Mamici de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Nokia, alta "clasificare" a lunilor??? Vorba ta, cred ca ma ia si pe mine cu ameteala

Vroiam sa va mai intreb ceva: tot ati vorbit de cartea lui Capraru...este cumva despre cresterea lui bb??? Este utila? Cum se numeste? Nu de alta, dar as vrea sa mi-o cumpar si eu si trebuie sa stiu ce caut...
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

scuze pentru off-topic, dar eu tot nu-mi revin, imi vine sa plang intr-una, ce pierdere pentru umanitate... A MURIT STEVE IRWIN, CROCODILE HUNTER, Doamne, cat il mai iubeam si admiram pe omul asta! Cat putea iubi viata pana in cele mai mici parti ale ei, cat entuziasm avea in fiecare farama de viata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

38+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Am sarit peste pasajele alea...a fost o perioada cand pana si la teveu pe orice program dadeam, toata lumea facea alea-alea. Animalute, insecte, oameni... sa-ti iei campii, nu alta

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

eloise, vezi ca ai pm cu raspunsul :)) nu puteam sa il postez pe forum.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

lullabay merci frumos, poti sa-mi dai mie nr. ei sa o sun. Am deja 2 zile de cand ma supara dar mai astept un pic, e o durere suportabila inca...

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna la toate gravidutzelor!

Gripo si Hazul va urez multa fericire si nasteri usoare!

Multumesc tuturor celor care mi-au urat si mie "La Multi ani!"

Noi ieri am sarbatorit mergand la iarba verde cu niste prieteni si am avut noroc ca a fost o vreme buna.Ne-a speriat ploaia de cateva ori dar nu a fost nimic grav si ne-am distrat de minune.
Ideea e ca eu sambata am crezut ca merg la spital sa nasc pt ca am avut niste junghiuri ingrozitoare de la spate spre inghinal.Ieri nu am avut nimic dar azi se pare ca iar ma chinuie junghiurile.
Abia astept azi la ora 17:45 merg la control. Sunt tare nerabdatoare pt ca dr meu a fost in concediu toata luna august si nu am mai facut control de prin 25 iulie.

Azi Dragos a mers prima zi la gradi. La 4 merg dupa el. Abia astept sa vad cum a fost dupa ce am plecat de acolo.

Katia- nasoala faza cu chiria si cu mutatul.
Si noi cred ca ne vindem ap. si mie tare groaza. Voi sta la socri o perioada destul de mare. Noi am vrea sa ne facem casa. Om vedea....

Pupici tuturor

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Gripo, numai de d-astea nu avem nevoie acuma...incearca sa nu te mai consumi.. nu-ti face bine acum sa te gandesti la asta. Suna aiurea, stiu...dar pana la urma ce e mai important? Sa te linistesti si sa iei lucrurile asa cum sunt, sau sa iti faci rau? iti creste tensiunea, bebe devine nelinistit..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!

Eu de astazi sunt in co prenatal si am avut preocupari casnice, spalat curatenie, dar toate astea pe funadal de muzica clasica pt bebelina si acum intru si vad ca voi vb de lucruri intelectualicesti...super. Eu mi-am tot cumparat carti, am si primit de ziua mea dar nu ma mobilizez sa le mai citesc poate de acum de cand voi sta acasa....

Notquiteso vorbeai de sala Elvire Popesco ehe...de cand nu am mai ajuns pe la institutul francez...dar mi-am spus ca ii fac bebelinei permis la bibliotheque jeunesse pt carticelele si castetele de acolo. Ca sa nu mai spun ca eu deja i-am tot cumparat asemenea carticele...de l-am disperat pe sotul meu. De Eloise stiu ca a treminat tot lb straine...si tu la fel?

Intrebai de saltelute din fibre naturale...eu am vrut initial sa iau biococos dar am fost sfatuita sa nu dau 2 mil jumate ...cand pot sa iau tot ceva natural dar din paie/fan autohton. Am decis sa o comannd pe net , este de la Mondocarp 120/60/10 cm dar erau in vacanta si a fost mai bine pt ca am gasit-o la carrefour cu 560 mii lei. In magazin la Piciul si pe net erau 620-635-650 depinde de unde luai. Asa ca orienteaza-te spre una din asta ca e naturala 100%.

De pantofi cu toc...ce sa ma zic ...am purtat pana acum o luna cand am cazut pe scari desi eram in papuci fara toc, insa mi-e teama s ama mai risc...dar abia astept si eu ...

Gripo am citit si eu dimineata pe net si nu imi venea sa cred ca a murit...am citit articolul pe yahoo de 3 ori ca sa fiu sigura ca e adevarat sau o gluma.

Adriana Mica, Sephora si Floricika v-am vazut pozele camerelor bebeilor, fooarte frumoase...abia astept sa vina si a noastra offf... Flory voi ati luat de la baby design nu? Ca am recunoscuta camera Delfin parca ...am vrut si noi initial sa facem la ei , dar am ales pana la urma alta firma.

Tasia spor la invatat ...cred ca ai un chefff ...

Flavia Ramona nastere usoara si refacere rapida, un bb sanatos si mancacios

La multi ani fetelor care isi sarbatoresc/ au sarbatorit ziua de nastere Gripo, Hazul si Crisnemes, sa fiti fericite alaturi de familia voastra, iubite si tot ce va doriti.

Pupici si numai bine

Itzy-Bitzy
37+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Itzy-bitzy: nu, nu limbi straine, ca nu m-a lasat mama :)) dar am facut un liceu de filologie istorie. Adica primii 2 ani, ca dupa aia am trecut la mate-fizica. Drept si comunicare si relatii publice, asta am facut eu. Dupa care m-am apucat de design interior :))
Cand imi aduc aminte ca aveam permise pt toate bibliotecile mari din oras...Ma prostesc cu varsta, iti spun eu. O sa ajung sa citesc revista Ciao ( recunosc cu jena ca o rasfoiesc atunci cand merg la ginecolog, ca in sala de asteptare sunt vrafuri-vrafuri..Chiar, asta inseamna ca stie ca ne tolomacim cand suntem gravide, sau pur si simplu..in fine..o iau in balarii)..si sa ma uit la cine stie ce petarde de filme. Ii prevad un viitor sumbru neuronului meu.

ah, si merci frumos pt informatiile legate de salteluta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ei lasa ca ne revenim dupa... acum este excesul de progesteron care ne incetineste de tot...si in tot..
Ce chestie ...eu am vrut initial comunicare si rel publice si pana la urma am optat pt lb straine...
Design interior ...super asta se face la arhitectura nu? daca stiam iti ceream parerea la amenajarea camerei bb... Voi cum v-ati gandit sa o amenajati ?

Itzy-Bitzy
37+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput