*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna seara,

N-am mai intrat cam de mult ,ce-i drept, insa sper s-o fac cit mai des de acum incolo.
Multumim pt urarile cu privire la cele 6 lunisoare.
Vivian e un copil cuminte, nu ma pot plinge de nimic.
Maninca tot ce-i dau, niciodata nu scuipa mincarea si nu face mufturi.
Seara adoarme in jur de ora 23, doarme pina la 8 dimineata,cind isi bea lapticul si adoarme la loc pina la 11,30-12.

Nu ne putem lauda cu vreun dintisor, insa il asteptam pe primul cu nerabdare.

IleanaMarius, felicitari pt sarcina si iti doresc 9 luni fara probleme la capatul carora sa-ti tii puiul in brate.

Va pupam si va dorim o noapte linistita.

Data viit voi pune si poze cu Viv.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

salutare!
am mai pus poze in albumul comun, incepind de aici
Aceleasi poze + altele noi, pot fi vazute aici.

fug la pitica

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

fetelor!!!
Am aparut si eu dupa o mica absenta, motivata ce-i drept. Am fost plecati in weekend la maica-mea, la Bistrita, si acolo n-am incaput de al meu hazband la calculator pe motiv ca-s zilele lui libere . va dati seama ce usurat s-a simtit mister ca acolo-i plin de ajutoare (matusi, bunici, unchi care nu-si dau rand la purtat in brate pitica).
mihaser, am vazut dupa ce am scris mesajul ca livreaza si in alte localitati dar eu m-am razgandit in privinta biscuitilor fara gluten. Eu am inceput sa-i dau din astia obisnuiti si vad ca n-are nimica asa ca merg inainte. Si iti dai seama de ma apuc sa comand biscuiti de 1 lil ce stocuri imi fac . Si cum zice adar, sunt si cu gluten, poate ca din aia sunt prezentati pe site si cine stie cu ce ma trezesc acasa.
catrinutza, vad ca tu esti in capul listei la , eu a catea-s? Ca-s tare nerabdatoare sa-mi vina randul ca nu mai poooot. A mea isi mentine programul de somn, ba mai mult ma si tine treaza cate-o ora doua ca are chef de joaca sau de marait sau de mancat .... Noroc ca dimineata imi trec toate supararile pe ea cand o vad cum se rade la mine ca altfel cred ca demult .
Cosmina, eu nu cred sa fie constipat Harris daca totusi face de 2 - 3 ori pe zi. Constipat e cand nu face zile la rand. Si Iulia se chinuie, ce-i drept ea papa supica, banana, fulgi de orez ... si astea cam constipa, dar atata timp cat face n-are rost sa-ti faci probleme. Decat sa dea intr-o diaree mai bine lasa-l asa.

Sa va delectez si cu nishte pozici, ca am primit o papusica noua. Se pare ca-i incantata de ea dar tot uratul de Jimmy e baza. Si aici e papusica. Asta-i dupa supica, nu se vede asa bine-n poza ca-i galbena supica da' va spun sincer ca direct la dush am bagat-o.
Va pupez, n-am apucat sa citesc tot ca s-a trezit zgaiba dupa 10 min. de somn dar promit sa mai revin azi.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MONICA, I pup you, too! Astept si io cu interes al doilea dintisor, sper sa iasa repede. Desi Oana e OK, nu se agita....

IRINA, ce ma bucur ca esti mai bine!!! Uff, ce nasol cu pneumonia aia, bine ca trece! Ai luat antibiotic? DE care? Cand ai luat antibiotic ai mai alaptat? Intreb, pt ca o cunostinta de a mea are bebe mic de 2 luni, alapteaza, si a facut si ea pneumonie!

GABI_FER, rezervele de vitamine si mai ales fier din organismul lui bebe se cam termina prin luna a cincea, a sasea, si ce primeste din laptele de la mami nu mai e suficient, de-aia trebe inceput cu papa...Poate de-aia te trezeste si asa de des, ca nu ii mai ajunge lapticul, nu il mai satura. M-am intalnit ieri cu o mamica in parc care avea un bebe de 5 luni jumate si zicea ca cerea papa la 2 ore, fix cum era cind s-a nascut, si a trecut la solide si s-a mai linistit. Seara ii baga o masura de cereale...

ROXI, sper sa nu fie nevoie de operatie... cum de a vazut medicul asta numai acuma?

EMA, sa treaca bine si peste vaccinul asta! Wow, ce scump!

MARI, suna bine meniul tau pt teo! E o draguta si o scumpa, am vazut pozicile! V-ati distrat bine la mare!!! Felicitari pt statul in funduletz!!!!!

MIHASER, ce de aventuri cu piticul tau! Dar e barbat, nu s-a vaicarit!!! Excelent!!!

TANIA, nu ai ratat momentul diversificarii! Ce simpatica ai fost! Daca nu e azi, e maine.... relax, c a o sa-ti ajunga!

SIMONA, mi s-a intamplat si mie, cresc astia micii cu o viteza!!!! Bafta la reluarea diversificarii!

AIDA, sunteti niste frumoase! Nu ma pot opri din admirat! Papusa ta e grozava, si tu ti-ai ratat cariera! Trebuia sa te faci actrita! Sau macar fotomodel pt cpsmetice! Nu mai poti face nimica? Imi place de voi doua aici Alex are ochii tai, si e o dragutza cu bentitza aia roz!!

ILE, bine ai revenit! Esti o fericita cu Vivian! Asteptam pozele!

CIUF, unde disparusi?

Pai NOE, ce tot phaci? Ai revenit in Bucuresti, si te-ai dat la phund???

Ieri Oana mi-a facut la masa de piureutz pffffff cu mancarea si m-a stropit toata, si dupa aia, a considerat ca nu e de ajuns, si mi.a si stranutat in fatza cu gura plina. Asa ca, fetele care incepeti acuma., pazeeeaaaa!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Incepem dimineta in forma maxima.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Incepem dimineta in forma maxima.....

Luati de va radeti:

Un om bun ajunge in Rai. Isi primeste aripioarele, primeste un loc pe un norisor pufos, harfa in mina si incepe viata in R ai: toata ziua apa face pic-pic-pic, albinutele biz-biz-biz, pasarelele cip-cip-cip.
O zi, 2, 3, o saptamina, doua, o luna, 2, 3. Plictiseala! "Hai sa dau o raita pe-aici."
Vede la avizier: "Sejur in Iad - 5 zile - 5.000 $". Plateste pe loc, e suit in autocar si dupa o ora ajunge la poarta Iadului.
Se deschid portile si apar 5 tipe supebe. Petrece omul 5 zile de vis, numai nebunii si distractii.
Dar se temina si omul se intoarce in R ai, pe norisorul lui pufos, apa pic-pic-pic, albinutele biz-biz-biz, pasarelele cip-cip-cip. O zi, doua, o saptamina, doua, trei, o luna.
"Gata! Asa nu se mai poate. Ma duc sa-mi fac actele de transfer in Iad!"
Dupa o saptamina primeste actele, se suie in autocar si ajunge la portile Iadului.
Se deschid portile si apar 5 tipi musculosi care il leaga si-l baga in cazanul fierbinte.
Omul nu mai intelege nimic.
Trece pe-acolo Satana si omul il intreaba cum cu o saptamina inainte a fost super si acum e groaznic,la care Satana ii raspunde:
"Asta-i diferenta dintre turist si emigrant!"

La un meci de fotbal, comentatorul vorbeste foarte repede:
- Lovitura, mingea e la Chivu, se apropie de marginea stanga, iarasi lovitura, inca o lovitura spre poarta, baraaaa...baaara !...
Se deschide usa in cabina comentatorului si intra antrenorul:
- Nu se poate ceva mai rar? Baietii nu prea fac fatza...

Merge un arab. Inaintea sa - sotia. In intampinare vine un alt arab si intreaba:
"Mahmud, de ce ii permiti unei femei sa mearga inaintea ta, doar in lege scrie ca femeia trebuie sa mearga dupa barbat?".
Mahmud raspunde:
"Scumpule, cand se scriau legile, drumurile nu erau minate!"

Doi tipi merg pe malul marii. Unul zice:
- Uite, am gasit 10$!
- Bravo... stai bai asa, de ce i-ai aruncat?
- Sunt falsi!
- De unde stii?
- Unde ai mai vazut zece dolari cu doi de zero?

Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa.
A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier.
Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa.
A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca.
Peste 2 ore suna telefonul in casa. R aspunde nevasta.
Sotul:
- Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut....

----------------------------------------------------------------------------------------------------
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA, acuma cre ca am scris chiar de-o data! Misto papusika!!!! Ah, si aia cu supa-i mortala! trebe sa fac si io o poze cu oana dupa razboi. pacat ca nu se va vedea bine in poza ca are morcovi si dupa urechi.

CATRINUTZA ne mai ridici moralul

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Roxivan, poate ne intalnim in parcul Herastau...; despre doctor poate iti recomanda careva pe cineva...din pacate doctorul la care merg eu e doar pt retete si consult lunar...

Da, Micaalsa, adevar graita-i tu...dimineata se scola cu un zambet pe buze...ce mai cu gura pana la urechi de parca nimic nu s-ar fi intamplat...si imi vine s-o rod bucatica cu bucatica, ca tot draga imi este chiar daca fac nopti albe...

Tania...calm, mamico, calm...o sa iti iasa diversificarea prin toate orificiile...beneficiaza de timpul asta la maxim pt a aduna "relaxare"...bafta.

Chiar asa Noelinio, ce mai phaci??? iti repari pehasul?????

Mumoase poze, vazut si placut muuuuuult...

_

Mergi la inceput

Dragelor, noi ...probabil io mai mult ca stiu ce urmeazaapta, ne pregatim de vaccinul de 6 luni (pe care il facem la 6 si juma ca sa ne incadram in cele doau luni de la ultimul)...va inchipuiti ca "astept" cu mare nerabdare momentul......

In rest ne-am diversificat si cu ficatel de pui-pui si moama ce l-am mai halit si pe asta si duminica, la ai mei bineinteles unde se intampla toate "relele" i-am dat si un pic de peste (caras) bun si dulce care a alunecat pe gatut val vartej si moama ce bun a fost si asta...asa ca sa ii tina dumnezeu obiceiurile si sa nu imi refuze nimic madam Mancacila...
De pe frontul razboilului bebe-dintishori nimic nou.
Iar despre ce cuvinte spune...de la doau luni cand a zis mama ffff clar, a mai avut cateva tenative ...dar il tot striga pe domnu' ham si pe nenea em...probabil postasul (care e postaritza ) si in rest rade de dimineata pana seara de zici ca softul ei asa a fost programat...

Uitati www.reclama mascata//avertizare/bebelus/alimentatia-bebelusului/" target="_blank"> aici iarasi niste sfaturi despre diversificare...
Pupam mancaciosii...

_

Mergi la inceput

A si sa nu uit pentru fetele care au "hardul" supra-incarcat (a se citi memorie lipsa)...eu uit sa iau pastilele...cand si-or face efectul???????

Oricum ieri am vrut sa repet experienta de duminica, adica sa ii dau sa pape in parc, numai ca am uitat linguritza acasa...si nu am avut nici o idee despre cum as putea sa ii dau iaurtul cu branzica fara linguritza...asa ca pupazel s-a multumit cu lapte solo.

_

Mergi la inceput