*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 16
mihaser spune:
Salve!
Alessia-Maria, Vivian si Magnus Tiberius,David-Alexandru si tuturor Mariilor, Marianelor, Marianilor si Marinilor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
alinaalex spune:

revenim si noi dupa cateva zile...merci fetelor care mi-au raspuns in leg. cu marsupiul 
Noi la cap. diversificare stam f. bine, Marc n-a refuzat nimic pana acum, i-am dat si ceva meniu cu carnitza de pui, orez si legume de la Hipp si parca la asta s-a strambat un pic, dar a papat...am observat ca fructele ii plac f. mult, in 5 min. rade tot castronelul, poate si pt. ca am inceput cu ele mai devreme? (i-am dat sucuri de fructe si la 2 luni)
Fetelor, am fost cam ocupata zilele astea...in sfarsit mi-a venit MASINA!!!!Yuppppiiiiiiiii!!!

Asa ca de luni I'm back on the road!
Il las zilnic pe Marc cate o ora-doua la niste prieteni care stau la curte si motooorrr! Ca tre sa recuperez, n-am mai condus de mult! Demult am visat sa am masina noua si in sfarsit mi s-a implinit visul... Si crede-ti-ma, aveam nevoie de masina ca de aer, ca tati e mai mult plecat prin tara. Pana la urma mi-am luat un Chevrolet Aveo, am asteptat trei luni dupa ea, asta dupa ce alte cateva luni inainte am cautat ceva convenabil si nou , asa pana in 10 mii euro.
Tcelen , te inteleg perfect, si noi am trecut prin chestii asemanatoare cand ne cautam apartament acum 4 ani cu credit, nimeni nu avea incredere, noroc ca pana la urma l-am luat de la niste tineri care isi luasera o casa tot cu credit si ne-au inteles . Iar treaba cu taxele ...pai astia de la banci trag si 10 piei de pe tine, noi ne-am luat teren in iunie, nici macar nu e in oradea si ne-a costat numai intabularea 27 mil.! retsul nici nu mai tin minte cate taxe au fost...iar acum cu masina, care e bineinteles in leasing, sa nu-ti mai povestesc...
Va doresc sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de el! Felicitari!
Aida, felicitari si voua pt. casa noua!
.
alinaalex spune:
MP bine ati revenit!
Pupam ardeiashul grasunel si dintzat!
Felicitari pt. dintzisori!
Iar cu kilele tale...welcome in the club! Ca mine! Idem..ce zici facem un club de skinny??? Ca si eu alaptez la greu si pe zi ce trece ma "ascutesc" ![]()
Sarcina usoara sorei tale si felicitari!
alinaalex spune:
fetelor, am uitat sa va spun... Marc doarme mai nou numai pe burtica, si daca-l pun adormit in patutz (de obicei adoarme la san) face ce face si tot pe burtica ajunge pana la urma...o pozitie asa ciudata, cu boticul in perna, in genunchi cu funduletzul in sus
!
Ai vostri cum dorm?
Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)
http://photos.yahoo.com/ph/alinaschmidt_74/my_photospozele noastre{/url]
aida_o spune:
inainte sa incepem diversificarea, incerc sa o invat cu lingurita (ii dau laptic din ea). si am aflat si cum sa calmez copilu' plingacios, uitati aici :)
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
ciuf spune:
Aida, e mortala Alex. Bey ce inima ai!
Saraca cu cata graba suge din biberonul ala de parca ar vrea sa-l goleasca intr-o clipita ca nu care cumva sa te razgandesti sa o treci iar pe lingurita. Mama sadica ce esti!
Monica, tare ma bucur ca ai aparut. Chiar ieri ma gandeam ce-o fi cu tine si vroiam sa o intreb pe Noe daca stie ceva de tine. Si m-am luat cu cititul despre tatal ei si mi-a furat gandul
. Si azi na mesaj de la tine.
Fetelor fuseram azi la medic si plecai cu mana pe dansa, scuzati expresia. Adica ajunsei acolo si realizai ca nu am cardul de asigurare medicala, apoi vazui ca astia nu iau carti de credit pentru plata decat cash (n-aveam. Ca imediat cum am il fac sui si pui) sau cec (carnetul de cecuri niciodata nu-l car cu mine ca ma stiu cascata si uit geanta pe te miri pe unde). Ii spusei tipei ca n-am cash la mine, "ok, da-mi cardul de asigurare". "Pai nici pe ala nu-l am" ... In fine, ma simtii ca o toanta. Venii ca bleaga, nepregatita. Ca apoi sa realizez ca, cum mama ma-sii sa faca vaccinul fetei daca eu nu am recordurile cu vaccinarile. Drept urmare vorbiram cu noua doctora despre diversificare asa la front desk si ramase sa vin joia viitoare ca sa aiba ei timp sa imi mute dosarul cu informatiile de la medicul vechi la ei.
Doamne, ce mizerabil ma simtii

! Imi vine sa ma dau de zeci de ori cu capul de stalpul ala.
Asa. Madam imi zise ce facusem eu pana acum. Si anume sa o trec pe cereale de orez ca sunt foarte usor de tolerat si neaparat legume. Sa incerc sa-i dau cate putin si sa nu caut sa inlocuiesc masa de laptic. Cam astea fiind spuse va tzuc si scriu maine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Catrinel_17 spune:
ALINAMIZZI, Oana a inceput cu vaicarelile de vreo 3 saptamani. Dar o saptamana si ceva a fost mai nasol, pina au urcat dintii si s-a ingrosat gingia. Dupa aia s-a potolit. La voi se gaseste Osanit (homeopat)?
LORANDA, wow, stiu ca nu te plictisesti! A papat la 10 210 ml de cereale cu lapte si s-a trezit la 1!!!! Wowwww!!! Intr-adevar trebuie s-o obisnuiesti sa pape ziua. Ma gandesc ca daca noaptea incerci sa-i dai ceai sau numai suzeta cind se scoala, plinge?
Danke NOE, se vede asa, usor de tot, daca ma holbez bine. Mai sunt probabil citeva zile pina s-o cheme dintzoasa ![]()
ALINAALEX, felicitari pt masina! Ce invidioasa-s pe tine si Monica cu kilele voastre!!
AIDA, se intimpla sa ii dai si cite o masa intreaga cu bibe? Ai ceva rabdare! ...dar si Alex ![]()
CIUF, nu mai zice, ca si io-s asa. Uit de la mana pin la gura. Asta e. las c-o sa fie mai bine.
CRISTINA, COSMINA, ceva vesti cu dintzosii vostri? M-am gandit sa fac repede ceva mai multe poze cu zambetul strirb... Oana adormise aseara la mine in brate dupa papa (nu mai face asta de mult) si ma gandeam s-o tin un pic si sa ma concentrez asupra momentului, ca sa mor io, cum trec zilele si lunile si maine ma trezesc ca e in clasa I si nu mai vrea de mult sa o tin in brate. Nu vi se pare ca trece vremea graoznic de repede? Nu pot sa cred ca deja are 5 luni jumate!
Parca ieri eram in spital si ma uitam la mogaldeata si nu-mi venea sa cred ca e a mea! Nu stiu ce m-a napadit asa nostalgia ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
cristina30 spune:
hallo,
multumim de urari de 5 luni implinite....
fghujujhjkjkjkmmk,n ( astea sunt de la Magnus...), scriu cu el in brate. si noi speram sa avem curand un dinte, se vede si la noi un colt sau chiar 2 dar in jos in mijloc ci intr-o parte... suntem noi mai cu mot.
Osanit e si scaparea noastra dar noi inca mai mancam la greu noaptea...i-am dat aseara putin brei, si l-a durut burta, dar a dormit mai bine.
nici eu nu stiu ce sa mai fac.
pe curand,
Cristina si Magnus 07.04.06
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
alinaMIZZI spune:
Salutare, salutare!
LA MULTI ANI!Alessia-Maria, Vivian si Magnus Tiberius,David-Alexandru si tuturor Mariilor, Marianelor, Marianilor si Marinilor! adica si mie![]()

ALINAALEX- sa va bucurati de masina si sa ne chemati si pe noi la o plimbarica
. Si Keane nu vrea sa doarma decat pe burtica, daca il las 5 minute singur in patut e sub perna, pupacim bebic Marc.
AIDA- pitica ta e o minune, m-a bine dispus pe ziua de azi
CIUF- si eu am ajuns o data la vaccin fara carnetel asa ca de atunci toate necesare le tin in geanta bebelui de care nu ma despart niciodata, din cauza oboseli si eu sunt uneori prin nori
NOE- ciudati bunicii astia, noi nu-i prea avem prin preajma, dar la cum sunt eu tare cred ca am intra in conflict. mai bine la distanta sa ne duca dorul![]()
AIDA, TCELEN- felicitari pt casute, cand ve-ti termina ve-ti uita si de probleme, cuibusorul e important
CATRINEL_17 folosim si noi gel DENTINOX, ne ajuta pe moment, inca nu avem semn de coltisori, asa ca vom continua cu maraieli, nervi...
Ieri am gustat galbenusul, e bunnnn, ne place, acum sa vedem cu schimbatul lapticului cum mergem.
FETELOR VA TRIMITEM LA TOATE PUPICI, SCUZE DACA NU REUSIM SA VA SALUTAM PE FIECARE IN PARTE, DAR SUNTEM PE FUGA.
Multi
la toti piticii
Alina- mama de
Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Catrinel_17 spune:
ALINAMIZZI, am citit pe forum ca trecerea de la o treapta la alta de lapte se face foarte trepat, cica in 2 sapt. Io am facut-o in 4 zile si oana a fost tare nelinistita zilele alea.
Pupici!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)