa papa bine de tot si inca nu a refuzat ceva.La iaurtel a cam strambat din nas dar a papat pana la urma(doar 5 lingurite).Papa noastra zilnica arata astfel:pe la 3-4 dimineata 180-200 laptic(ne-am intors la papa nocturn),la 10-11 pure de piersica+para+mar(uneori si pepene galben),la 13-13.30 pure de legume+carnita si putina apica(cu greu),la 18 laptic,iaurt sau altceva(branzica ne-a constipat si mai rau decat eram...)iar dupa baita,laptic.Trebuie sa ma gandesc la papa de la ora 18.Astazi i-am pus in fructe si 1/2 de biscuite ,,popular,, ca fara gluten n-am gasit nicaieri,cu toate antenele intinse ale familiei.A fost agreat,evident.
Eu mi-am luat de la farmacie niste plasturi pt. slabit si astept cu interes rezultatele,masaj n-am mai facut si ii simt lipsa,dar daca tot mai am bona 2 saptamani voi profita de ea si voi face,atunci cand plimba puiuta.Bona este de fapt d-na care ne face curat de 2 ori pe sapt si careia i-am propus sa vina numai la noi,pt. curatenie si ingrijit Thea.A acceptat bucuroasa,i-am oferit cat ne-a cerut(muuuuuuuuult rau!)si dupa 6 zile mi-a spus ca vrea sa revenim la formula anterioara pt. ca nu face fata.Plange Thea,plange si Silvia.Se ineaca Thea cu ceva,Silvia intra in ditamai panica.Noroc ca eram acasa si o ajutam...Sincera sa fiu,sunt un pic paranoica si imi doream sa se intample asa,pt. ca nu-mi putem imagina cum ii face Silvia papa(fara sa-i cada par in castronelul copilei),cum o spala...Nu cred ca exista bona care sa-mi placa,deci...CE MA FAAAC?

La multi ani tuturor bebeilor care au mai bifat o luna,mamicilor DEEA,LUIZAX,ANDAN,CAMELIADA,AILEANA,Mariilor mari si mici,Anelor mari si mici!sa va dea Dumnezeu o viata minunata tuturor!

Mihaser,ma faci sa rad.Eu,fotomodel?

Catrinuta imi pare rau ca si noptile voastre sunt strans legate de suzeta,precum si ca Mariuca face kk tare.Cunoastem ambele chestii si daca pt. prima n-avem deocamdata solutii,pt. kk luam dimineata si seara Debridat(2,5 ml)si e mai bine.Nu mai suport sa vad iesind din mini-funduletul puiutei ditamai bilele/ghiulelele.Eu stau pe Pieptanari,vis a vis de o Trezorerie,adica la inceputul srazii.Cred ca stam aproape deci ne-am putea vedea.Unde plimbi Mariucu?

Adar-Mov,saru'mana pt. grija sincera fata de mine,cu care ai stresat gasca!Am ras cu lacrimi citind mai multe din mesajele tale si am zambit privind Maia cu ochii mari si zambet angelic. Si e mareeeeeee!Super glow,doar ca este cam inteligibil...la prima vdr.Da' merge.

Lili Prejbeanu,bine ai revenit!Dulce Vladutul tau cel mare!

Mari sa stii ca Teo seamana la nas si gurita cu tine si la ochi cu tati.Parerea mea!Si e o scumpa!A zis mama!!!!!Uraaaaa!astept cu nerabdare momentul cand Thea va zice...tata,cu siguranta.Ca mami a zis pe la 3,5 luni,inconstient desigur.

Ciuf,inca mai gatesti vinete?Ca daca mai ai,iti trimit o reteta pt. iarna.Felicitari pt. scolerul Luk.Eva tare ii mai seamana.De fapt,voi 4 semanati f. bine!Nu,nu puteti boteza copilul cumetrilor!Sorry!

Tcelen,sa fie intr-un ceas bun schimbarea casei si sa va aduca numai bucurii!Ce au crescut copii!!!!Mai ales Ana Maria!

Catrinel,sa stii ca am vazut mesajul la 4 dimineata cand s-a trezit sefa si m-am uitat la tel. sa vad ora.dar cum era sa iti trimit mesaj atunci?Filme?Glumesti!
Prietena noastra,Onuta are un dintisor?????????Felicitaaaaaaaari!Venim si noi din urma!

Polixeni,Nikolas este tare frumusel si maricel!

Ileana Marius,ma bucur sincer pentru voi si pt, faptul ca rugaciunile voastre n-au fost zadarnice.Si noi ne-am rugat pt. asta si asteptam sa primim astfel de vesti si de la Laura Ioana si de la Anairda,de care tare as mai vrea sa stiu cate ceva.

Kim,ii cam prieste Aliciei aerul romanesc si seamana din ce in ce mai bine cu tine.Refacere rapida!Cred ca si pe mine ma paste o operatie la degetul mare de la piciorul drept si mi-e o fricaaaa!La sarcina urmatoare imi voi face pedicura frecvent sa nu mi se mai incarneze nici o unghie.

CristinaBarz,bine ai venit in gasca!sa-ti traiasca Anna!

Badriana,bine ai venit si tu impreuna cu Andrei Cristian!

Micaalsa si noi papam picioruse la greu si ne morfolim cu orice ,aidoma Iuliei.Dealtfel am si pus poze edificatoare.Iulia e f. serioasa in poze.

Roxivan in Aviatiei(adica aproape de Baneasa) iti pot recomanda eu o pediatra buna.De fapt,si a mea poate veni acasa,oriunde ai sta.Cred.

Aida,Alexandra este o scumpete,mai ales in pozele cu fundita si bentita.Si in cele cu tine,care arati la fel de bine.

Alorea,felicitari pt. prima supita!La cat mai multe si mai...elaborate!

Noe,astept sa ne vedem.Poze de la Hunedoara???????

Nhsiro,am vazut filmuletele.Pupam Maria cea vesela si dulcica!

Zuzilici,tare dulce este Izabella ta!astept sa ne mai povestesti una-alta.

MP,impartim pupici si pt. grasuti si pt. slabuta.cand plecati in Austria?Plecam si noi la Viena pe 25 sept. insa numai pt. 1 saptamana.

Ile,bine ai revenit!Am tot intrebat de tine.Acum ,ca te-ai intors,delecteaza-ne cu ceva poze noi!

Am obosit.Tre' sa fug pana la piata repede si poate mai vb. azi.Daca nu pica iar net-ul.
Am pus cateva poze de la botezul finutei,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/554062484/2933473480079410238oNrJMc si cateva cu Thea la ...peste 5 luni,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/551555210/2485488270079410238NcKBWY

Asta este poza mea preferata(din...ultimul val).Sau,cu alte cuvinte,ce a ajuns ciuful nostru...http://good-times.webshots.com/photo/551555210/2862833610079410238JzYqRX

Pup si revin!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea, bine ai revenit ! Am vazut pozele voastre. SUPERBE ! Si mama si fiica ! Daca ai sti cat imi doresc si eu sa o imbrac pe Teo la fel cum ma imbrac si eu. Cand v-am vazut pe amandoua in poze , nu m-am abtinut sa nu exclam : oauuuu ! Super, super ! Ce mandru e tati, cred si eu ! Pupici

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Nshiro,mai am 6 kile de dat jos. Insa tot amenint ca le dau jos, desi vremea trece si nimik.

Ce bine ca voi le faceti la bb -ei supizta.
Eu pina acum i-am dat lui Viv numai mincarica la borcans de la nestle.
Am inceput diversificarea cu mincarica de la nestle pt 4 luni , pt ca mi s-a pårut mai simplu .
Ieri i-am facut prima supa, si nu i-a prea placut
Ce-i drept nici mie nu prea mi-a placut.Cred ca am pus prea multa rådacina de telina.
Voi incerca din nou miine ,sa vaz ce iasa.

Aic sint niste poze cu Viv, asa cum am promis

http://new.photos.yahoo.com/ileana_floriana/#

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

dragelor, io-te ca am pus si eu poze AICI cu Bia 5-6 luni, urmeaza, curand, poze de la Hunedoara

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Azi am avut o zi super fara cazaturi, plansete, etc

Andreea welcome back...ai dreptate nu doar tu arati trasnet...toti trei!

Micaalsa asa e...am vazut biscuitii aia in market si au gluten...se dau de la 12 luni. Adar a vut dreptate!

Mari pai ne multumim si cu nenea...a zis si mama din greseala...tot la suparare!

Aida v-am vazut pozele si sunteti tare frumoase!

Aloreafelicitari ptr prima supica...al meu nu bea nici 15 ml de zeama...vrea numai cartoful, morcovul, carnita...

Catrinel de saracu`...el le face el le trage

|NoeBia e ca o papusica!

Nshiropupici Mariucai!

Ile si eu ii mai dau din borcane! La noi Nesttle e de la 6 luni...eu ii dau Hipp. Ma duc sa vad si pozicile voastre!

Alexandru
Mai fetelor de Dianad nu mai stiti nimik? Parca e intalnea cu o mamica? Cu tine Noe?

Pupici

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Aida, superbe poze. E o frumoasa Alexutza. Pe masura ce creste se face mai frumoasa. Iar tu arati nemaipomenit. Erai buna de model la cosmetice, asa e.
Ileana, e o dulce Viv. O papusa tare finuta, delicata. Saru'mana pentru poze. Le-am primit. Pup si astept sa va citesc mai des.
Noe, scumpica ta e atat de frumusica! Cu ochii aceia mari si albastri va face coada la usa voastra. Taticul sa stea pe pozitie sa-si apere fetele.
Andreea, ce sa ma fac, mai, ca numai fete frumoase in grupa noastra. Ati fost superbe la biserica. Amandoua cu aceeasi toaleta, numai ca una era in miniatura. Pup ciuful micutei. Mai pune poze ca ma binedispun.
Rocsana, e o scumpa Maria veselia, vorba Monicai. Mai asteptam filmulete. Mama ta cum se simte? Ii prieste aerul de Japonika?
Mari78, pup si falcuta ta cea mica, a se citi Teodora. Parca ti-am mai spus ca mi se pare ca tu si sotul tau semanati. Iar micuta e o amestecatura tare frumoasa a voastra.
Uite ca azi ma delectai cu poze. Mai astept.
Urez si eu la multi ani pentru sarbatoritii zilei de ieri si azi.
V-am pupat

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput