*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 22
mihaser spune:
Fetele dupa lupte seculare....asa cum v-am promis...Crema antihemoroizi
Romazulan 2 gr, Prednison 0,1 gr, Tetraciclina 0,5 gr, Anestezina 0,5 gr, oxid de Zinc 6 gr, heparina 3 fiole, vaselina 15 gr, lanolina 15 gr.
Nu se foloseste in sarcina si alaptare!
Prednisonul cica nu se mai gaseste, insa trebuie sa existe un inlocuitor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Cosmina spune:
Pup fetele si bebeii,
LA MULTI ANI!!
10:
Eduard Gabriel- Simona Toma
Krisztian- Otilica
Darius Mihai- roxivan
11:
Bogdan- Diana1968
David Nicholas- TinaWelsh
Filip Andrei- Ioana22
Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!
Catrinel, unde gasesc OSANIT sa cumpar? Pupici Oanei. Cum ii dintisorul?
Mai fetelor, voua va pocnesc incheieturile? Mie in jurul bazinului pocnesc de rasuna camera, si nu stiu de ce. Aveti voi idee? Doar dupa sarcina am asa ceva, inainte nu aveam.
Stiti ceva pt. constipatie la bebelusi? Harris face de 2-3 ori pe zi kk dar cateodata vad ca se chinuie tare si tot nu face. Nu stiu, e posibil sa fie constipaat? Ca doar tot numai piept papa?! Ciudat.
mihaser spune:
- Eduard Gabriel, Krisztian si Darius Mihai
Biscuiti sunt si www.e-spot.ro/index.php?page=ListCategory&category_id=85" target="_blank">AICI
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
adar spune:
Hai helau ! (Ciaules bulan pentru fratii mei de rdsh ..)
1. NOE - bine c-ai venit .... chiar incepusem sa ma gandesc ca poate nu te mai primeste Dr acasa de stai atat acolo
. In alta ordine de idei, te rog pe tine, care ai iesit la cafea cu Andreea, sa ne dai o veste despre ea ... nu stiu, ma gandeam sa ii dai un telefon, sau sa-mi trimiti pe mess nr. ei, ca iote, pe mine chiar ma macina disparitia asta a ei ...
Pupam Bia mumusica ...
2. Mai fetelor, de unde ati tras voi concluzia ca biscuitii aia de la Hero sunt fara gluten ???? Eu v-am spus ca am gasit biscuiti de la Hero, dar CU gluten, pentru bebei mai mari de 12 luni ...
3. Da, pentru cine a intrebat, am pus pozici noi la semnatura, in albumul "5 luni" ...

4. LA MULTI ANI si multe bucurii bebeilor:
10:
Eduard Gabriel - - Simona Toma
Krisztian - - Otilica
Darius Mihai - roxivan
11:
Bogdan - Diana1968
David Nicholas - - TinaWelsh
Filip Andrei -- Ioana22
5. ... desi mi se pare tot mai aiurea sa transmit urarile astea unor bebei despre care nu stiu mai nimic, a caror mamici poate nici macar nu mai citesc ce scriem noi ... si nu ma refer aici doar la bebeii din aceste 2 zile, ci in general la toti cei despre care nu mai aflam nimic ...
Stiu, par rea, dar chiar nu sunt! Multe dintre noi isi cresc singure copilul. Si eu printre ele. Avem aceleasi lucruri de facut: COPILUL, curatenie, mancare, spalat, calcat ... si eu le fac pe toate ... dar am timp si de forum. Uneori mai mult, alteori mai putin. Dar intru macar scurt, sa se stie de mine. Cred ca daca ar exista bunavointa, ar putea intra fiecare macar o data pe saptamana sa ne spuna ce face bebe, ce face ea ... ma rog ... sa fiu eu aia rea, dar macar mi-am descarcat sufletu' ...
6. Maine ma apuc de copt gogosari, vinete, ardei kapia ... FAC ZACUSCA !!!!!!!!!!! Va dau si voua! Daca iese buna! Va tin la curent cu evolutia.![]()
Va pupez si va doresc o saptamana buna. Din toate punctele de vedere.
PS: ANDREEA - poate reusesti sa dai un semn de viata, ca uite eu sunt panicata iar fetele zic ca esti en amor con il marido (
), cred ca fac aluzii la ...
, dar nu ma bag, nu stiu exact ![]()
Daca nici maine nu apari, voi angaja un
pe urmele tale ... poate ma duc la Ernest ...
PUPICI !!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
adar spune:
mihaser - pe siteul ala tigarile mele-s 34000, deci slabe sanse sa fie ceva de capul lor, daca n-au mai actualizat preturile de cand era bunica fata ...
aa, si inca ceva, tu ai testat crema anti hemo personal si a fost buna? Ca la noi hazband are probleme si ... m-ar interesa ...
pupici
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
Catrinel_17 spune:
La multi ani Eduard, Darius si Davidutzu!!!
TANIA nu am inceput toate la fel... de ex, eu am inceput cu morcov. (din borcanas) I-am introdus numai cite un aliment nou pe saptamana, sau chiar la 2 saptamani. Am inceput cu o linguritza la masa de pranz, apoi a doua zi 2 linguritze, a treia zi 3, si tot asa, pina a papat tot borcanasul. (a mers si un pas inainte si treispe inapoi, bineinteles!!
) de al morcov poate sa se cam constipe, asa ca i-am bagat peste el 2-3 linguritze de para si a fost bine. Pe urma am intordus cartoful, amestecat cu morcovul. Alte fete au facut supitza din cartofi, morcov, pastarnac, ceapa, ardei, etc, toate amestecate, strecurat si pus in bibe. Alte fete au inceput cu mar copt, sau mar ras...
Eu i-am si gatit, dar dupa ce a inceput sa pape mai bine, macar nu ma strofocam atata in bucatarie pt 6 linguritze, din care 4 ramaneau pe bavetzica....
NOE, bine ai venit acasuca!
COSMINA, Osanit e la orice farmacie, fara reteta. Dintzisorul e OK, se vede din ce in ce mai bine! Trebe sa verific daca a rasarit si al doilea...Incheieturile nu-mi pocnesc, ma dor genunchii, talpile si spatele, si consider ca-i SUFICIENT, aoleo, salele mele!!!!! Crezi ca-i constipat? Daca face de 2 ori pe zi, ma cam indoiesc... mai ales ca papa numai san.
ADAR, nr lui Andreea este la noi in mailul comun, in notepad este o listutza. Io chiar i-am trimis aseara un SMS. No answer!!!! Mai, o fi ceva???
Ce cool e e Maia in blugeii aia!!!
Ai dreptate cu punctul 5!!! Sunt total de acord! Io am cam inceput filtrarea, de ceva vreme... Pfuai, ce pofta mi-ai facut cu zacusca aia!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alinaMIZZI spune:
NEATA! fetelor!
O saptamana lipsita de griji va doresc si imi doresc , o fi posibil?![]()
![]()
![]()
NOE tot mai bine e acasa asa-i? 
TANIA2 - eu pt supica la inceput am pus asa: cateva cubulete de morcov, telina, pastarnac, cartof si putina verdeata, fara sare!!!! si nici ulei. Eu de obicei le fierb sub capac in jur de o ora jumatate. La inceput i-am dat doar supa, apoi dupa cateva zile am pasat morcov, apoi cate putin si din celelalte. In timp am adaugat in supica si ardei, ceapa, rosie am testat la fiecare toleranta separat. Noi am ajuns acum la carnita, out... La inceput preparam pt o singura zi. Eu asa am procedat, sunt insa si care aleg sa faca supica doar cu cate o radacinoasa pe rand, sau care trec direct la piureul de legume, tu alegi cum ti se pare mai bine pt bebele tau. Vezi ce-ti mai spun fetele. Eu iti doresc multa sanatate si pofta mare bebelinei si multa, multa rabdare.

ADAR- minunea e tot mai scumpica pe zi ce trece, pupacim ochii mari

ALOREA16 - ma distreaza sotii astia asa grijulii, tare ma mai distreaza si al meu![]()
Fetelor daca nu gasiti biscuiti fara gluten, de ce nu incercati cu cereale fara gluten, cele din orez? La fel sunt si biscuitii fara gluten tot din orez.
Am iesit si noi ieri la plimbarica, doar ca Keane nu prea era incantat, dintisorii astia nu ne dau pace.
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/photo/cdab95bc0554ad1fe54218300e6da7e5/
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/photo/fbd2ef76c13b37e6e096e44801c5fea0/
Si gongut ganditor
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/photo/00f1335f6a9732c40ca1867725f68bed/
Va pupam si numai bine dorim la toti bebeii si mamicile
Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
mihaser spune:
Adar eu mai putin ca nu prea am avut nevoie, hsband mai mult si a functionat...oricum e cam 10n ron nu e scumpa...eu zic sa incerci!
Maia e super! Are niste ochisori faini!
Nu a cazut de pe canapea? ca e mai stramta decat a mea.
Andreeaaaaaaaaaa![]()
Pozele noastre
aalina2003 spune:
Buna, fetelor! A fost si Sf. Ana, multumim cui si-a dat seama, ca nici noi nu am realizat decat cand a venit soacra-mea cu un tort roz si a solicitat costumatie roz si pentru bebe (care mai nou plange cand o imbrac)pentru poze, desigur..E innebunita soacra-mea dupa poze si filmulete..
Sfarsitul asta de saptamana noi am fost..dar mai bine s-o iau pe rand:
-vineri-husband a fost la intalnirea premergatoare intalnirii de 20 de ani de la terminara liceului (nu stiu la ce ora a ajuns acasa..)
-sambata-am fost impreuna la intalnirea propriu-zisa (bine, eu am mai dat o raita si pe acasa sa iau ceva hartii, ocazie cu care am adormit Ana plangacioasa ramasa cu buni-soacra)
-duminica-am luat si bebe Ana la ciorba de peste de dupa..unde am stat aproape toata ziua. Bebe a fost bine, purtat in brate, pupat cam prea mult dupa gustul meu, dar pe unii chiar nu i-am putut impiedica.
Faine intalnirile astea, mai ales ca noi nu am facut nici una.Cativa dintre profesori au fost comuni, fiindca am terminat acelasi liceu, iin generatii diferite insa si mi-a facut placere sa-i revad.
Cam atat pe azi..mai vedem noi ce-o mai fi!
Catrinel_17 spune:
A raspuns ANDREEA!
In afara faptului ca nu dormim noaptea, u ne merge net-ul, avem o bona plangacioasa si demisionara (de la 1 octombrie nu mai face fata) si nu mai apucam sa facem nimic altceva, in afara de ingrijit Thea, suntem OK. Azi ar trebui sa se rezolve problema cu net-ul si vin la voi repede. Pup Onuta, Catrinelul si fetele!
ALINAMIZZI, Keane e tare tare dragut. si seamana cu tine!
Oana doarme... ma duc sa-i fac potolu' pt pranz.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)