*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 13
ciuf spune:
wow, Aida, grasunica mea inca nu le stie gustul. Ea tot incearca dar e burta cam mare.
Acum parca stau un pic cu grija ca asta mica mai scoate un pic din laptic afara. Pai pana sa incep diversificarea nu-mi facea asa. O avea vreo legatura ori sunt eu paranoica?
Voi intreba maine pediatru.
Cosmina, e un frumos Harris. Sta ca un mic sef in cadita aia. Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
aida_o spune:
Catrinel,
Da, ne-am mutat din Calgary in Chestermere, desi lucram in Calgary. Sunt vreo 20 de km distanta, dar e mai multa liniste. Deh, orasel de 8000 de locuitori, cu terenuri de golf si lac de agrement. E cam ca Snagovul pe linga Bucuresti, daca ma gindesc mai bine. Si n-as concepe sa mai locuiesc in oras.
Apropos de oras mic, azi am fost la primarie, sa autentific invitatia pe care le-o voi trimite parintilor, ca vreau sa-i am aici din 15 octombrie; era goala primaria, eu fiind singura pe-acolo, in afara de secretara si persoana care mi-a autentificat invitatia (pe gratis, ca de-aia-s alesi de noi si platiti din taxele noastre). Uneori stau si ma-ntreb ce le-or trebui cladire cu 3 etaje, ca de fiecare data cind am mers, tot pustiu era.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Qamar spune:
avea bunicu-meu, D-zeu sa-l odihneasca, o formula cu care isi incepea povestile: 'draga mea si-a cui te are, si-a cui iti cere de mancare'..
deci, dragele mele![]()
Catrinutza, eu stiam ca masa de pranz, de fapt, orice masa, se inlocuieste cand e bebe mai mare, adica 7-8 luni, si ca, pana atunci, si daca se poate si dupa, la orice masa, el trebuie sa aiba si laptic, minim 5-600ml/zi de la 5 luni in sus. Eu deocamdata nu vreau sa ii inlocuiesc nicio masa, nici nu e loc, de fapt, ca ea tot pe lapte se bazeaza la foame maxima. Pupam Atomica!
Rocsana, pare rau pentru problemele cu casa
..dar multe felicitari pentru dieta (nu ca mine, dopata cu diverse
)..si pupaturi frumoasei Maria-San, ca iar am admirat pozele voastre
Ada, taci cu cafeaua ta, ca eu cat timp iau pilulele astea nu am voie cofeina
Pupam ochioasa mica..si pe aia mare![]()
Aalina, felicitari pentru "tea-tea'!!!
Polixeni, sorry ca nu am raspuns azi pe messenger, eram de paza la copiloi (vorba cuiva
)..Vad ca ati inceput si cu banana, la voi se da deja?ca aici stiu ca nu se recomanda de toti pediatri, ca cica ar fi alergena sau ceva in genu,..Pupam!
Cristinab, lasa ca e bun papa de la mami pana la 6 luni!eu daca mai alaptam, nu ma grabeam cu diversificarea..Si zici ca se impaca bebe si catel?ca si noi vrem sa luam unul insa eu ziceam sa mai asteptam, ca vrem o rasa ceva mai mare..lup, sau husky...
Catrinel, relax!
daca iti spun ca si Bia a facut aceeasi chestie azi si culmea, chiar cu perele Williams de la Hipp, preferatele ei...ce sa mai spun, a si ei momentele lor...Apropo de Hippuri..Care-i mai fetelor faza cu glutenul??ieri ii dadeam Biei un borcanas de la Hipp cu cereale si fructe pentru +4luni; a mancat destul de putin si pe urma, ma uit eu la ingrediente. Cand colo, ce vad?Contine gluten. Pai se da sau nu se da?Sau nu se recomanda?Ca ma enervez si eu pe Hipp, desi pana acu am fost prieteni buni...
Andreea, pe unde umblati???pupam mamica si Thea simpatica!
Ciuf, mai citisem undeva, cred ca la bebei de ian/feb de o faza cu pete pe manecuta, unde rodea bebe..se pare ca erau de la dintisori, mai precis de la gingie..cred ca asta e si cazul Evei..Cat despre Luk...si eu as fi fascinata de jet daca as avea putulica![]()
simona t, felicitari pentru statul in fundulet!
Stii bancul ala? (care e cel mai vechi stat?R:statul in fund)
Cosmina, zuper pozele cu bebel cel voinicel!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Qamar spune:
Aida, felicitari pentru auto-diversificare!si eu ma uit la Bia in timpul acestei operatiuni si imi amintesc, cu suspine, ca si eu eram poate la fel de elastica...si nu demult![]()
Ce mai citim noi
aida_o spune:
Catrnel,
daca te uiti la poza www.globalairphotos.com/large/AB/Chestermere/All/2006/071/2" target="_blank">asta, stam unde este punctul de la litera "i"
in stinga sunt terenurile de golf, iar in partea de sus a pozei se vede lacul.
iar daca va uitati la poza www.globalairphotos.com/large/AB/Chestermere/All/2006/070/2" target="_blank">asta, suntem pe sub codita lui "g" (din cuvintul "image").
iar in poza www.globalairphotos.com/large/AB/Chestermere/All/2006/063/2" target="_blank">asta... suntem deasupra lui "a", din "Image" ![]()
nah ca va facui cu mina degeaba, nu ma luara astia-n poze.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Qamar spune:
si acu sa va spun de ce o iau eu razna pe aici
in primul rand, cred ca ne pasc niste dintisori; cel putin eu asta am inteles din: ros absolut tot, inclusiv degetele mele, umarul meu, haine, jucarii, hamuri de la scaunul de masina,etc + plans din senin cand ii indes biberonul in gura (si este si phoame, ca doar nu o oblig) + agitatie maxima +saliveala la greu +o aparenta linistire dupa ce ii indes niste calgel pe gingii...daca e asa, sa nu-mi spuneti ca procesul asta de dintzogeneza dureaza 2 ani ca imi dau demisia![]()
pe aceeasi tema: felicitari, Matei, pentru primul dintisor si dintzogeneza usoara in continuare!
in al doilea rand, m-am certat cu taica-meu; parca e dus cu titanicu, nu alta. intr-o seara, pe la 12, dupa ce am culcat bebele, lucram de zor la laptop in sufragerie. Vine el ca sa sting lumina si sa ma culc ca el nu poate dormi in dormitorul personal, sambata seara, daca e vreo lumina aprinsa in casa...POOOftim?ca el nu se poate relaxa, ca daca vreau sa butonez sa merg in camera mea (unde dormea Bia
, bebele de 5 luni jumate), toate astea aproape urlate in hol, in conditiile in care eu il rugam sa vorbeasca mai incet ca abia linistisem puiul...
ce face?imi stinge lumina si tranteste vre 2 usi...
nu trebuie sa va zic ca e apartament cu 4 camere, decomandat, ca sa nu va imaginati ca stam toti intr-o garsoniera si el saracul nu se poate odihni
are si usi apartamentul...
care se inchid...
daca vrei
a doua zi, imi reia teoria, ca sunt absurda, ca nu il las sa doarma, ca el munceste (duminica???) si ca de o saptamana nu mai poate dormi; fetelor, in fiecare seara, la 5 minute dupa ce atingea perna, incepea un concert nazal de se auzea pana la Bucuresti..
asa de tare m-am enervat ca l-am contactat pe Dr sa vina sa ne ia cat de repede poate...urma sa plecam..ieri
dar s-au activat toate energiile din familie, ca sa mai stam ,ca ii pare rau, si maica-mea pe langa el..bla bla asa ca am ramas, dar mai mult ca sa nu il port pe Dr pe drumuri, cand stiu cat e de ocupat..
na poftim comportament de adult de 52 de ani si cica eu is aia imatura
P.S azi m-a mituit cu un pahar de vin rosu, de-ala bun, pentru ocazii speciale![]()
Ce mai citim noi
Qamar spune:
Aida, ce mumos e la voi, ma primesti si pe mine cu una bucata pui de martie/aprilie?
Ce mai citim noi
aida_o spune:
Noe,
poate vrea sa faca economie la curent
si eu ma tem pt cind o veni taica-meu, ma astept la nervi (la el) din orice motiv...
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
aida_o spune:
Noe,
pai acu', ca stii unde stau, e si pacat sa nu vii ![]()
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
Qamar spune:
quote:
Originally posted by aida_o
Noe,
pai acu', ca stii unde stau, e si pacat sa nu vii
pozeAlexandra
(3 mai 2006)
aha,pe la punctu' G,pe-acolo, right?

Ce mai citim noi