*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 24
ema.72 spune:
Pupam si noi mamicile si bebeii!
La multi ani si la multe luni celor nascuti pe 11: Bogdan - Diana1968
David Nicholas - - TinaWelsh, Filip Andrei -- Ioana22 
La multi ani! cu ocazia zilei de nastere Cameliada si Aileana, sa fiti sanatoase si va mai asteptam pe forum. 
Noi am facut astazi vaccinul de 6 luni si speram sa treaca ziua fara febra. S-a comportat bine pana acum dar la 4 luni a fost cu putina temperatura. Am facut infanrixul la Medicover si ne-a cam usturat la buzunar ca a fost 3.4 mil cu consultatie ( la doua luni a fost 2.5), asta e, noi sa fim sanatosi. Mario a reusit sa ajunga si el la 7,5 kg si 70 cm dar la cat mananca are chiar prea mult. Avem doar un dintisor ca al doilea ne mai chinuie pana iese si speram ca la ceilalti sa fie mai usor.
Cu diversificarea,am inceput cu piureul de legume dar nu e chiar incantat, i-a placut in schimb cand i-am dat doar telina. Mancam oricum foarte putin si cu joc de scena de vre-o ora. cam atat despre noi ca s-a trezit incepem programul de seara.
Pupici.
Ema si Mario (09.03.06)
catrinutza spune:
Cosmina, ca bebe sa fie considerat constipat ar trebui sa lipseasca cu desavarsire domnu' KK vreo 4-5 zile la rand si sa faca precum oaia...asa ca nu iti fa probleme, la cat papa ei de mult nu pot sa faca mult...si in plus daca suge de la san e posibil sa digere absolut tot laptele, asa incat nu mai are ce iesi pe partea celalata a tubului...![]()
![]()
Monicule, pupam fundu' gras....
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Tania, la noi supa a fost de la inceput cu de toate, adica: morcov mai mult, un pic de ceapa, de ardei, pastarnac, frunze de loboda, telina si patrunjel, si putin cartof...acum avem mai mult cartof si mai putin morcov, frunze de leustean, dovlecel, rosie si BORS...sa stii ca dovlecel de ex i-am dat si in primele supe dupa care i l-am sistat ca ala cam constipa, apoi am inceput iar sa ii dau...depinde si ce legume ai in frigider si de cum primeste bebe...
La inceput ii dai supa fara legume dar nu strecurata la maxim...sa fie mai tulbure, ca asa se obisnuieste cu mai gros si o sa fie mai usor cand o sa trebuiasca sa bagi si legumele.
Pupam si spor la papaceala...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
mari78 spune:
Bine v-am gasit !
Cand am zis si eu ca gata, m-am intors din concediu si pot sa scriu, daca nu zilnic, macar la 2 zile, iar am absentat o saptamana (mai putin in 8 cand am intrat sa felicit Mariile).
Am vesti multe despre Teo : din 2 septembrie papam piureutul de legume, am inceput in prima zi cu supica in care am adaugat doar 3 lingurite de legume pasate (morcov, putin cartof, telina si pastarnac), din a doua zi insa am ingrosat supica pana a devenit piure si asa papam de atunci.Am mai adaugat dovlecel, conopida,ardei gras si tot fac combinatii de legume, azi scot unele, maine adaug altele in piure, insa in fiecare zi cam jumatate din piure e din morcovi.Sper ca ati inteles ce am scris![]()
Urmatorul lucru dupa diversificare : stam in fundulet singurica !!! Si ne place mai ales in carut.De fapt doar acolo o las singurica si in scaunul de masa.Incerc sa o tin cat mai putin deocamdata, chiar daca ea ar sta numai in fundulet si in picioare.
De 3 zile ne intoarcem si de pe burtica inapoi pe spate. Sunt tare simpatici bebelusii cand invata ceva, repeta toata ziua, parca sa nu uite...
Si cel mai important : azi a spus MAMA ! Dupa ce de doua zile se chinuia sa spuna si strangea buzele sa-l spuna pe "m". Mai zicea ea mam cand plangea, dar azi a fost mama clar, a auzit-o si o vanzatoare in magazinul de unde ii iau eu hainute si m-a intrebat ce varsta are, ca a vazut-o si tinandu-si biberonul cu ceai singura. Ce-i drept, am si pronuntat de multe ori langa ea mama si o vedeam cum incerca si ea sa zica. Acum trecem la urmatorul cuvant : tata
Ce rea sunt ![]()
Am vazut ca va plangeti de dureri de spate, genunchi, talpi...si eu sunt la fel.Stiti, ca eu m-am mai plans acum vreo 2 luni. Cand ma ridic din pat abia pot sa pasesc de durere....
Cat or mai tine, ca m-am saturat...
Am pus poze de la mare in semnatura.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
mari78 spune:
Bogdan - Diana1968 , David Nicholas - TinaWelsh , Filip Andrei -- Ioana22 . Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi !
www.vacanteonline.ro
mari78 spune:
Si ca sa recuperez putin, am pus poze la semnatura si de la prima masa a Teodorei si cateva poze in care se joaca in scaunel.
www.vacanteonline.ro
roxivan spune:
Salutare!
Am intrat si eu putin ca tre sa facem baita, sa papam.
Multumim pentru urari! Ieri am petrecut am fost la Caciulata, la plimbare, la Manastirea Cozia, Darius a fost tare cumintel.
Mari78, felicitati pentru primul cuvant, super si eu as vrea ca prima data sa zica tot "mama", ca doar cu mine sta majoritatea timpului. Deh, sunt si eu un picut egoista.![]()
Catrinutza, eu nu sunt prea incantata de venirea la Bucuresti, dar tre sa ne obisnuim si acolo. Mai nasol e ca tre sa gasim si un pediatru bun, care sa aiba drag de copii si care sa imi dea explicatii, asa ca " pentru prosti". Noi o sa stam pe langa Antena1, in Baneasa si nu avem nici o cunostinta prin apropiere. D-aia mi se pare nasol.
Va las acum. Revin mai tarziu.
Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)
mihaser spune:
salut!
azi a fost ziua lu` mami meu...
Cameliada, Aileana si bebelusii Bogdan, David Nicholas, Filip Andrei ptr inca o lunisoara adaugata in buchet!
Alina/Malta ti-am vazut comoara! Ce fain ca aveti briza la doi pasi de voi! O sa fiti sanatosi tun!
MP mai usor cu munca mamico! Have some fun!
Catrinel multam de vesti...saraca Andreea...imi si inchipui ce stresata e !
Roxi vorbeste cu Tania ca si fetita ei face masaj ptr aceeasi chestie!
Mari ce invidioasa sunt! al meu nu zice nici mama, nici tata...zice nenea ![]()
Fetelor la noi se zaresc 2 dintisori jos...azi a mai cazut de pe canapea si si-a dat si cu centrul de activitate in cap de 2 ori...dar nu a zis nimik. Mami a zis ca se face cascador la Buftea.
Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
tania2 spune:
salutare, salutare
Fetele, am ratat momentul diversificarii!

Am avut multa treaba astazi, am fost plecate - ceva neprevazut - si iata ca nu s-a intamplat nimic.
Oricum multumesc pentru sfaturi, mi-am luat notite si de maine sa vezi ce mai trebaluim.
Bia mea e o dulce, pupa mama fata, e cumintica, mi s-a parut ca a spus tata, spre disperarea mea, de mama egoista, drept pentru care repet foarte clar si des, mama!
Roxi, nu te gandi la ce este mai rau cu torticolisul. Pe Bia am vazut o imediat si de la 2 saptamani facem masaj. nu trece asa repede dar daca ai rabdare ca timp tre sa-ti faci nu ajungi la operatie. Noi facem masaj la Budimex de trei ori pe saptamana, daca vrei iti las nr meu de tel 0723223141 sau fix 4610967 si te recomand dr si tipei de la masaj.
Deci, nu te gindi la operatie.
vezi pozele Biei, poate le pun si pe cele de cand era mai mica si sa vezi diferenta.
oricum, nu tre sa neglijezi.
hai pupici

Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
simona_toma spune:
Multumim de urari, Cosmina, Mihaser, Adar, Catrinel.Uite, dom'le ca facuram si 5 luni.INCREDIBIL!!Suntem baietei mari, facem baita cu ratuste, stam in fundulet, ne taram prin pat, acusica o sa mergem si da' busilea.Cred ca atunci o sa stau non stop sa-l pazesc, sa nu mai cada din pat.Multam la fetele care m-au incurajat.Cand ma gandesc ca sunt inevitabile cazaturile astea si ca urmeaza unele poate mai nasoale decat prima, mi se zbarleste parul...de pe spate
Hai ca sunt nebuna.Fac haz de necaz.
Roxi, poate pleci inainte sa ne vedem, ca nu mai vorbesc cu tine!!Du-te cat mai repede la masaj cu Darius. 
Mai, si ieri, de ziua lu' Edutu am fost la tara la sot.Nasoala zi, obositoare si pt mine si pt bebe.Rude peste rude, pupaturi peste pupaturi, nervi ca era si socru' cel ticalos prezent(
).Sper sa nu se repete in curand.
Diversificarea am lasat-o balta de cateva zile, ca ne da mari batai de cap.Da' de maine...reincepem in forta.Sper sa fie mai cooperant strumfu' ca-l mananc!!!
Azi facui o mare prostie.Parca sunt dusa cu pluta.ii cumparai strumfului doua costumase superbe si se dovedira a fi mici amandoua.
Ati mai pomenit asa ceva?Sa nu-mi cunosc eu grasunelul?Sa nu-i stiu marimile?Halal mama.Mi-e rusine cu mine ![]()
Noapte buna mamici si bebici!
Aaa, era sa uit.La multi ani Davidutu, sa fii cuminte si sanatos.Tina, astept sa-mi multumesti, draguta.Ia, te rog sa-ti faci timp si pentru noi!
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma