Mamici de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

,

La multi ani Gripo, Hazul, Crisnemes! Sa fiti fericite si iubite si sa va bucurati de copilashi cuminti si sanatosi!

Multumesc fetelor care mi-au dat detalii ref. la infectia urinara si tratare ( Eloise, Gabitzica si Ane)

Mexxa, ce bine ca sunteti tot in formatia 2 in 1!Mai e putzin si se termina si luna a 8-a si apoi bebe poate fi scos in siguranta.

Sofimic, sanatate mamei tale! Incearca sa gandesti pozitiv si totul se va termina cu bine.

Nu'sh ce-i cu mine dar de vreo 3 zile dorm ca un ... si noaptea si de doua sau trei ori pe zi. Cred ca fac rezerve de energie pt lunile urmatoare.

Vorbitzi de filme si pelerinari prin cluburi... in w-e mi-am dat seama ca nu o sa mai pot merge repede la film, asa ca azi m-am sculat cu griji cum ar veni si mi-am inchiriat 3 DVD-uri cu filme europene. Dar cum neuronul meu e extrem de obosit, am adormit chiar la primul film... asa ca la noapte am tema.

Eu ma vad carand puiul dupa noi peste tot, asta pt ca nici eu si nici sotzul nu prea avem stare in casa, suntem mai mereu in deplasare. Al meu se intereseaza deja de unde se pot cumpara schiuri si clapari mici-mici;i-am zis ca trebuie sa astepte pana bebe invatza sa mearga si a hotarat ca in cazul asta o sa-l puna in port-bebe si o sa schieze cu puiul la piept. Sanatosi sa fim ca apoi le facem pe toate!

Larisa 32+ cuHoria Matei
mie-mi place in vacantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, am venit si noi acasa.
Va multumim pentru sustinere, galerie si ca ati fost alaturi de noi.
Am citit doar putin, de scris nu pot scrie mult ca nu pot sta pe scaun ca ma dor groaznic firele de la epiziotomie, abia astept sa cada.
Nasterea a fost usoara, as spune un lux fata de cum a fost cu Dragos, mi s-a facut si epidurala.
Adelina e bine, ar manca in fiecare ora, mai si plange.

Va felicit pe toate care aveti bb deja si va doresc nastere usoara celor care nu ati nascut inca.
Va pup!

Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

alina morostesBine ai revenit acasa si felicitari pt bebelus.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

M-am intors cu o droaie de vesti!

Bb meu ma iubeste mult de tot si mi-a ascultat rugamintile: are 3344gr!
Cezara a spus ca oricum nasc sapt asta ca tonusul uterin e crescut si col tot deschis asa ca joi fetelor sa-mi faceti galerie!
Vestea super buna e ca nasc la Euroclinic pt ca e aceeasi echipa de neonatologi ca la Giulesti; in plus ca la Giulesti e mai greu cu alaptatul pt cele care fac cezariana pt ca sectia de bbi e la et 2!

Continui cu Gynipral pana joi si ma rog la Doamne Doamne ca totul sa fie bine!
Din pacate nu vrea sa-mi faca anestez gen si nu stiu cum voi reactiona; daca ma sperii pe masa de operatii si mi se urca tensiunea la 20???? A mai facut cineva cez cu epidurala? Cum e senzatia? Nu te sperii cand ii auzi pe medici vorbind???

ALESSIA80 37
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

ALINA- bine ai revenit...in curand intru si eu in club

ALESSIA80 37
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Alessia: hai ca e super-dolofan si al tau :) bafta joi, o sa iti tinem pumnisorii.

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara gravidute , mamici si bebici!
Astazi am mai umblat si eu prin magazine si am mai luat hainute si paturici pt bebe.Dupa 2 ore de hoinarit am cazut la datorie .....nu imi venea sa ma mai trezesc.Noaptea nu pot sa dorm deloc...ma loveste bebe rau tare in ficat si in splina de imi vine sa plang cateodata, nici nu imi gasesc nici o pozitie sa stau...
Serenita bine ai venit printre gravidutze!
Sofimic insanatosire grabnica mamei tale.
Not eu o sa stau cracanata si cu mainile incrucisate si am sa ma rog....sa iasa odata
Gripo La Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi!
Alina bine ai revenit acasa !
Alessia multa bafta joi! Pot sa incepm galeria de pe acum?

Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Alina, felicitari, bine-ai revenit, toate cele bune.

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

NOT-banuiam eu ca e dolofan, dar chiar asa....

CAMISOL- inca nu, dar ma bazez pe voi!

ALESSIA80 37
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sofimic, multa sanatate mamei tale! O sa treaca cu bine peste operatie, vei vedea. Stai linistita si incearca sa-ti stapanesti emotiile.

Serenita, bun venit printre noi! Nastere usoara!

Alessia, deci joi e ziua cea mare! Iti tin pumnii sa treaca totul repede si bine si sa te vezi cu bebe in brate! Ca o parere personala, din ce-am mai auzit prin alte parti, e mai convenabil ptr organismul tau sa nasti cu epidurala decat cu anestezie generala. Nu vreau sa te sperii, cica simti ca iti umbla cineva pe acolo, sau cel putin asa ai senzatia, dar nu te doare nimic. Si gandeste-te la cel mai minunat lucru: ii vei auzi glasul lui bebe din prima clipa, pe cand cu anestezia generala n-ai privilegiul asta. Oaaaaa oaaaaa

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput