Mamici de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 26
notquiteso spune:
sa facem ce? Noi deocamdata stam intr-o garsoniera inchiriata. N-avem bani, n-avem probleme :)) Am vrea sa ne mutam intr-un apartament cu 2 sau 3 camere, insa nu am gasit nimic interesant pana acum. Si nici nu vreau sa ma mut in ferentari..la preturi mici. Acum stam intre piata muncii si piata alba iulia, asa ca..iata topic: daca stie cineva un ap. de 2 camere de inchiriat, sa dea un mesaj. Multumesc.
POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">
itzy-bitzy spune:
Am inteles situatia...scuze credeam ca tot din superstitie nu ati facut nimic...cum spuneai de articolele pt bb. Eu nu stiu ...din pacate dar daca aud iti spun![]()
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
notquiteso spune:
Ei, am pus pe altii sa faca pt noi :))
in alta ordine de idei, vrei sa mergem la film? Chiar la elvira popescu ste incepand de joi "cu sufletul la gura" 1960- jean luc goddard, dupa francois truffaut. Nu l-am vazut si as vrea sa merg. Ce zici? Joi si vineri de la 8 seara, sambata la 6 si la 8, duminica 4, 6, 8...si tot asa.
POZE
lullabay spune:
Mirabelac ti-am trimis mail ca nu aparea PM activat.
Notquiteso noi avem o camera pt bebe da nu avem cu ce sa o amenajam...impropriu spus avem o camera pt bebe...dormitorul nostru..dar cred ca peste un an i-l cedam lui de tot si noi dormim in sufragerie.
Itzy-bitzy esti sigura ca ne revenim???![]()
![]()
![]()
Pai eu am de gand sa imi iau pt travaliu tot ce prind la reviste:"ciao","star","avantaje","unica"...ca nu cred ca o sa pot sa citesc "catavencu" sau chiar si "adevarul"
39+ 
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
Ei, am pus pe altii sa faca pt noi :))
in alta ordine de idei, vrei sa mergem la film? Chiar la elvira popescu ste incepand de joi "cu sufletul la gura" 1960- jean luc goddard, dupa francois truffaut. Nu l-am vazut si as vrea sa merg. Ce zici? Joi si vineri de la 8 seara, sambata la 6 si la 8, duminica 4, 6, 8...si tot asa.
POZE

Tu stii cum as merge? Ptiuuuu ...asa am niste mancarici in talpi...dar am primit interdictie de la sotul meu sa mai ies asa departe, este ff grijuliu...pt ca dr meu a plecat din tara 2 sapt iar eu maine fac 38 sapt si nu vreau sa risc...ies numai pe aici prin zona...nu prea departe, sau mergem impreuna cu masina. As vrea sa merg si fara sa stie el...dar daca ma apuca ceva...nu mi-o iert...Dar u prima ocazie ...alta data...poate chiar cu bebelinele
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-MariaPOZE
itzy-bitzy spune:
Da Lullabay o sa ne revenim, poate dupa 1-2 ani dupa ce ne mai trece disperarea fata de bb...ca acum o sa fim super preocupate cum mananca, cum doarme , cum face kk si alte alea...dar apoi eu cred ca mai revenim la normal. Cel putin eu asa sper la mine...ca altfel vb lui Notquiteso ni se duce si neuronu' asta care a mai ramas...
Eu deja le-am spus parintilor si celor apropiati ca vor avea anumite restrictii ...le-am spus numai una deocamdata...o sa fie scris un afis pe usa cum ca nimeni nu intra in camera ei nespalat pe maini sau incaltat. Cand m-au auzit...unii au ridicat din sparncene...dar NU MA INTERESEAZA...cine vrea sa vina la noi se conformeaza. Asa ca eu sper sa mai imi treaca din aceasta disperare ...cu timpul, pt ca sunt constienta ca o am
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
notquiteso spune:
atunci stai cuminte. Dar esti sigura ca o sa nasti la 40 fix? Medicul tau te-a lasat in grija cuiva? Ei, poate prin noiembrie, decembrie sa mai scoatem nasul din casa. Dar si atunci, parca vad ca o sa vorbim numai despre biberoane, sterilizatoare, cantitate de pupu in pampersi si mai stiu eu ce.. 
POZE
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
atunci stai cuminte. Dar esti sigura ca o sa nasti la 40 fix? Medicul tau te-a lasat in grija cuiva? Ei, poate prin noiembrie, decembrie sa mai scoatem nasul din casa. Dar si atunci, parca vad ca o sa vorbim numai despre biberoane, sterilizatoare, cantitate de pupu in pampersi si mai stiu eu ce..
POZE
Eu asa as vrea...ca v-am spus ca am un fix cu mobila...M-a lasat la cine am cerut eu
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-MariaPOZE
serenita spune:
Va salut abia acum pe toate actualele si viitoarele mamici de sptembrie-octombrie, in randul carora ma numar si eu.
Am descoperit acest site in perioada in care am aflat ca sunt insarcinata. De atunci citesc mereu discutiile voastre, insa am tot amanat sa va scriu...
Pot spune ca am reusit sa aflu foarte multe lucruri indirect din discutiile voastre, eu fiind doar un observator, fara a interveni pana acum.
Am reusit sa va cunosc pe cele mai multe dintre voi prin mesajele si fotografiile pe care le postati.
Camelia
38 saptamani
serenita spune:
Acum sa va spun cate ceva despre mine.
A mai ramas putin timp pana voi naste prin cezariana la spitalul CF 2, cu doctorul Nayel Isreb (stiu ca Martha a nascut saptamana trecuta tot cu dumnealui si chiar sunt foarte curioasa in acest sens cum a decurs operatia).
Data probabila a nasterii ar fi fost intre 20-22 septembrie, dar fiind vorba de cezariana va fi mai devreme. Urmatoarea consultatie va fi pe 13 septembrie, dupa care se va stabili mai precis, asta in cazul in care nu apare nimic neprevazut.
Se pare ca voi avea o fetita pe care o voi numi Ecaterina-Elena, dupa numele bunicelor mele.
Camelia
38
Ecaterina-Elena