*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AIDA, misto Chstermere, tre sa recunosc ca merita mutarea! Si nici nu stai la cozi!

NOE, offffff.... ce faza! De-aia trebe scurtate vizitele la parinti! Aranjamentul la noi e perfect, ca am inchiriat o garsoniera pt parintii care vin in vit´zita, si e traznet, ca nu ne stam nici unul altuia pe cap. Deci cat mai ramai in zona?
Bia ce mai baga la ghiozdan zilele astea?

CRISTINABARZ, 2 kg de mizerie! suna bine! Ceva asemanator mi.a zis si mie moasa. A zis ca igiena e foarte importanta, dar in nici un caz sa nu exagerez si sa o tin inmediu steril...Pacat ca nu am stiut de faza cu ceiul verde mai demult...

TCELEN, ce bulibaseala!!!!!

MONICA, heeei, bine ai revenit! Lasa ca ai sa vezi ca va merge cu diversificarea! Trebuie rabdare (dar nu ca mine ieri )

AALINA Oana vad ca a recuperat somul de vreo 3 zile... de fapt nu am schimbat laptele (marca) am trecut la treapta superioara. Noi pina acuma am fost pe PRE si am trecut la BEBA 1. Doctoritza a zis ca nu are nici un sens sa trec la 1 pina nu intru in diversificare. Si oana a fost foarte multumita. Dupa diversificare, intr-adevar, incepea sa tipe de foame mai repede, asa ca am bagat Beba 1. Pe care vom ramane o perioada buna.
Azi incercam un pic de pastarnac. Daca merge, maine papam cartofi cu pastarnac si putina para (ma mai gandesc daca mai pun para). Cartofii cu pastarnac sunt tare buni!!!

Plec, ca s-a trezit. Poate mai scriu spre seara!

CIUF, cred ca nu e nevoie sa te ingrijorezi... oana inca mai da afara, mai ales dupa masa de solide (ca primeste si un pic de lapte dupa) si iese surplusul.

ANDREEA, pe unde umbli iar??!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Beeeei, fetili, stiti cat am dormit noi azi noapte?de la 10 la 6, fara papat!!!Traiasca fulgii de orez!!Eu m-am trezit de vreo 3 ori sa-l verific, dar dormea pruncu de rupea.La 6 a papat si o ora am stat de ranjeli si de pupaceli.La 7 ne-am culcat la loc si am dormit pana la ...11!!Intrase sotu in panica pt ca nu-i mai raspundeam la telefon.Doamne, ce bine a fost!Acum ma doare capu' ca am dormit prea mult.
Deci e prima noapte in aproape 5 luni cand doarme cupilu neintrerupt.Da Doamne sa se repete!
Acum iesim sa ne plimbam, ca e un soare afara!!

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ieri kupilu' nu mancat decat vreo 450ml lapte, 2 piersici si jumate de borcans cu vita si cartofi..deja intrasem la idei cum ca a mancat prea putin lapte si ma gandeam sa-i scot fructele, ca poate d'aia.Ma rog, azi cand sa-i dau fructe, i-am dat lapte.A mancat jumate, apoi zic sa-i dau picaturile, apoi mai zic iar, sa-i dau piersica si mar si..in sfarsit mai zic, sa-i dau si restul de lapte..si l-a baut! Totul a durat cam 45 min, stiu ca nu e bine sa tii laptele atat, dar am mai facut-o si a fost OK. Poate merge asa, o sa o fac si pe-asta cat o tine..si aia cu infasuratu' in prosop a mers si azi...
Si de 2 zile doarme de la 10 la 8, eu ma scol pe la5, mai stau vreo ora si dupa aia adorm iar.Din cauza ca nu a mai mancat la 5-6 i-a scazut cant de lapte pe zi, da' poate o dreg cumva altfel..si fara sa o trezesc la 6 cum ma gandeam sa fac de maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Catrinel, ce ziceai ca e bun pt. gingii?

Noutati: nu mai sunt blonda (de parca am fost vreodata!!). M-am vopsit saten, e un saten nedefinit asa ca fff curand voi fi iar blonda!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

SIMONA, felicitari pt noaptea dormita!!! super!!

AALINA, io zica ca baga bine la ghiozdanel!

COSMINA, eu i-am dat Osanit si Chamomilla (bilutze homeopatice) si i-am dat de cateva ori cu Dentinox....Mai este Viburcol (supozitoare) pt linistire, da' daca-i dai Osanit nu trebe.

Lui faraOana i se vede un mic coltz alb!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupicim lumea.Noi bine si ....cred ca divortez de pediatru asta desi este singurul pediatru si roman cu cabinetul la mai putin de 100m de casa noastra.Dar daca va zic ca vaccinul de 4 luni,nu mai vorbim decel de 6 luni....,inca nu l-a facut pruncului caci o tine tot in simpozioane si vacante si toate se nimeresc exact in zilele cand avem programare.sau o fi autosugestia mea care functioneaza ca adevarul e....ca nu imi place sa-mi dau odrasla la intepat,dar va jur ca am fost la cabinet dar erau doar asistentele acolo si aici e modeaua sa faca doctorul vaccinurile nu asistentele;in fine,deci reprogramaram vaccinul,pentru a 3 oara ,pe 20 septembrie,exact prima zi dupa ce ajungem acasa din Florida.Deci sa nu va ingrijorati daca absentam 12 zile caci nu stiu daca gasesc net pe acolo.

Ptiu....ce dulce e zuzulicea junior!!!sa nu o deochi!
Noe,nu te mai consuma nervos draga,....asat e ,vine o vreme cand cei mari dau in mintea celor mici,dar....sunt ai nostri.
Aida,venim si noi in vizita,numa sa mai creasca Rudy un pic;pe noi ne primesti?Vezi ca noi vorbim serios......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Fetelor va rog imi spuneti si mie in cate secole ies dintisorii astia? Sincer nu stiu cum o fi stiu ca mie mi-au iesit deja fire albe. Imi pare rau ca nu reusesc sa va raspund la fiecare in parte, dar or trece si secolele astea de tipete si nervi si durere si recuperam.
Va pup si multa sanatate la toti piticii.

Alina- mama de Keane-Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Mai fetelor,inloc sa fie tot mai bine,pe zi ce trece e tot mai rau.Macar cand era Anda mica intre cele 2 treziri nocturne apucam sa dorm si mai dormeam si dupa masa,dar acum nu stiu ce are.Azinoapte s-a trezit la 1 dupa ce a mancat la zece 210 ml lapte cu 4 lingurite de fulgi de orez.La 1 a mai mancat 160 ml lapte cu 2 lingurite de fulgi si la 4 s-a trezit din nou si a mai mancat 150.Si doarme agitat ,se invarte pe toate partile pana ramane blocata intr-un colt de pat si incepe sa planga(nu sunt patuturi rotunde?)E drept ca peste zi daca bea 250 ml e bine de aceea intr-un fel ma bucur ca bea noaptea dar totusi trebuie sa faca si stomacelul ei repaus( si-ar fi bine sa faca repausul noaptea nu ziua cum face stomacelul lui Anda).
In timpul zilei nu mai vrea sa doarma decat maxim 2 ore si alea daca ma plimb non stop cu caruciorul.Daca cumva indraznesc sa ma opresc e cu ochii cat cepele.Daca e vreme rea si nu putem iesi doarme cam 45 min. si alea dupa un scandal cat casa ca se invarte in pat pana reuseste sa-si dea jos o maneca de la bluza ...si urlaaaa.....
Fructele cateodata mananca o canita(100 ml),cateodata(cel mai adesea)cateva lingurite.Pireul,dupa ce sunt tot o zdroaba sa ii fierb legumele o ora la foc mic,carnita separat,o tai marunt ,le arunc pe toate in blender mai adaug cateva linguri de supa,niste fulgi de orez,catadicseste sa manance cateva lingurite dar si alea cum: 3-4 lingurite stand in fund,restul pe spate cu mami scuturand jucariile deasupra lui Anda ca nu cumva sa se intorca pe burta cu fata si babetica toate manjite de pireu si jucaria schimbata tot la trei minute ca nu cumva sa se plictiseasca fata si sa-mi intoarca spatele.Si cat imi place mie sa gatesc....
Si taman acu',cand viata mi-e mai grea ,se gaseste si sotul sa arate dovezi de dragoste.........maica-sii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Delia,
hai incooa, da' cind e cald, ca iernile nu-s usoare aici. hehe, poate ni se-ndragostesc copiii si-si promit dragoste vesnica :) atunci sa vezi ce naveta facem!

Ciuf,
i-am vazut si eu poza Isabellei, si i-am scris lui Zuzilici, dar nu a raspuns...

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinel, felicitari pentru coltisorul Oanei! dintoasa

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput