Mamici de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Mi-ka, in calendarul care il am eu de la Milupa, sunt calculate asa lunile:
sapt 29-32, luna a 8-a
sapt 33-36, luna a 9-a
sapt 37-40, luna a 10-a,
asadar, sunt calculate 10 luni.
Eu ma orientez dupa sapt, ca dupa luni, ma ia cu ameteala
Cat despre sughitul la bb, este ok, nu-i nici o problema. Imi amintesc ca baiatul meu a sughitat asa de mult, incat ma apuca plansul de nervi.
Chiar, pe voi va enerveaza cand sughite bb?

Mini, eu te rog sa te linistesti, uite, bebita mea era cu o sapt in urma si acum e cu doua. Desigur ca nu-s nici eu fff linistita, dar si la primul copil mi-au zis ca-i mic si n-a fost asa. Nu ma incred 100% in ecograf.Uite o si fruntea sus!

Despre mine: vesti nu tocmai bune, dar sa zic ca-s spre bine. Cand am fost la control, bb deja cu capul angajat, col moale si sters, ceea ce nu e tocmai bine ptr a 3-a sarcina. Plus contractii dureroase si dese.
Tre sa stau cat mai mult in pat si sa ma agit cat mai putin, ceea ce cu 2 copii e cam imposibil, dar fac tot posibilul sa mai stea bb in burtik, pana in sapt 37-38.
Dureri de spate si burta. dar ce sa ma vait, ca stiti si voi cum eEEEE, mai avem putin si gata! Noi si bb-ii sa fim sanatosi, ca in rest le-am duce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Lullaby, imi place si mie planul tau :) cred ca ii dau copy-paste in caietelul meu cu scheme :)) In fiecare zi , coafor, masaj, sala, alergat prin parc, dansat in cluburi, baut ceai verde, vazut filme si sa nu adorm dupa primele 20 de min, aruncat toti chilotzii in care incap acuma, folosit toate cremele si smacurile posibile, manechiura, epilat, purtat pantofii cu toc...sa mai insir? Planurile astea ma tin sa nu ma urc pe pereti. Astea si shuturile grasei mele. Balerina o face mama!

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lullabay si io cu desenele animate . Frumos program ai elaborat! Acuma...cum il punem in practica?
De scoala m-a apucat dorul si nu prea... in fiecare an sunt epuizata, satula si deziluzionata la sfarsitul anului scolar, si in fiecare toamna iar ma cuprind emotiile si astept sa-i revad pe adolescentii turbulenti. Acum s-a declansat un pic nostalgia din reflex conditionat. Dar cu mai mare nerabdare il astept pe BB!

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Eloise: cu cartile si eu sunt maniaca..numai ca acuma am o problema: genul de carti care imi placeau inainte, acuma ma deprima. De cateva luni incerc sa citesc numai carti cu final fericit :)) taaaare greu de gasit o carte buna cu final fericit. Asa ca am recitit intr-o disperare carti de genul: trei intr-o barca, kippling si 1001 de nopti ( din care nu gasesc ultimul volum. Nu stiu pe unde o fi)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Yo si acum in luna a 9-a nu ma dau jos de pe tocuri de 10 decat cand merg la cumparaturi. Si la prima sarcina am facut la fel, eram pe toace si cand m-am dus la maternitate. In rest: nu pot sa ma plang, shopping la fel, mai ales ca prietena mea are masurile pe care le aveam eu inainte de sarcina si o pun pe ea sa probeze, la salon am mers des ca mi-e lene sa ma fac acasa. Si am mers si in cluburi, dar in aer liber. Eu imi fac alte planuri, ca mereu sunt pe invers: vreau sa ma dedic copiilor dupa ce nasc, cel putin 6 luni nu mai vreau sa ma ocup decat de ei.

Zicea cineva de revelion... Pai eu am facut primul revelion din viata lui fi-miu cu el. Am fost la o vila la Snagov, aia aveau multe dormitoare, intr-unul l-am plasat pe fi-miu, iar la 12 noaptea m-am dus la el, ne-am uitat la artificii, ne-am dragalit, pe urma el s-a culcat si eu am continuat petrecerea. Iar anul asta sper sa fac la fel cu pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise merci ca ai intrebat de mine. Foarte frumoase pozele, nu stiu unde tii tu kg alea, probabil esti mai grea la oase, asa sunt si eu.

Eu sunt bine, de 2 zile n-am mai postat dar am citit tot, cand sa postez si eu, sotul voia sa joace wist in retea si tot asa. Plus ca am avut musafiri, am mai facut papa si a trecut we.

Azi am fost la dr., bebe e bine, masuratorile sunt exact pt. varsta lui dar nu stiu greutatea, placenta gr. II, lichid normal. Nu-mi scoate inca firul de la cerclaj, de frica sa nu vina bebe atunci si m-a programat pe 18 tocmai pt. scoaterea firului si internare in spital pt. cezariana. Dar mi-a zis ca daca nu vrea singur sa iasa nu-mi face cezariana asa pe uscat. Eu zic ca nu va sta pana atunci pt. ca bebe e coborat si poate vrea mai devreme.

Azi am mai cumparat pt. bebe cate ceva, chestii de pus pe pereti: luna soarele si stelute fluorescente f. faine, mi-au placut f. tare, si cadita pt. bebe draguta si ieftina 30 lei, am pus poza.

Fetelor, am o durere la un dinte, m-am uitat in oglinda si este o mica carie la un dinte de lapte (sa nu radeti de mine eu mai am dinti de lapte, nu mi-au cazut toti), nu stiu ce sa fac, sa merg la dentist, lucreaza cineva acuma la 9 luni la dintii mei??? Offf, tocmai acuma m-a lovit...

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Adriana mica foarte frumoasa camera lui bebe.

mini_me dupa cate ma pricep eu sunt bune rezultatele la doppler si cantitatea normala de lichid scade cu cresterea sarcinii, asa este si la mine si e normal.

naty_blondy daca e sa faci hemoroizi ii faci oricum, eu am inceput sa ma constip de vreo sapt., am facut kk cu sange (scuze fetelor) dar n-a aparut nici un musafir deocamdata, sper sa nu apara in continuare.

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Pai hi hi Eloise...iti spun eu sigur ca nu il punem in practica...eu vorbesc doar ca sa ma mai binedispun sa ma gandesc la lucruri frumoase...ca deacum cel putin 6 luni ne asteapta o viata mai mult decat casnica!!!!Exemplu cel mai bun:cat de des reusesc fetele care au nascut sa mai intre pe net?si cat de des intrau inainte!!!!
Lasa noi si bebei sa fim sanatosi ca avem toata viata in fata pentru planuri din acestea "marete"!!!
Mirabela daca te doare tare...cred ca intra un stomatolog la cariuta ta..cu anestezie usoara...eu mi-am lucrat un dinte pana pe la 6 luni ce-i drept era nervul mort si doar imi curata pe canal...si mi-a zis ca in trim III si pana cand incep sa diversific nu mai imi lucreaza dar daca e urgenta nu cred ca e asa bai...eu am fost la o prietena tare draguta si cu mana foarte usoara..daac vrei sa mergi poti sa iti dau datele ei de contact,eventual sa o sun sa o intreb.

39+

Mergi la inceput

amarantina, iti dai seama ca te invidiez fara rautate, dar din suflet...Viata mea s-a schimbat atat de radical..fara sa vreau eu asta. Asa ca acuma fac planuri, complotez sa-mi recapat obiceiurile cat mai repede. Sincer, nu cred ca o sa ies din tricourile lalai pe care le port acuma nici in urmatoarele 4 luni. O sa fiu cea mai fericita, obosita, ciufulita si lipsita de tocuri mamica :)) dar imi place sa viseeeeez

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by notquiteso
L-am anuntat ca il rup dupa ce-mi revin. A facut o mutritza usor speriata saracul, probabil ca aveam o privire usor canibala :)) Stiti care culmea vitezei, nu?

POZE

privire usor canibala....
nu, care-i culmea aia?

a, si in 1001 de nopti gasesti destule episoade care nu prea au darul de a linisti libidoul... oricum, minunate povesti... nici eu n-am toate volumele, cate-s, vreo 13 la bpt, sau mai multe?

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput