*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 12
aalina2003 spune:
Catrinel, nu-i de ras dar eu am ras cand te-am citit, parca m-am racorit un pic, ..asta dupa ce zana Ana nu a dorit sa manance la masa de seara decat vreo 90 ml si asta inseamna trezire sigura peste noapte..Mi-am jurat in barba ca nu-i fac lapte, sa se-nvete ea minte, da' nu cred ca o sa pot. Ea a dormit de mica de la 12 pan' pe la 5, acum incepuse 10-6, dar s-a si prostit intre timp..se trezeste pe la 4.OK, ea mananca si doarme, da'eu ma perpelesc vreo 2 ore..mi-e asa o ciuda pe somnul asta, ca nu-mi vine cand vreau eu..In afara de asta ii aud fiecare miorlait in timpul noptii, chiar si atunci cand nu e cazul..
Crezi ca o sa manance pastarnac? Eu una morcovi as manca, dar pastarnac..poate ai noroc, de ce adica sa semene Oana cu mine?..)..ca asa imi zice soacra-mea toata ziua ("mie nu imi place sa dorm dezvelita, cred ca nici fetitei"..da', da mie imi place, asa ca poate si ei).Tot o gaseste pe Ana ca seamana cu ea (chiar asa si e)si cica cu mine seamana la degetele de la picioare!..Na..si io ii dau lapte noaptea pe la 4..).Macar m-am hotarat ca daca tot seamana ele asa de bine, cand vine la noi, sa le las impreuna si eu sa-mi fac de cap pe la supermarket..
Asa e viata de mamuca..poate de la vreun an, cand mananca mai bine o sa si doarma sigur..Toata lumea imi spune ca acu'e mai usor, ca unde-o pui, acolo sta, da'eu nu cred. Asa ziceau si cand eram insarcinata, ca e mai bine, da' eu zic ca e mai bine acu', cu toata diversificarea cu tot.
Asa ca bafta pentru maine! Si zambeste Catrinel, poimaine poate fi mai rau!
cristinabarz spune:
Ciuf am citit mica ta problema cu Luca si facut pipi pe langa WC. Iti dau si eu o parare, eu daca as avea un baiat l-as invata sa faca pipi stand pe toaleta ca si fetele. Am invatat chestia asta aici in Austria, cand m-am mutat acasa la sotul meu am gasit pe un dulap un tablou unde arata un barbat stand pe toaleta si langa, altul facand pe langa toaleta care era taiat cu un X rosu, semnul asta ca nu e voie. Am intrebat ce sa fac cu tabloul si mi s-a spus sa il pun pe perete in baie, in speranta ca barbatii ce vor veni in vizita la noi vor lua exemplu. Sincera sa fiu, functioneaza, sau poate sunt asa unii barbati in Austria, nu stiu ce sa zic dar nici nu gasesc capacul de la WC ridicat nici nu miroase a pipi in toaleta. Ce sa zic, incearca daca vrei, vezi si tu ce iese.
papa
Cristina
si Anna 
aalina2003 spune:
Cristinabarz, mai sunt bebelusi alimentati natural, si asa stiu si eu ca e bine exclusiv san pana la 6 luni, daca se poate. Nu e cazul Anei insa, ea a mancat mixt inca de la inceput si eu personal am inceput diversificarea dupa ce am citit in Mama si copilul si aici, pe forum. Alte mamici au ascultat mai mult de pediatrii, eu sunt din Tulcea si, dupa cum am mai spus pe aici, imi recomandau suc de mere de la 2 luni. Nu am facut asa, am asteptat pana la 4 luni jumate, apoi am introdus in ordine cereale, fructe pulpa direct (nu suc) si api legume piure direct, nu supa clara.
Cred ca daca poti tine legatura cu moasa si primi indrumari continuu despre diversificarea asta..e cel mai bine.Bafta!
ciuf spune:
Catrinelu', m-ai dat gata cu simtul tau de observatie. Vazusem si eu stockul de scutece, dar nu mi-a venit in cap sa-l comentez.
Si zici ca ai trecut la exercitiu fizic? Eu nu mai am putere sa fac nimic. Copiii astia sug si ultima farama de energie din mine.
Te plangi de pulpane? Ce sa mai zic eu ca nu mai am in ce sa ma imbrac. In schimb imi vin hainele de gravida
. Alea dinainte de perioada asta frumoasa ... ma uit cu jind la ele
.
Si am o stare de leneveala, lipsa din aia de energie, de pute totul in jurul tau si nu-ti pasa.
Azi ma lua sotul la rost ca mai am de gand sa-i mai gatesc mult timp vinete??? Ca de o saptamana felul doi avem numai vinete. Si cum el nu prea se da in vant dupa ele, va dati seama la ce efort l-am supus.
Drept urmare ma conformai si azi bagai un pilaf cu carne de pui si multe legume.
Ieri am facut fasole verde un pic oparita si apoi prajita. Pai numai eu o mananc. Nu am candidat nici la ea. El mi se vaita ca s-a saturat de carne si sa fac mancare cu multa legume, sa mancam, dom'le, si noi multe legume ... iar cand fac stramba din nas de parca ar avea un rahatel sub el.
Ca ziceai de dinti. Luca a avut probleme cand i-au iesit premolarii (aia l-au durut rau de tot) si molarii. Mi se trezea noaptea, plangea si nu manca. Ii mai dadeam din cand in cand cu Orajel.
Zisei asta ca sa vezi ce drum lung ne asteapta.
Simona, sanatate lui Eduardutu'. Sa treaca rosul ala din gat si felicitari pentru statul in poponeata.
La multi ani pentru boboceii nascuti pe 7: Alessia, Vivian si Magnus! Sanatate sa va dea Doamne-Doamne!
Ile77, esti bine? Nu mai stiu nimic de voi.
Si sa nu o uitam si pe Andan care isi serbeaza ziua de nastere. La multi ani!
Aida, tinem pumnii pe 8. Sa ne spui cum a fost la vaccin si ce v-a recomandat medicul pentru diversificare.
Pup gasca
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Cosmina spune:
Pup fetele si bebeii,
in primul rand multumim pt. urarile de La Multi Ani!
Uram si noi, la randul nostru (la unii cu o mica intarziere) La Multi Ani, sa cresteti mari si sanatosi:
3:
Maria - Nshiro
Andrei - Irina71
Raluca Elena - Danielaneda
Alexandra -Aida_O
4:
Andrei Cristian - Adriana
6:
Matei-Alexandru - Tecla
7:
Alessia-Maria - Lumsty
Vivian - Ile77
Magnus Tiberius - Cristina30
Noi suntem bine, suntem tot mai smecheri, vrea numai in fundulet sa ste, chiar daca nu poate sta singurel dar nu conteaza. De cateva zile e tot mai aproape piciorusul de gurita, zilele astea ajunge si pe post de delicatesa. 
Cristinabarz, intrebai de hranitul la san. Si Harris pana acum doar san a papat si vrem sa continuam tot asa pana la 6 luni. Eu ma bucur ca am destul lapte sa ii dau si ca ia bine in greutate.
Cosmina spune:
Asa adormim la plimbare, asa facem baita si inca o poza cu Harris si Iulia (Micaalsa) de cand am fost acasa.
ciuf spune:
Cristinabarz, saru'mana pentru sfat, dar Luk Muk cel Mic exact asa face, ca fetele. Deci sta pe colac si face pipi. Si se amuza tare mult cand vede ce departe se duce jetul, zici ca tine un furtunas in mana, e de la Pompieri
.
Daca l-as invata sa faca din picioare, pai mi-ar stropi si mai rau
. Ca l-am vazut cum face la WC-urile publice.
Cu diversificarea ... eu zic sa nu te grabesti. Asteapta pana la 6 luni. Papicul de la tine e cel mai bun si mai nutritiv pentru bb.
Eu laptic nu prea mai am, mai curge un pic din sanul stang, dar nu ma las. Cat mai iese un pic o fortez sa il pape. Noaptea merge cel mai bine ca e adormita.
Poze ne pui cu micuta Anna?
pup u all
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Cosmina spune:
Ciuf, se pare ca numai noi mai suntem pe aici?! Nu avem somn... Pupici Evei si lui Luk cel naravas!
aida_o spune:
Pupici la fete 
am intrat sa raportez ca, de doua zile, Alexandra mea a descoperit si ea gustul degetelor de la picioare
asa ca pot spune ca am inceput si noi diversificarea 
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)