*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Diana...rectific..asa ca la intrarea in 7 luni masa de pranz sa fie inlocuita de tot...

Multumim de urari pt Mariuciu Atomescu si felicitam si noi Mariile si Marioarele cu scuzele de rigoare pt intarziere, precum si pe sarbatoritii zilei...

Se mai plangea cineva ca nu i-a priit prea mult somn...asa e...organismul meu nu mai stie ce e aia sa dormi 7-8 ore puse cap la cap si acum da semne de sucombare...

Fug sa preparesc sucul de fructe ca acusica scola fomiciu si e jale mare..

Pupam.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Da, si genunchii ma dor, da' credeam ca e de la un reumatism mai vechi, mostenit ..de la care ma doare si un umar. Eu nu am avut burta asa mare, dar tot ca voi, dupa sarcina m-au apucat durerile astea. Se zice ca-ti trebuie 9 luni sa devii mama si inca 9 sa redevii femeie..Sa dea Dumnezeu, da' nu cred ca voi fi iarasi ce am fost!.:).
Pe aici a venit toamna azi, e chiar frig afara, asa ca adio curte, in casuta o sa stam.
Babutzelor..da' paru' va mai cade?..eu parca zic ca s-a mai potolit un pic, nu de tot, dar parca-parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Alinamizzi - ufff, suntem intr-o stare deplorabila ... ma simt fara putere, lesinata, parca mi s-au inecat toate corabiile ... cred ca vremea e de vina ... si noi pupam Keanu si pe mama lui ...

Catrinel – multumim pentru vestile despre Pispi – o pupam duuuuulce si pe ea si pe Biuta si le asteptam cu mare drag la noi.

Catrinuta - ??? oare asta sa fie ???? Ca si eu am dormit astazi pana la 8.30 ca asa a avut fiica-mea chef si, de cand m-am trezit sunt cu k... in sus ... cred ca asta e ...

Aalina – mie-mi cade parul de ma intreb in fiecare dimineata daca maine o sa mai am ceva sau nu ... Dar asta e ...

Noe – ce faceti dragutelor ??? Stinge draga lumina aia ca nu putem dormi !!! Heeeeiii, pupam Bia mumoasa si va asteptam pe la noi, dar de acasa ...

Andreea – draga, am impresia ca de cand ti-a zis toata lumea ca esti mumoasa si sexy, ti-a picat rau, ca uite, nu mai dai nici un semn de viata ... daca te-ai suparat ca te facuram sexoasa, iote ca rectific: ESTI O GRASA !!! (hai ca poate asa vine, macar sa ma injure pe mine ... )

Mai fetelor, va pupam cu drag, speram sa aveti un week-end mai bun decat al nostru si, daca avem noroc ca Bulan (CEAULES BULAN! – pentru cunoscatori! ) al nostru sa mearga maine seara (ceea ce e foarte putin probabil!!!) vorbim atunci ...

Am citit si noi povestea Mirelei ... trist, dar putem ajuta ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ambra - SERJ
Mario Valentin - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana

LA MULTI ANISORI FERICITI !!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Buna fetelor!
Ne consuma piticii astia nu gluma, fiecare cu dureri de spate, genunchi, umeri... Pot sa spun ca uneori si eu ma plang de astfel de dureri, din fericire nu prea des in ultima vreme. In timpul sarcinii am luat 29 de kg, ultimele luni nu aveam voie deloc la miscare, abia ma ridicam din pat, iar dupa sarcina am facut mai bine de 3 luni tratament ca eram blocata din toate incheieturile, parca eram un robot.Acum e bine, dar inca nu am voie la prea multe exercitii- vai de kg mele
ADAR- va invit la noi ca ne topim de caldura, eu sunt lesinata de toropeala
Keane dupa ce ca ieri toata ziua a fost marait si cand am iesit afara a fost un chin, asta noapte pe la 2 avea chef de joaca, a adormit abia in jur de ora 5, iar de la 7 gata- trezirea. Dintisorii inca nu se arata ne tot trimit doar telegrame muzicale si tiuitoare ca sunt pe drum, asa ca azi sunt
Va doresc la toate week-end placut si linistit, copilasi cuminti si papaciosi, pupici la toata lumea
Ambra - SERJ
Mario Valentin - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana

Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Mi-a cazut ingerasul din pat, alaltaieri.Sa innebunesc.Noroc ca patul nostru e destul de jos.Nici acum nu inteleg cum a putut sa cada, era in mijlocul patului, nu pe margine, era pe burta.S-a rostogolit, cred, cu toate ca pana acum nu stia sa se rostogoleasca.Ei, uite ca acum stie.A cazut pe partea dreapta, nu s-a lovit tare, nu are nici o vanataie, nici un cucui.Dar s-a speriat ingrozitor de tare.Atat de tare incat ieri nu s-a intors pe burta de frica.Se intorcea pe o parte si-si amintea si se intorcea inpoi pe spate si urla ca din gura de sarpe.A palns aproape toata ziua.A fost groaznic, si pentru mine si pentru el.Am fost la pedriata si nu are nimic, l-am masat pe amandoua piciorusele, pe amandoua manutele, pe spate, pe piept si nu-l durea pe nicaieri.Slava Domnului.Ieri seara, iainte de baita, cand il dezbracam, s-a intors pe burtica fara probleme, nu-si mai amintea.Azi cam la fel, a plans mai putin si s-a mai intors.
Doamne, ce spaima am tras, si cat am plans, si eu si el.Si ce vinovata ma simt!!Cu toate ca toti mi-au spus ca e inevitabil, ca nu e copil care sa nu cada.Stiu asta, dar tot imi vine sa ma dau cu capu de pereti.Asa ca aveti mare grija fetelor!
Incerc sa citesc ce ati mai scris.
Va pupam

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Ambra - SERJ Multi ani traiascaaa
Mario Valentin -- Ema.72 Multi ani traiascaaa

Andrei-Ioan - Aileana Multi ani traiascaaa

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani piticilor: Ambra, Mario Valentin, Andrei-Ioan.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Ambra. Mario-Valentin si Andrei Ioan!

Adar nebuna mai esti...deci Andreea =

Fetele eu sunt foarte ocupata. Am profitat de sot sa
Sper sa termin secolulu asta!

pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

fetelor. Bine v-am gasit tot la acest capitol ca de cand nu am mai scris am si uitat .... Am avut probleme cu internetul iar cand el mergea bebe nu ma lasa sa scriu si uite asa ca tare rau ne mai chinuie dintisorii. Cum am putut am si intrat repede dar va spun ca nu am apucat sa citesc din urma asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici....
Uram LA MULTI ANI tuturor MARIILOR mamici dar si piticilor care poarta acest nume si care implinesc lunile. Aaa.... dar si ANELOR ca astazi este SF ANA
Anuntam si noi ca am gasit suplimentul de la revista "mami" acela cu diversificarea. DIVERSIFICARE???[ mare durere de cap pentru noi.Voi ati dat biscuiti populari amestecati cu mar ? Cum au reactionat bebeii? NU GASESC BISCUITI FARA GLUTEN
Va pup dulce

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput