*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Salut fetelor!
Am citit ca va dor genunchii si spatele, si pe mine ma dor la fel, chiar aveam de gand sa merg la doctor, sotul imi spune ca nu e normal sa nu pot sa ma ridic din pat sau de pe scaun de dureri in genunchi si in talpi. Acum m-am slinistit cand vad ca pare a fi ceva normal dupa nastere, altfel nu ne-ar durea pe aproape toate.
In legatura cu picatul parului, mie in timpul sarcinii nu mi-a picat nici un fir pentru ca am luat vitamine, eu am avut probleme la inceputul sarcinii (placenta praevia) si mi-o zis doctorita sa iau vitamine de orice eventualitate. Dupa ce am nascut nu am mai luat si a inceput sa imi pice paru, asa ca de vre-o luna am dat-o iar pe vitamine si nu mai pica mai deloc. MIe mi se pare logic, in lapte se aduna tot ce avem mai bun iar noi ramanem cu nimic, asa ca bag vitamine in fiecare dimineata atata timp cat mai alaptez. Daca va intereseaza pe careva sa luati, eu iatu: ELEVIT - Pronatal

Pe curand

Cristina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

fetelor.Dulci mai sunteti. Multumesc pentru ajutor ! Astazi am mancat mar cu biscuiti populari ca nu am gasit fara gluten .Sper sa nu apara vreo reactie adversa. Suntem in asteptare Maine ma hotarasem sa-i bag si supica dar sotul a zis sa mai asteptam sa nu fie prea repede dupa mar .Asa ca mai astept o zi doua . Mari emotii cu diversificarea ! Am vrut sa-i bag si o lingurita de cereale in lapticul de seara ca poate nu se mai trezeste la 4 si o dormi si el mai linistit . Dar al meu sot zice "PE RAND MAMA, PE RAND"
Offfffffff..... ce sa ma fac
ce urmeaza???
Cam acesta este programul nostru:
8- lapte 170ml
10- piure de fructe pana azi ca i-am bagat marul cu biscuiti
13- lapte 120-170 ml
17- lapte 120-170ml
plimbare
20-20:30- baie
21- lapte 150ml
4-5-lapte 170-200ml

De marti vreau sa-i bag supita la 13 .

Adar esti o scumpa Pupic dulce pe tine si pe Maia
Mariana la multi ani de Sf Maria multa sanatate tie si copiilor tai si SARCINA USOARA
Pup pe toata lumea asa distrusa cum sunt Impuscati-ma va ROG!!

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by alorea16

.......Impuscati-ma va ROG!!

TE ROG FRUMOS SA STAI LA RAND!!!!!,...DA?????!!!!...IA NU TE MAI BAGA IN FATZA SI ASTEAPTA CUMINTE RANDUL CARE E DUPA MINE!!!! deci fetele, PRESTATI!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ASTA A FOST PENTRU SOLICITANTE ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Multumesc fetelor pentru ajutor. O sa astept cuminte la rand. Cine este inaintea mea?

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cre' ca prima-i Catrinutza....

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

Fetele, imi pare tare rau ca nu am reusit sa citesc, dar sunt tare stresata si obosita.
De maine incepem diversificarea si mare brinza n-am inteles din planul dr., drept pentru care apelez la voi. Stiu ca ati tot vb pe aceasta tema dar poate va faceti un pic de timp si-mi povestiti cum ati inceput, retete ( asa cu lux de amanunte, cat le fierb, ce cantitati sa pun, pentru cate zile etc etc), sau daca va este greu prin ce capitole ati postat.

hai pupici.
Simt deja ca ma lasa neuronu' cand Bia o sa scuipe toata munca mea!

Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

BACK IN BUCHAREST!IUPIEEEEEEEEEEEEEE!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salve!

Hai mai Ada ca Andreea nu a patit nimik...o fi cu husbandu

Adibal ce mai faci? Pe unde esti?

Noe welcome back!

Kim v-am prins! de la noi!

Noapti buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Micaalsa Livreaza biscuiti si in tara...doar ca trebuie sa fie comanda 100 ron

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput