*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

da, da. dar vin io si te iau, nu te las sa te ratacesti, cu cupilu' dupa tine.

uphhh, mi-e o phoame de mor! ma'c sa pap. muah1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

pophta maxima, Aida!

gagici, daca vreti sa va distrati, io-te bebei aici, am trimis si pe messenger,dar nu cred ca am pe toata lumea...

uite ca stau si eu o data ca cccucuveaua, si doamna Ada lipseste cu desavarsire...se poate una ca asta?si nici nu pot sa ma duc sa mananc, ca Aida, ca e 1 noaptea..si sunt dopata

deci ce ramane de phacut?

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noe, hai la o taina pe messenger. Ca am si eu timp.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, ia uitati cat e de dulcica Isabella a lui Zuzilici. M-am indragostit de ea iremediabil.
Zuzilici, mai da si pe la noi sa vedem ce mai face micuta.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Noe ia-ti linistita catel, o sa fie super mai ales daca bebe si catelul cresc impreuna, in special daca vrei husky ia-l cat mai repede pentru ca husky sunt mai ciudati, dar daca creste impreuna cu bebe o sa se invete de mic sa il iubesaca si sa nu faca figuri. Eu am un husky corcit cu mastin de pirinei la baia mare si e super cainele pt ca e corcit, are grija de copii cand e careva in jurul ei, in schimb am vazut husky care fac doar ce vor iei si is si foarte incapatanati (mai ales masculii). In plus se zice ca daca bebe are un animal in jurul lui de cand e mic invata sa fie mai responsabil si nu o sa ii fie frica de caini in general, cum vezi aici pe strada copiii de turci care nu stiu cum sa se ascunda si tipa cat ii tine gura cand vad un caine pe strada. Eu am intrebat-o pe moasa inainte sa nasc cum o sa fie cu catelul si bebe cand incepe bebe sa mearga in patru labe pe jos pe unde umbla cainele, raspunsul mi-a fost ca un om are nevoie de 2 kg de mizerie pe an ca sa fie sanatos, in plus la bebe se creaza o rezistenta la microbii cainelui si nu se imbolanveste asa usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Fetelor, am observat o chestie, de doua ori am baut mult ceai verde seara inainte de culcare si de fiecare data am avut extrem de mult lapte pe dimineata cu toate ca Anna papase noaptea de doua ori. Simteam ca imi pusca sanii, era la fel ca si in primele zile cand mi-a venit laptele si aveam mult prea mult. Poate incercati si voi careva care mai alptati sa beti seara vreo 3-4 cani de ceai verde si sa vedem daca e doar cazul meu sa chiar e ceaiul verde bun pentru mamici care nu au suficient lapte.
Cand beau doar apa nu patesc asa ceva. Vedeti si voi ce se intampla, sunt chiar curioasa, poate e o solutie pentru mamicile care nu au suficient lapte sinu stiu ce sa faca sa aiba mai mult.

Pe curand

Cristina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

fetelor ieri am semnat actele cu panarama la banca,ca oamenii erau de la tara si habar nu aveau ce e aia credit,cont in banca ,etc,si nu vroiau sa semneze pana nu aveau toti banii in mana,explica,convinge,munca de lamurire,ca banca le vireaza banii la 5 minute dupa ce se semneaza actele,ca altefel banca nu da banii, ca le trebuie o garantie si ca azi pot sa scoata banii,deabea,deabea au intrat in banca ne-am asezat la masa cu notarul, si am ajuns la partea cu avansul ,eu avandu-i tot in banca asta banii,urmand sa fie virati dintr-un cont in altul,nu ca ei vor avansul pe loc ,pleaca notarul,iar convige oamenii ca o sa vada pe extras toata suma ,vine notarul,pleaca iar nu mai vroia sa lucreze cu noi,dupa jumate de ora vine inapoi si cu oamenii convinsi semnam insfarsit actele,aratam oamenilor extrasul ca au toata suma in cont,si plecam la notar sa achitam actele cu o mare durere de cap si fara a ne putea bucura de noua realizare,ptr ca am mai pierdut si 10 milioane la schimbul valutar,8 mil ipoteca de care nu am stiut,1,5 mil comision de virare a banilor la urgenta,etc ,o gramada de bani de care nu am stiut ca tre sa-i dam+25 mil com bancii de acordare+40 mil actele,o gramada de bani,asa ca deocamda nu prea ma pot bucura,dar cand o sa ma vad cu cheile in mana si dupa ce o sa-l pun la pnct,poate,sper sa ne bucuram din toata inima!!!!!!
dar deocamdata ,totusi dau de baut la toate fetele

am vazut ca aveti prb cu diversificarea,a mea manaca de toate,rar s-a intamplat sa nu pape ceva,nu mai stiu ce sa-i fac ca sa mai diversific ce-i dau,ca sa nu se plictiseasca,bine dar a mea e si mai mare si eu oricum am inceput mai devreme de 6 luni diversificare pe la trei luni jumate cu cerealele,iar pe la 4 luni jumate cu supa si fructe!

pupici la feteeeeeeeee si sper ca nu v-amplictisit cu povesteamea de la banca

NSHIRO,multumec,pupici

CIUF,ai dreptate fetita lui zuzilici e o scumpa,frumoasa foc!!

AIDA_O,bravo,vad ca ati inceput bine diversificarea,noi inca nu am servit acest aliment!!

LA MULTI ANI, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
Alessia-Maria - - Lumsty
Vivian - - Ile77
Magnus Tiberius - - Cristina30

LA MULTI ANI SA FII FERICITA SI IUBITA!!!!!
Andan

POZE ANA-MARIA

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Noe, am vazut si eu glutenul de pe borcanasele alea cu Brei de fructe si banane, dar dupa ce Ana a mancat sau mai bine zis, nu prea a mancat. Vorba e , daca nu s-a declansat nici o alergie, inseamna ca nu e. Oricum, am zis ca nu mai iau de-alea, dar nu stiu cum le-am pus iar in cos. Le mai pastrez,ca dupa 7 luni nu mai e problema cu glutenul asta, nu? Sau poate le mananc eu, ca oricum nu-i prea plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna dimineata!

Va mai amintiti de noi?...Avem o perioada super incarcata cu de toate si abia am apucat sa citesc pe ici pe colo.

Noi suntem bine,Matei are un dinte de pe 31 august si al doilea dinte de pe 6 septembrie. E haios cand rade ca i se vede deja fasolica mica si in plus,simte ca e ceva strain acolo si da mereu cu limbuta. Am inceput si noi cu diversificarea si merge aiurea rau. Scuipa aproape tot...inclesteaza buzele ca sa nu intre lingurita...La Vladut a fost mai usor. Asa ca tot laptele e de baza...cat oi mai avea si eu,ca m-am uscat si am slabit de am ajuns la greutatea mea de cand eram la mama fata(am 54-55kg la 1,75 m )
De ingrasat nu s-a mai ingrasat chiar asa mult,dar oricum are peste 10 kilograme,rade non stop,sta in fundulet(nu il las mult ca mi-e teama),ba mai mult,vrea si in picioare.
Per total e un copil bun,multumim lui Dumnezeu.A fost plimbat saracu de vreo doua ori la Suceva,apoi in Dobrogea,apoi la mare si s-a comportat exemplar.
Am avut si niste probleme cu mucisori care au trecut de la sine.Am avut grija sa ii curat mereu nasucul si sa ii pun mereu termometrul sa vad daca nu are febra. Si nu a facut febra. Sper sa fie mai rezistent la dintr-astea decat Vladut.

Fetelor,o sa mai scriu,sper,in cursul zilei de azi acum ma cheama piticotii.

Inainte de a pleca vreau sa le urez bun venit fetelor noi care ni s-au alaturat ! Ma bucur ca avem si pe cineva din Austria printre noi! (Cristinabarz )

Revin! Va imbratisez!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Mai intru putin sa urez La multi ani tuturor bebelusilor scumpi care au mai adaugat cate o lunisoara! Sa fiti sanatosi si sa va fie viata frumoasa si senina!

Si ca sa nu uit,surioara mea o sa imi faca prin mai un nepotel sau o nepotica. Iupiii...Doamne ajuta!

Felicitari Aida si Tcelen pentru noile casute! Sa le stapaniti sanatoase si fericite! Nshiro,se va rezolva si la voi! Va tin din inima pumnii!

Hai Bia,hai Bia,hai cu dintisorul!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput