*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariana2 spune:

Buna seara!
Desi va citesc de cand erati mamici de martie aprilie, este prima data cand va scriu! Va rog sa o primiti (alaturi de mamica si surioara ei Ana) in clubul vostru si pe Daria Elena, iar cum pe 01.03.2006 nu aveti nici un bebe consider ca va completeaza frumos lista. Deci, Dari s-a nascut la Spitalul Caritas - operatie cezariana Dr. Maria Popescu iar DPN a fos 11 03 2006. A avut 2900 g si 48 cm (o pisicuta)
Si acum o intrebare: a folosit cineva tantum verde - spray la bebe? Dari are rosu in gat si am fost sfatuita ( de neonatologul care o urmareste) sa-i dau 1 puf de 3 ori pe zi!
Please - raspuns daca ati folosit!
Va sarut pe toate si pe bebeii vostri frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru si eu citeva minute sa va multumesc pentru urari si sa urez cu o oarecare intirziere Multi Ani tuturor mamicilor si bebeluselor de la noi cu numele Maria !!

Catrinel nu ai uitat tu, cred ca pur si simplu eu nu m-am "esprimat" clar.Noi ii dam atit din borcanas cit si gatit lui Markus.Mama mea ii gateste mai mereu,sotul ii mai cumpara un borcanas care il crede el mai "special" si uite tot asa o tinem...
Felicitari pentru coltisor!

Polixeni de multa vreme tin sa te intreb cum se face ca tu ai un nume grecesc(sau mi se pare mie?).La intrebarea cu papuceii,eu i-am pus da´ i-a aruncat mereu ca tare mai da din picioruse.Am primit insa niste papucei cu elastic de la cumnata mea din UK si aia au fost singurii care i-a acceptat.Daca-ti spun ca eu pun si la baietei dresuri iarna pe sub pantalonasi.

Mihaela/Timisoara sotul meu n-a pus rufele in masina sau pe sirma la uscat mai mult de 3-4 ori in 10 ani de casnicie.(da´si eu is cusurgioaica si n-as suporta sa vad cum le intinde gresit)Ce mai,jos palaria cu al tau!

Aida voi sunteti tari de tot amindoua acolo in filmuletul ala cu lingurita.Alexandra are o expresie asa de sugestiva ca n-am putut sa nu zimbesc.Astia aici au bagat o noua schema de vaccinare si din fericire le fac doar 3 in primul an...

Simona_toma bine ca nu a patit nimic bebe.Nepotelul meu a cazut cu bouncer cu tot de pe masa la 2 luni in fata cumnatului meu care se uita mai mult la meci decit la copil si...totul a fost bine

Adar tie macar are de unde sa-ti cada parul da´ce fac eu cu 3 fire care cad mereu desi am in curind 16 sapt. de sarcina.
De trei luni incoace...

Alinalex poate ca durerile de spate sint nu mai faci atit de multa miscare ca inainte de bebe sau si mai plauzibil,te apleci de foarte multe ori sa-l ridici,sa-l speli.etc dintr-o pozitie gresita.

Mariana 15+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Dragele mele in primul rand trebuie sa-mi fac mea culpa...n-am stiut ca e Sf.Marie ieri pana nu m-a atentionat mama (aici sunt cam rupta de realitatea si cum nu cunosc nici o Marie...).So, tuturor Mariutzelor,Marianelor!
De asemenea AMBRA (sERJ),MARIO VALENTIN (EMA72), ANDREI IOAN (AILEANA)!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

Mariana ai dreptate...numele meu este grecesc pt ca sunt de origine greaca dupa bunica.Si uite asa ducem mai departe elenismul in famelie.

Am vazut ca vb despre dureri....mooooaaama da ce dureri de spate am si eu...mai ales dupa episodul cu marsupiu.Si ce ma mai milogesc de husband sa ma mai maseze...Si eu ma gandeam sa merg la masaj.
Acum doarme si piticu meu...sunt franta.Azi m-am dat viteaza si m-am apucat sa gatesc temeinic...adica am facut salata de vinete (ca-mi facu pofta Ciufulet ),praji cu piersicutza,friptura de porc si piure.Si sunt trezita de la 7 dimineata ca azi am fost programata la coafor sa ma tund (ca tot vb de cazutul parului).Si mie la fel imi cade ...dar deja incerc sa-l ignor ca ma enervez degeaba ca de tuns scurt tot nu-l tund.
Noi cu papica ne descurcam destul de bine...incepe sa ne placa si apa.Haaa sa vedeti cum papa el cremita aia de vanilie (faina de orez)...cum vede castronelul deschide gurita singur si ma cearta daca ma lalai sa-i bag lingurita in gura.
No,ma duc sa ma intind ca-mi pica ochii-n gura.Va pupez pe toate si mai ales pe bebei

Pozici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=d214re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Filmutze:
http://www.dropshots.com/gpoli_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mariana m-a ajutat ptr ca a stat cu bebe...eu nu pot sa-l las singur ptr ca urla o ora. Cu dintii astia ma dispera...colicii nu au fost asa groaznici! Sotul mai pune la spalat, dar si el si-a pus tricou rosu care stia ca se decoloreaza peste cele mai noi prosoape vernil Am vorbit cu o prietena sa le vopseasca!

Simona al meu a cazut de 3 ori din pat, o dat de pe plapuma pe covor si o data s-a dat jos din carut...si tot vioi e...eu iti dai seama ce bine ma simt la fazale astea, insa...

Bine ati venit fetele noi Adriana si Dariana!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mihaser – acum sunt cam ocupata, ca uite, tocmai m-a invitat alinamizzi la Malta si tre' sa fac bagaje … dar … daca Andreea nu apare in urmatoarele 24 ore, e grav, inseamna ca nu ne mai iubeste si ca nici nu-I mai pasa de noi de nicio culoare … si asta e trist …
Ma tot gandesc sa nu se fi intamplat ceva … ea ne cam spunea daca plecau undeva… Sper sa fie totul ok …

Alorea – despre biscuitii fara gluten, iti spun eu o poveste: am intrat intr-un magazin si … pe raft eticheta “HERO - Biscuiti fara gluten” – deasupra, cutie HERO, pe care scria “Biscuiti cu gluten, dupa 12 luni”. Chem vanzatoarea, o intreb unde-s aia fara, ca am de gand sa cumpar tot stocul (stiam ca si voi vreti si intentionam sa trimit cui avea nevoie), iar tipa imi raspunde sec: ”ne se cere / nu command” si pleaca. Zic “hei, tanti, vreau sa command, dau banii inainte ca la … (vorba lu’ hazband)!” “nu, zice, nu command ca nu se cere si n-am cum” …. Si … dusa fu …. Asa ca … celebrii biscuiti PALTINIS de la Sibiu, cu care s-au hranit generatii intregi de bebei, se scalda acum in marul Maiei, cel de toate zilele ….

Marilena – bine ai venit! Pupam Dariuta mica si … habar n-am daca e bines a dai tantum …

Mariana – esti mortala … asa-I, are slava Domnului de unde , numai ca e deranjant, e par peste tot, lenjeria de pat e plina dimineata, am par pe copil, pe jos, pe sus …
Despre rufe puse la uscat … a venitr anul trecut bunica-mea in vizita si eu, (dificil om , recunosc) le pun asezate frumos, sosete la sosete, chiloti la chiloti, fiecare asezate frumos … si vine baba, si se apuca de prins cate 6-7 sosete intr-un carlig de rufe, chiloti cu carpe de bucatarie, pantaloni cu sosete la un loc, unele peste altele … am crezut ca mor ….

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Adar, ma gindesc totusi ca n-om ramine noi fara podoaba capilara...soacra-mea a nascut 5 copii si tot are un par bogat si ondulat.(ceea ce la suedezi nu e foarte obisnuit).In schimb eu ma incadrez perfect in standardul lor: dupa ce ca am firu´ subtire mai e si drept!
Hai ca ma duc sa fac nani.(altfel sotul se muta din dormitoru´ asta ca eu tastez in continuu de vreo 3 ore de cind au adormit toti copilasii...)

Mariana 15+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Oki...credeam ca sunt eu buna de dat la fiare vechi cu genunchii care nu mai functioneaza, dar se pare ca e "molima" printre mamici...daca indraznesc sa ma las pe vine pai ma mai ridica macaraua...

Simona, iubita, pupam cucuiele...acum vreo 3-4 zile facu si atomicul plonjon in moalele capului...chiar ma gandeam mai inainte ca am scapat din chestia asta...cum e cu nu zi hop pana nu scapi...

Din pacate am lasat-o in fundulet in canapea si doar am apucat sa ma intorc cu spatele si am si auzit ceva cazand pe jos..cred ca fusese telefonul cu care se juca, dar cand m-am intors Mariuca deja plonjase dupa ea...nu stiu daca a apucat sa se loveasca, cum am inhatat-o efectiv de jos, nu stiu dacas nu cumva am speriat-o eu mai tare, cert este ca ca in ziua aia cum dadeam sa ma apropii cu ea de pat sau canapea, plangea ca din gura de sarpe...acum ne-am revenit...ea, ca eu inca mai am sentimente de vinovatie cu carul...

Adar, absolut....sucombeaza neuronu' ciobit de atata oboseala si care nu mai e programat sa doarma mai mult de 3 ore pe noapte... ....si super faza cu biscuitii fara gluten...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DARIANA, bine ai venit la noi!!! Despre Tantum verde, nu stiu ce sa zic, ca aici nu se gaseste, dar am cautat pe forum si am gasit numai www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71374&SearchTerms=tantum,verde" target="_blank">aici. Oana cand a fost racita nu a primit nici un medicament, numai spray nazal...

MARIANA, aha, OK, asa incerc sa fac si eu, dar nu-mi iese asa des faza cu gatitul Cum e cu bubitzele lui Markus? Banuiesc ca au trecut!

ADAR, chiar asa cu Andreea, ea zicea pe unde se duce. Ii trimitem un SMS?

CATRINUTZA, mai, sunt si io ceva mai linistita, se pare ca “asa trebe sa fie” . No bine. CAND TRECEEE???!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by alorea16

fetelor. Bine v-am gasit tot la acest capitol ca de cand nu am mai scris am si uitat .... Am avut probleme cu internetul iar cand el mergea bebe nu ma lasa sa scriu si uite asa ca tare rau ne mai chinuie dintisorii. Cum am putut am si intrat repede dar va spun ca nu am apucat sa citesc din urma asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici....
Uram LA MULTI ANI tuturor MARIILOR mamici dar si piticilor care poarta acest nume si care implinesc lunile. Aaa.... dar si ANELOR ca astazi este SF ANA
Anuntam si noi ca am gasit suplimentul de la revista "mami" acela cu diversificarea. DIVERSIFICARE???[ mare durere de cap pentru noi.Voi ati dat biscuiti populari amestecati cu mar ? Cum au reactionat bebeii? NU GASESC BISCUITI FARA GLUTEN
Va pup dulce

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

alorea, eu am gasit biscuiti fara gluten pe net, cei de la Hero. Din pacate, doar in Bucuresti livreaza site-ul ala . Uite www.online-shopping.ro/produs.php?id_categorie=362&id_sub_categorie=305&id_produs=989" target="_blank">aici se pot comanda.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mai fetelor iertat sa imi fie: da' de ce tineti atat de mult sa le dati bebeilor biscuiti???? nu se gasesc fara gluten, asteptati pana fac 6 luni...au ce sa manace pana atunci de nu stiu de capul lor...cinstita sa fiu, cand am vazut ca sunt raritati, nici ca mi-am mai batut capul...ii dadeam fructe, branza, carne, ou, legume, cereale, asa ca ...
Dupa ce a facut 6 luni, am inceput sa ii dau biscuiti obisnuiti, acum ii dau de la Delma, desi mi se par un pic prea dulci...da' ea nu comenteaza absolut nimic, ci ii hapaie cu toti "dintii"...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput