*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna sa va fie saptamana,fete dragi!

Va scriu dupa un sfarsit de saptamana cam aiurea(sambata-am muncit de ne-au sarit capacele,iar duminica m-am simtit tare rau de la o pardalnica de masea). Sper ca voi ati petrecut frumos!

Ma duc cu Vladut la spalat dintisorii si dupa ce le dau sa pape ceva pentru dimineata o sa incerc sa mai intru sa va mai povestesc de noi.

Pupici!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

A raspuns ANDREEA!
“In afara faptului ca nu dormim noaptea, u ne merge net-ul, avem o bona plangacioasa si demisionara (de la 1 octombrie nu mai face fata) si nu mai apucam sa facem nimic altceva, in afara de ingrijit Thea, suntem OK. Azi ar trebui sa se rezolve problema cu net-ul si vin la voi repede. Pup Onuta, Catrinelul si fetele!”

ALINAMIZZI, Keane e tare tare dragut. si seamana cu tine!

Oana doarme... ma duc sa-i fac potolu' pt pranz.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Catrinel, mi-ai luat-o inainte
acu am vorbit si eu cu Andreea,si se pare ca totul e in regula, in aphara de ceea ce par a phi dintisorii...Azi sau maine isi vor rezolva si ei netul (sa speram) si va intra ea cu ultimele noutati!

Ma duc sa hranesc puiul si revin!

TOT NU AM LITERA PH...tre' sa duc asta la reparat, da' cum sa stau eu phara el asa de mult timp?
Catrinel, da, pot sa dau COpy/Paste la ph-uri..da' zau ca m-am plictisit...asa ca mai bine va umplu de PH..ca dealtphel toate chestiile pe care le scriu in ultimul timp

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

I-am potolit cat de cat pe pitici...Au mancat de s=au rupt amandoi. Matei scuipa absolut tot ce ii dau! Daca nu e lapte nu e bun...Ce ma fac,Doamneee?

La multi anisori bebelusilor scumpi care s-au mai aniversat zilele astea! Sa va dea Domnul tot ce doriti!

Sa va mai zic ce face Mateiu.Se intoarce pe burtica si se taraste pana ajunge la marginea patului...apoi isi da drumul incetisor pana simte pamantul sub talpite si sta asa in picioruse cate un minut-doua si rade de i se vad de la o posta fasolicile. Apoi cade in fundu gras.

Si-a diversificat gama de sunete...A trecut de la "G"...la da-da,ba-ba,aia-aia...etc. Acusica o sa ma aud strigata!

Stati asa ca plange...simte ca vorbesc despre el.
Revin. Ramaneti aproape!

Mergi la inceput

No daca am vazut ca vorbesc singura...nu am mai intrat. Si asa ma simt rau.
Ma duc sa ma joc cu Vladut.

Pe mai tarzior!!!

Pupici la bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MONICA Io numa ce am venit de la plimbare.

Mateiu trebe sa fie mortal la faza aia!!!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Catrinel, I pup you!
Cum fu plimbarica? Felicitari pentru dintisor! Il asteptam cu interes pe al doilea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Suntem si noi acasa, la Constanta, in sfarsiiit ....

De la capitolu' asta am apucat sa citesc tooot, dar de la celalalt am mai sarit cateva pagini, nu stiu insa, daca am inteles bine, ileanamarius e ?? Wowwwww, sa-i dea Dumnezeu un bebe sanatos, ca tare a mai suferit !
De asemenea, asteptam aceeasi veste buna de la Laura Ioana si anairda !

Noi ne chinuim sa stam in fundulet, carutul l-am legat cu sarma, caci nu vrea sa stea decat la orizontala poate gasesc altul la mica publicitate caci nu as mai cumpara unul nou, nu stiu ce sa fac ! De 2 zile suntem taaare maraiti, nu stiu ce are, a plans aseara la masajul dupa baita, cred ca a racit. I-am dat de la mine putere Panadol, caci pediatra e in vacanta pana pe 20 sept

Eu mai tusesc putin dimineata, dar se pare ca ma fac bine

In lipsa mea sotul a cumparat oale Tefal, dar eu nu stiu sa gatesc cu ele, mai ales mi-e o frica de oala de presiune ! A fost mama pe la noi (a plecat ieri) si am facut supa de gaina, dar curios ca nu iesea deloc abur, mai si cand a pufnit odata era sa facem infarct amandoua ! Cred ca nu-i merge un buton, din interiorul capacului. Cred ca o sa gatesc in ea, dar clasic, cu capac obisnuit

Va pup pe toate si sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi

Bun venit fetelor noi !!

La multi ani !!! tuturor piticilor care au mai implinit o luna in plus !!

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Noi suntem tare suparati.Saptamana trecuta am facut vaccinul, nu a facut febra dar a fost asa de marait....azi nu am putut deloc sa-i intru in gratii lui bebe Alexandru, marait peste masura, in parc nu a vrut, a plans, cand ma joc cu el da din ras in plans. Banuiesc ca dintisorii sunt vinovati "bata-i vina". Intre timp ne-au venit si rezultatele la analize, avem lipsa de fier asa ca am inceput tratamentl cu fier.
De papat papam tot numai san desi doamna dr ne-a sfatuit sa incepem cu papica, dar mami vrea sa il tina pana la 6 luni doar pe san.
Va plangeati de dureri de spate, si eu am niste dureri...., dimnineata cand ma trezesc nici nu ma pot misca, eu ma gandeam ca poate am ramas cu dureri de la anestezia epidurala.
Duminica am fost la gradina zoologica, a fost super, foarte multi copilasi.
Mamicilor va las, ma duc sa fac nani langa Alexutu ca noaptea trecut nu am dormit deloc ne-a trezit baiatul din ora in ora, el care dormea de la 12 la 6 , neintrerupt

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/album?.dir=/3fa9re2&.src=ph&.tok=phNQ4XFBfLp69Qw3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare, salutare!

Am revenit( noi, calculatorul pe care il aveam e tot la reparat ca se tot bloca si mi-a imprumutat sora-mea laptopul ei).
Fetelor, tare dor mi-a fost de voi!! Nu am apucat sa citesc ce au mai facut bebeii si voi, dar promit sa ma pun la curent.

Noi suntem suparati. V-am scris ultima data ca Darius a stat pentru prima data in fundulet singurel, de atunci l-am mai pus si a stat, dar am observat ca isi tinea capul numai intr-o parte, prea putin se uita in fata, iar in cealalta parte nu voia sa-l tina sub nici o forma. Am fost la doctor si mi-a zis ca are torticolis si ca trebuie sa ii fac masaj, ca daca nu se indreapta trebuie sa faca operatie. Am fost terminati! Am incercat sa ii fac masaj la gat dar nu ii place. Eu vreau sa ma interesez sa merg cu el la spital la Grigore Alexandrescu, poate acolo se face masaj pentru rezolvarea problemei.

La inceputul lunii octombrie cred ca ne mutam la Bucuresti, la tati, ca nu mai poate sa faca "naveta" Bucuresti- Rm.Valcea in fiecare weekend.

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Roxivan....hai vino la noi la Bucuresti, ca suntem gaska mare..nu ne vedem noi "cu toatele", dar avem tot timpul....

Noelinio...uelcam bec....credeam ca nu mai vrei sa stii de noi, ca ne-ai parasit...asteptam cu nerabdare cursa de carucioare... si pe voi.

Irina...buuuuna oala sub presiune, da' sa nu stai pe langa ea decat cu medicamente de inima......mai ales cand o ia fluericiu din loc...incearca sa gatesti in ea, ca e fff buna. Legumele se fierb fff repede si nu se pierd vitaminele si mineralele...spor la gatit.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput