*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Roxi,multumim ! Pai daca stati langa Antena1 va pteti plimba prin Herastrau si sunt multe mamici care vin cu bebicii acolo.Venim si noi, dar in weekend. Poate organizam o intalnire mai mare.
Mihaser, multumim ! felicitari pentru cei 2 dintisori care se vad ! La noi nu se vede nimic deocamdata chiar daca roade tot ce prinde, inclusiv pe mami. Sa stii ca si noi trantim centrul de activitate, ridica piciorul pana loveste soarele...deocamdata nu si-a dat cu el in cap, dar nu cred ca mai e mult...Pai si nenea e un cuvant, chiar mai lung decat mama si mai greu de spus
Catrinelu multumim si tie ! Si felicitari si voua pentru dintisor !Sa stii ca si Teo cand se plictiseste de mancat incepe sa faca pfffff si tot asa sunt plina de morcovei si in par.Ieri a fost prima zi cand a papat fara sa se murdareasca, nici bavtica nu a murdarit-o, mare mirare.Multumim si pentru stirile despre Andreea
Micaalsa, Iulia e o scumpa ! Pupam falculete ei !
Aida, vazut si pozele voastre ! E o frumoasa Alexandra ! Cu asa mamica...cred si eu !
Ciuf, iti mulumim si tie pentru aprecieri ! Si nu ai vazut decat pozele de la mulnte.Acum am pus si de la mare si alte cateva. Ia vezi acum, tot cu tati ti se pare ca seamana Teo ? Cu mine doar la falcute ? Uite, seamana si la nas si... cam atat, asa e.... Bafta lui Luca la gradi. Tu esti o norocoasa, si Eva si Luca seamana cu tine.
Tcelen, felicitari pentru apartament. Prin cate ati trecut, nu-mi vine sa cred...Pupa Ana Maria frumusica !
Alinaalex, multumim pentru urari ! si de la mine si de la Teo pentru Marc
Rocsana, imi pare rau ca nu ati rezolvat acum cu casuta. Dar tin pumnii sa rezolvati imediat cum implinesti tu 3 ani vechime la locul de munca. Am vazut pozele cu Maria, e o dulcica ! Pupam obrajorii
Monica, lasa treaba, ia Vladutul si Mateiasul ardeias si haide in parc !
Adar, vazut si pozele voastre ! Pupam minunea cu ochi mari, scumpica foc !

Gata, ma duc sa vad daca au fiert legumele din supica.

Pupici

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Catrinutza,pai Mariucu papa bine de tot ! Super !Felicitari !
Nu merge linkul despre diversificare, cica reclama mascata, zi-ne altfel

www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Catrinel fainoase cu gluten si branzica dupa 1 an? Am vazut ca unele fete dau deja de la 6 luni... Cu branzica si cu iaurturile pt bebelusi eu am inceput de sapt asta, da cu cele normale nu stiu ce sa fac, desi in cartea pe care o am scrie ca e ok... FELICITARI pt primul dintisor!
Micaalsa suna super reteta de drob de vinete, poate o pun pe mama sa mi-o faca si mie... E simpatic Jimmy. Si Maria din toate jucariile care le are a facut o pasiune pt o porcarie de evantai de hartie...
Ciuf cum se mai descurca Luk la gradinita?
Noe si aici pe borcanasele pt bebei scrie la ingrediente "faina de grau"... ceea ce inseamna ca e cu gluten, nu?!
Zuzilici si eu ti-am admirat frumusetea. De ce nu mai dai pe la noi?!
MP bine ai revenit! FELICITARI surioarei, sarcina usoara si un bebe sanatos! Bravo Mateiasului pt realizari, ca tare precone mai e!
Cosmina vrem poze cu noul look!
Delia, Florida zici? Te asteptam cu pozeeee!
Tcelen felicitari pt apartament iar Alinaalex pt masina. Sa le stapaniti sanatoase!
Poli doua ore in marsipiu???? Esti tare!!! Eu mai departe de magazinul de la colt nu ma incumet (asta insemnand max jumatate de ora)
Aida si deci asa Alex e lunga... ce basketbalista??? Manechin draga mea! Subscriu si eu la ce a spus Catrinel, ca va vazui pozele si intr-adevar cred ca ti-ai gresit cariera... macar Alexutei da-i o sansa! tati ar trebui sa va angajeze body "guarzi"
Dariana bine ai venit! Asteptam poze cu micuta Daria Elena si mai multe despre voi.
Adar tare, da tare frumoasa e minutea ta. pupam ochisorii aia mari. Faci zacuca zici? Hmmm... ce-as papa si eu.... sa ne spui cum a iesit.
AlinaMIZZI tare frumoase pozele voastre iar tu ai ai o coafura foarte interesanta. 29 kg zici ca te-ai ingrasat? Hmmm... ai ceva de munca...
Irina bine ai revenit. Voi cu diversificarea cum stati?
Roxivan, nu te alarma ca poate nu e nimic grav din moment ce nu s-a observat pana acum...
Mari bine ati revenit si voi! FELICITARI pt "mama" si pt statul in fundulet. Am vazut pozele, tare bine seamana Teo cu tine. E frumusica foc.
Simona Toma nu poti schimba costumasele, sa iei o marime mai mari?
Ile ce ma bucur ca ai mai scris... vrem poze cu Vivian! Tu ce mai zici, ca nu mai stim de tine de dinainte de botez cand te chinuiai cu slabitul... ai reusit?

Scuze daca am omis pe cineva, nu a fost cu rea intentie ci din lipsa de timp, ca eu mereu sunt pe fuga.... de la serviciu nu pot intra in fiecare zi, iar de acasa doar cand doarme Maria .... asa ca am citit si raspuns printre randuri, nici mie nu-mi vine sa cred cu ce viteza...

La noi dintisorii inca nu vor sa apara, dar pare a fi ok, in afara de faptul ca roade tot alte probleme (maraiala, nesomn) nu sunt. Cu papica am ajuns la jumatate de galbenus de doua ori pe saptamana, carnita de pui si peste, tot de cate 2 ori pe sapt, de luni am inceput sa-i dau branzica si iaurt pt bebei. De vorbit am inceput cu dadada, am ajuns la tatata, bababa, iar ma-ma doar cand nu mai poate de foame, inainte de a incepe sa planga (nu se intampla prea des) desi de multe ori imi vine sa o fac sa planga numai ca sa o aud spunand ma-ma...

Avem si noi doua filmulete, in cel mai vechi e veselie mare, iar in celalalt, inainte de baita avem chef de vorba. Sper sa mearga linkul:

http://www.dropshots.com/nshiro

Sper sa revin si cu poze cat mai curand.
Va pupic dulce pe mamici si pe bebici!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Pot sa ma impusc????? Mari, impusca-ma...

Reclama mascata....hai sa vedem ce putem face: incepe cu www; apoi are legatura cu cuvantul mult asteptat de noi din guritza bebeilor, dar se termina in "i" si mai e si un punct ro pe acolo...apoi //bebelus/ si pe acolo cautati ghidul pentru mame incepatoare...mai mult nu mai indraznesc sa spun ca ma dau afara din forum si io n-o sa pot trai fara voi...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Mda... Catrinutzo ce tampenie... Am si eu un link sa vedem daca merge
http://www.infomedicaoltenia.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=158&itemid=156

Mergi la inceput

Catrinutza, perfect ! Gasit si ne apucam de citit !Multumim!

Rocsana, merge linkul . Ce vorbareata e Maria, iar cand rade, e o minune !

www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Bravo mari...
Asta e discriminare Rocsana...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare : cum e cu taiatul parului la bebelusi? De ce nu e bine sa il tai pana la un an? Eu as vrea sa ii tund bretonul Teodorei, ca ii intra in ochisori si nu as vrea sa ii strice vederea...Am incercat cu agrafe, dar si le ia din par si le baga in gurita si mi-e frica sa nu le inghita...Sa il tund ? Alte sugestii aveti ? Help !

www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Mari habar nu am de ce nu se taie parul pana la un an banuiesc ca are legatura cu "luatul din mot". Eu am tuns-o pe Maria pe la spate de nenumarate ori pt ca facea cocolosi (se amestecau in par scame de la prosop, mai si transpira) desi de cand s-a nascut nu a trecut zi fara baita si pieptanat mai mai... chiar voiam sa va intreb mai demult daca la bebeii vostri li se innoada parul... noroc ca ea il are putin ondulat si nu se cunoaste cat e de ciuntita...

Catrinutza mama pai linkul tau continea cuvinte indecente...!!?? Se poate asa ceva pe un site despre copiii??

Eu acum ma cert cu Maria ca dupa ce a mancat la 2 masa de pranz, acum la 6 dupa 4 ore nu a vrut sa bea decat 70 ml de lapte

Ma inscriu in clubul suferindelor de genunchi. Ma dor de nu mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele,sunt in zona..dar in mari actiuni de curatenie si redecorare intensa...cred ca de la pilulele alea de slabit am extraenergie
bebele vad ca s-a mai relaxat de cand e si tati in zona, insa miriiala de dintisori e inca prezenta..iar ei, nu...

ce mai mancam: nu foarte multe...cereale, fructe, piureuri de legume,..
in curand o sa incepem cu branzica de bb si cu putin galbenus de ou; carnea o lasam sa astepte pana la 7 luni...biscutii la fel, dupa 6 luni, de care gasim mai buni...ca aia fara gluten is tare greu de gasit...
-ea mananca acum dimineata in intervalul 6-8 (depinde la cat se culca seara)-cam 150-200ml
-pe la 10-11 o gustare cu fructe si putin lapte (cam 100ml)
-la pranz- pe la 2-3, legume fie facute de mine piure, sau de la borcanas, sau cereale cu legume +laptic vreo 150ml
-dupa masa pe la 5-6- lapte (150ml), fructe, cereale sau doar lapte
-seara pe la 9-lapte 200ml..si eventual inca 100ml pe la 11-11jumate..daca nu are somn

cu greutatea-in jur de 7kile si ceva, slabuta si finuta, dar eu sunt multumita

a intrat si ea in clubul bebeilor care stau in fundic, sprijinta sta foarte bine, singurica sta cateva secunde, dupa care plonjeaza in fatza dupa vreo jucarie

Rocsana, e o dulceata Maria!Pupam maxim!

Mariana, am citit despre Markus si pestele, sper ca e ok acum si tie sarcina usoara in continuare!

Catrinel, nu am fost eu pe faza, sau nu ai mai pus poze?se poate una ca asta?

Catrinutza, ramane cum am stabilit!si poate le cooptam si pe Monica si pe Andreea Mariuca

Ada, ti-am zis si pe yahu, iti zic si aici:I'm in love ..Maia e din ce in ce mai frumoasa si mai ochioasa!

Kim, vazui si pozele cu Alicia, se pare ca ii prieste aerul de Transilvania..oricum, seamana din ce in ce mai mult cu tine.

Aida care locuiesti pe langa punctul G, o papusa Alexandra, mumoasa ca mamica ei!

pupez si fetele celelalte si ma duc sa apar Bia de microbi, ca a venit fata cu curatenia aia mare si e racita

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput