*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

POLIXENI- eu i-am pus lui Keane pantofiori si sandalute, din material textil( catifea, jeans etc), acum i-am luat o pereche de papucei sport din piele si cu talpa ceva mai tare, mie mi se par tare scumpi cu papucei, bineinteles cand nu e cald. Cred ca incaltamintea este foarte importanta cand incep sa faca primii pasi. Am vazut niste papucei tare interesanti poti sa-i folosesti pt 2 marimi, sunt super, dar pt noi inca sunt prea mari.
ADAR ce mai faceti? pupacim minunea cu ochi mari
Pupici la toti bebeii

Alina- mama de Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
La multi ani, David!
AlinaMizzi, eu lui Luca i-am cumparat cand a facut primii pasi niste pantofiori special facuti pentru "first steps". O piele moale in ei si foarte comozi, veneau ca o manusa.
Aida, foarte frumoasa zona unde stai tu. Asa imi place si mie. Aer curat, oras curat, nu prea aglomerat, rauri multe, lacuri, parcuri.
Cam asa arata si oraselul nostru. Cand o sa am timp voi pune cateva poze.
Catrinel, felicitari pentru coltuletul de dintisor a lui Onichka!
Aida, sa ne scrii ce facurati la pediatru.
Ne alaturam si noi urarilor de sanatate si fericire pentru purtatoarele de nume Maria. Nah ca nici nu stiam ca azi e sarbatoare. Va multumesc!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Multi ani, multa sanatate si sa traiasca cu numele pentru toate Mariile mari si mici! Si multe-multe atat pentru ei cat si pentru sarbatoritii zilei.
Noi am avut o zi relativ linistita, bine, s-a dus cu somnul pana la 9 din ultimele 2 zile, dar 6.30 mi se pare rezonabil.
Ca sa nu mai ramaie repetent si anul acesta..adica ca sa nu mai renunte Ana la laptic in favoarea fructelor si a altor produse de "diversificare" am hotarat cu de la mine putere sa ii ofer intai biberonul cu laptic si apoi cateva lingurite de piure, ca sa nu-i inlocuiesc nici o masa, cum ar veni.A mers binisor azi, sa vedem c-eo mai fi maine!
Fetelor, pe voi va doare spatele? Ca pe mine seara ma omoara, chit ca picea mea abia azi are 6100g..O fi de la rahianestezie? M-as duce la acupunctura, dar trebuie un orar regulat pentru asta, cel putin 2 saptamani.
Va las pe azi,e si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

La multi Ani!!
8:
David-Alexandru - Dananita
baietel - Ayryny
9:
Ambra - SERJ
Mario Valentin - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana
Sa cresteti mari si sanatosi!!

Badriana, sa-ti traiasca baieteulul, am vazut pozele, e ff dulce.

Catrinel, felicitari pentru dintisor!! Harris roade tot ce prinde, mi se pare ca i s-au albit gingiile jos dar deocamdata cam atat. Dintisorii se mai lasa asteptati.. Pupici Oanei dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

La Multi Ani tuturor Mariilor, sa aveti parte numai de fericire si tot binele din lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am citit povestea trista a lui Barbye...m-a impresionat pana la lacrimi!
Doamne ajut-o sa-si revina din asa o nenorocire...pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mari 78 si micutza Teo Maria
,
multa sanatate (ca-i mai buna decat toate) , multe, multe bucurii si tot ce iti doresti tu!

aalina2003, eu ma trezesc cateodata dimineata cu niste dureri cumplite de spate, Marc are aproape 9 kg, dar nu cred ca de aia, pt. ca ma doare de mai multa vreme, mai bine zis dupa nastere. Rahianestezie nu am facut. Io cred ca astea-s efectele sarcinii, cand eram gravi nu ma durea nimic, chit ca aveam o burdihanie...
aaa, si genunchii ma mai dor tare cateodata...

Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Azi am fost sa-i fac piticei vaccinul de 4 luni, si s-a comportat exemplar, ca si la cel de 2 luni. Acum are cu 7 cm si cu aproape 2 kg mai mult decit acum doua luni. Mai exact: 68 cm in lungime si 7.64 kg in greutate. S-a mirat doctora de cit de lungana e, si a zis ca e putin "iesita din grafic" (ceea ce explica si de ce hainutele de 6 luni ne vin fixe, in lungime). Baschetbalista o facem :)

Revin cind pot sa citesc din urma...

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AALINA, si tu esti cu dureri? Ufff... ALINAALEX, ziceai de genunchi.... ca ma dor si pe mine, cind ma scol de pe scaun, zici ca am 100 de ani. Si fix asa si io, aveam ditamai burtoiul, si in sarcina nu ma dureau! Si cica sa bag genuflexiuni. Pai cu tzipete de durere de genunchi! 1 - auuu! 2 - aaaau! 3 - uaaa!
Ma dor si labele picioarelor....

CIUF, pantofiorii aia “first steps” aveau talpa tare, sau moale? Sau n-aveau talpa?

AIDA, bine ca ati scapat de vaccin! Cum faceti cu diversificarea?

PISPI va pupa pe toate, a zis ca au sunat de la magazin si primeste curand placa de baza pt computador. Biuta este super-bine, are 66 cm si 6800 gr si a papat prima linguritza de banana cu mar copt - i-a placut la nebunie!

La multi ani Ambra, Mario si Andrei!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

CATRINELEEEEEEEE.........bine ai venit in club...si e abia inceputul...cand o fi si ou si carne si iaurti si branze... si toate oriunde pe ea sau pe tine si nimic in gura...

Am vazut si eu ca mi-au sters site-ul...oricum e simplu...e numele revistei cu .ro in coada, asa ca...si vad ca e data si acolo revista ...

Diana...in Mama si copilu'...atomic scrie ca masa de paranz se inlocuieste treptat asa incat la intrarea in 7 luni sa fie inlocuita treptat...si tot acolo zice ca trebuie sa manace 5-600 ml de lapte / zi...dar calcul: prima masa de lapte: 230ml (azi 260), seara la culacre 200-230, si peste zi mai ia dupa frucet 150-170 si dupa-amiaza dupa masa de lactate inca 150-170...in conditiile in care masa de pranz e inlocuita... asa ca nu imi fac probleme...plus ca dupa amiaza avem masa de lactate (iaurt, branza si lapte)....
Siiiii....merse cu mituiala??? te intorci la noi? sau mai zabovesti prin tari straine???? hai acasa .....

Cristinabarz super chestia cu cele 2 kile de mizerie care iti fac sistemul imunitar strong...

Monicule????....chiar nu ti-e jena????? sa vorbesti de funie in casa spanzuratului???? ieftin, ieftin , dau kile ieftin, ieftin...trei la 10 mii...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput