Mamici de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 27
mexxa spune:
buna fetelor....am aparut si eu sa dau un semn de viata...inca nu am nascut
....ma lupt cu contractiile insa nu au ce sa imi faca...iau cele mai tari tratamente...ramane la voia lui daca o sa vrea sa mai stea putin sau nu.
Azi a luat sotu patutul...sunt foarte incantata...e asa de dragut.La montat si acum stau si visez cat de frumos va fi cand il vom avea si pe bebe in brate.
Sper ca diseara sa faca sotu cateva poze care sa le puna pe net sa le vedeti.
Va pup si merg inapoi in pat.
Pupici
_
35+
Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...
sofimic spune:
Fetelor eu tocmai m-am intors de la mama de la spital. Azi
a internat-o si maine dimineata ii face histerectomia. Sant tare
agitata, dar incerc sa imi distrag atentia. Ea saraca vrea sa para
linistita ca sa nu ma agit eu mai rau...
Asta este...sper ca va fi totul bine si ca se va reface repede 
La 7 mergem cu bebelusa la eco sa o vedem. Nu am mai fost de 2
saptamani asa ca...abia astept
37+
Sofia
Ignatica spune:
mexxa o sa fie totul bine, esti o viitoare mamica tare curajoasa, gandeste pozitiv pentru ca oricum ai trecut de perioada critica.
monique am intrat sa vad daca iti facem galerie, dar vad ca bebe se lasa asteptata.
Eu va tot citesc dar nu mai apuc sa va scriu. Sunt singura acasa cu bebe si incerc sa ma descurc cum pot. Din pacate uneori trec ore in sir si nu reusesc sa mananc, incerc sa dorm cat doarme el, e greu pentru ca se trezeste des sa manance si nu apuc sa inchid un ochi si tot asa. E o perioada obositoare.
Va pup pe toate, sunt alaturi de voi la nasteri, eu zic ca o sa se termine toate cu bine.
Intrebare pentru mamicile cu experienta: A reusit cineva performanta de a-l face pe bebe sa adoarma altfel decat la san? Eu sunt Sclava Isaura si stau toata ziua cu tzatza in gura.
Va multumesc 
Ignatica
lullabay spune:
Ignatica fruntea sus..inceputul e mai greu!!!
Mexxa e bine ca nu ai nascut si sa dea Domnul sa zici la fel si peste 2 saptamani..asteptam pozici!!
Serenita bine ai venit intre noi!!!!
Sofimic insanatosire grabnica mamei tale!!!
39+ 
eloise spune:
Notquiteso merci pt PM
.
A bout de souffle al lui Godard il am eu in colectia personala, dar inca nu m-am invrednicit sa-l vad... Si asta pentru ca nu-mi place Godard, e prea fortzat-intelectual si supraevaluat(imho) are multe filme lipsite de viata, parca facute special pt critici. E doar parerea mea. De el n-am vazut decat Charlotte et son Jules (scurt), Bande a part (film-cult, ok de altfel), Vivre sa vie si Eloge de l'amour. Daca ai chef de ceva mai savuros iti recomand sa nu te duci...desi, cine stie...
Itzy crezi tu ca ai sa ai timp, "cat stai acasa"(cum zici tu) sa citesti carti pt sufletelul tau? Eu anticipez ca nu. O colega de la scoala a nascut anul trecut, baietelul are acum un an... zicea ca n-a mai citit nimic desi si-a propus de 1000 de ori, tot programul il stabileste bebe: trezirea la 6 si apoi program de mamica full time!![]()
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
mephala30 spune:
Ignatica, si Iustin tot la san dormea...si eu tot cu tzatza in gura ore bune...noaptea la fel...ce sa zic: e ft. obositor!
Carmen
(38 fix) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
eloise spune:
Mexxa tinem pumnii in continuare!
SOFIMIC multa sanatate mamei tale!
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
notquiteso spune:
Eloise, ti-am zis ca nu l-am vazut. Eram curioasa, am citit o gramada de review-uri ok despre film, dar stii cum e.. Ca sa iti faci o idee si ca sa ma fac eu de ras, ca ma duc la toate filmele din oras si uite ce-mi place: Dogville - asta mi-a placut enorm. Looking for Richard, iarasi mi-a placut, Intacto (mi-a placut ideea si mai ales scena aia dementa in care ei alearga prin padure), Carne tremula (de fapt.. filmele lui Almodovar, are omul asta un umor)si in rest.. filme clasice: citizen Kane, unul din preferatele mele este arsenic & old lace :)) toate filmele cu Audrey Hepburn si cu Paul Newman..Sigur mai sunt o gramada...ah, si bine-nteles Pulp Fiction :)) si Crash.
POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">
notquiteso spune:
Mexxa, fa ca mine: tine picioarele incrucisate, degetele de la maini la fel, si repeta dupa mine: NUUUUU, nu astazi, te rooooog, uite ca stau cuminte, nu ma mai misc din pat, iau pastile, nu mai injur, nu ma mai uit chiorash la nimeni..promit orice
, fac orice... si asa mai departe, in rest stii tu cu ce sa completezi.
Iti tin pumnisorii.
Sofimic: sanatate mamei
POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

dar vad ca se lasa asteptata.