Mamici de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alina bine ati venit acasa!

Alessia ma bucur ca te-ai intors cu vestile pe care le doreai. Iti tinem pumnii joi, sigur! Cat despre epidurala, eu zic ca e tot veste buna. Nu cred ca ai cum sa faci tensiune mare, din cate stiu epi, ca si rahi, poate avea ca efect secundar sacderea tensiunii. Poate ma insel, nu stiu sigur. Dar oricum eu stiu ca cele 2 tipuri nu se compara, epidurala e cea mai buna, cu mai putine contraindicatii si riscuri. Daca cu e nimeni care a facut cezariana cu epi, poate iti spune cate ceva Cri cum a fost la rahi. Eu tot asa as vrea sa nasc, cezariana cu epidurala. Adevarat ca e putin ciudat sa auzi ce se intampla, sa simti cum umbla pe acolo, dar e si un avantaj imens: IL VEZI PE BEBE IMEDIAT, il vezi prima, nu intai tati, buni, nana, tanti nu stiu care, si abia ultima tu!

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alina, bine ai revenit acasa! Laptic mult pentru Adelina! Imi pare rau ca te doare epiziotomia. Sa fiu sincera, durerea asta neplacuta si ideea de taietura "acolo" ma ingrozeste, nicidecum durerea din timpul travaliului.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Alessia, ce greutate avea bebele tau la penultimul control? Sau, daca ai idee, spune-mi cate grame a pus din sapt 33 pana acum?

Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Hello!

Ne-am intors si noi de la medic. Victor nu a mai crescut asa spectaculos in ultimul timp.Acum am echografic 38 de sapt , iar real de miercuri fac 39 de sapt.Medicul zice ca e bine dezv. sa mai avem rabdare un pic si ca are 3100 grame. Cred ca o sa fie un bb tare frumos pentru ca eu asa am impresia de la echo.

Mexxa - ai grija de voi si multa rabdare. Sunt cu gandul la tine si eu sunt convinsa ca totul o sa fie ok.

Alina - bine ai venit acasa!

Alessia- chiar ca e grasunel- sanatos sa fie ca in rest le-om duce toate. Tinem pumnii pentru joi.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mephala parca spuneai ca trebuie sa mergi la dr...bafta!!!!
Alina bine ai revenit acasa!!
Deci asa Alessia ne parasesti..intri in clubul mamicilor....iti doresc de pe acum o nastere usoara..stau si ma gandesc acum cand stii ca o sa nasti intr-o anume zi..cred ca ai niste emotii!!!!!!!!!!!!!Cand astepti astepti asta e..dar cand stii ca la ora cutare tb sa te duci la spital...noi iti tinem pumnii si te asteptam repede cu bebeul acasa!!
Legat de anestezie:in cea generala te intubeaza-iti baga un tub nesuferit pe trahee-si am inteles ca dupa poti sa ai o senzatie nasoala de uscaciune si tuse..apoi nu iti vezi bebele prima...iar la epidurala chiar daca te sperii iti baga imediat un antihipertensiv in perfuzie si normalizeaza tensiunea in doi timpi si trei miscari..asa ca e cea mai buna alegere!!!Eu daca ar fi fost sau va trebui sa fac cezariana chiar as vrea sa insist pt epidurala si nu generala!!

39+

Mergi la inceput

Mai fetelor din Iasi, chiar nu-s mai multi anestezisti specializati pe epidurala la Cuza? Mi se pare de groaza sa fie numai unul. Doar nu suntem la Cuca Macaii...ci in ditamai centrul universitar.

Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ne...doar unul..adica una!!!!!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mesaj de la Flavia Ramona:" Se pare ca al mei bb e tare incapatanat. Contractii cam la 5 min dar fara dureri si nut in mult. Imi da dimineata inca o pastila si daca nu vrea atunci imi face cezariana"
Doamne ajuta sa fie bine!

Gabi 38+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor

Am vesti de la doctor: mi-a spus ca valorile de la Doppler sunt bune, am facut si ctg (monitorizare inima bebe) care a iesit bine dupa spusele drei. Nu mi-a putut spune insa care este motivul pentru care bb a avut o dezvoltare mai lenta in ultimele saptamani. Ma mai duc si maine pentru monitorizare inima bb. Azi avea fluctuatii de la 70 batai/minut la 199 batai/minut, dar dra a zis ca e ok.
Sambata vine dra mea din concediu si o sa fac si un test pentru placenta (la eco facuta in iulie in ro era de gradul 3 si poate nu mai face fata asa bine).
Mi-am luat 2 zile liber de la scoala, si pentru linistea mea cred ca pana nasc ma duc doar part-time (daca admin e de acord, daca nu raman acasa).

Multumesc tuturor celor ce m-au incurajat!

mini_me 35+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Alessiaaaaaaa nu ma lasaaaaaaaa!!!!!!!!!
Vreau si eu sa naaaaaaaaasc!
Mi-ai dat emotii. Eu daca o duc in starea asta pana in saptamna 40 o sa incaruntesc dar cel mai grav o sa aduc toate fiintele vii din jurul meu la disperare. Totusi ma bucur pentru tine!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!

Tasia, nashpa cu examenele....si eu tre sa ma duc pe la scoala ca am ratat semestrul doi si licenta.

Mini-me si la mine a fost o stagnare in dezvoltarea lui bb la 34-35 saptamani. Pusese vreo 200g in 2 saptamani si arata cu vreo 10 zile mai mic. Dr mi-a zis ca e ok, toate sunt bune si ca e vb doar de o fluctuatie in dezvoltare.

V-am vazut camerele bb-ilor sunt super, eu mai astept cu amenajarile sa vad daca mai ramanem in apartamentul asta sau nu.

O seara buna!

36+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput