Mamici de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, burtici si mamici!

Gripo, la multi ani!

Flavia Ramona, nastere usoara, bebe sanatos si mancacios, refacere rapida!

Multumesc celor care mi-au raspuns referitor la chilotii pentru maternitate. Ma tenteaza foarte mult sa-mi comand din aia de unica folosinta, dar daca nu nimeresc marimea? In mod sigur o sa-mi iau si cateva perechi gen "moartea pasiunii" sau "gogosarii bunicii", din bumbac, pe care-i voi arunca oricum.

Ce m-am bucurat sa citesc ca dupa nastere incep sa "se topeasca" kilogramele. Sper si eu sa las cat mai multe in maternitate, iar apoi sa scap de restul cat de repede se poate (si fara efort ... vrabia malai viseaza).

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Sunt o mamica de iulie-august, nu stiu daca va mai amintiti de mine. Sa va traiasca bebeii. Nici nu ma asteptam sa gasesc atatia. Ce trece vremea.

In alta ordine de idei, pentr cele care aveti botez sau nunta, sotul meu este fotograf profesionist. Imi dati un pm si vorbim. Va pup pe toate. Va doresc nasteri usoare.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricika, a fost tare bine ieri singurei. Pacat ca nu e in fiecare zi la fel Acu' nu te gandi la lucruri "sfinte" () ca am uitat cu ce se mananca. Lui Cristi ii e frica sa nu-i faca rau lui bebe...
Lullabay, pai eu am de gand sa o rog pe doctorita sa nu ma lase sa astept mai mult de 25 septembrie ca eu mai am si alte probleme de rezolvat: pe 30 facem parastas pt. tata si trebuie sa fac coliva, trebuie sa fiu fresh ca nici nu concep sa faca altcineva coliva decat eu...

38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Cred ca dupa ce reusim sa nastem toate, sa ne refacem si sa ne obisnuim cu bebeii...o sa ne rupem sotii in doua :)) Asta e planul meu pe termen lung. Nu de alta, dar eu chiar nu stiu sa fac conserve, nu prea am voie sa ma plimb...asa ca fac planuri
Heheeee.. vise taica...

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor

eloise Merci k ai intrebat de mine, eu nu am mai intrat k sa nu-mi mai faci tu rau cu bucuriile tale (glumeam ) Sunt foarte obosita si mie o lene.... Abia ma mai misc, daca fac un pic de mancare, calc si strang putin prin casa ma epuizez de zici ca am tras la sapa. Am intrat zilele astea pe net, am citit ce atoi postat dar nu puteam nicidecum sa ma organizez cu scrisul

Felicitari, cu intarziere sarbatoritelor

In rest sunt ok, am o mare problema, am 2 restante de dat acuma in septembrie si nu am nici un chef sa invat M-am mai apucat de vre-o 2 ori sa citesc dar nu intra nimik in cap... Cand citesc ma ia somnul sau misca bebe k numai la invata nu ma gandesc atunci. Dar vad eu cum rezolv si problema asta, dak am facut copil in facultate acuma sa suport consecintele...

36 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Not si tu cu filmele de arta? Si eu sunt... eram... ca in ultima vreme n-am prea mai vazut. Adica am recuperat de curand (saptamana trecuta) vazand cateva, gandindu-ma ca in curand adio cinefilie... cand o sa mai am eu timp de "maratoane" cinefile si comentat filmele cu prietenii pan' la ziua? si inainte eram maniaca rau... filmele erau viatza mea... cu cat mai rare si mai elitiste cu atat mai bine. acum m-am mai lasat de sportu' asta, se stie doar ca productiile cinematografice independente sunt adesea tulburatoare/triste/socante... si eu numai de asta nu aveam nevoie.

Serios acum, chiar imi pun problema daca nu ma voi prosti lent, dar sigur...
Si lecturile.... Eu am o biblioteca maricica de vreo 3000 de tomuri... inainte citeam in draci, acum de cand cu sarcina nu mai citesc decat articole de gen, carti despre sarcina si dr spock despre cresterea sugarului si copilului. mi-am mai cumparat lunile astea carti cu autorii mei preferati, dar N-AM MAI CITIT NICI UNA!
Am observat in avans cunostintele mele care au copii: din fete istetze si interesate de cele intelectualicesti au devenit mamici absolute. Vorbesc numai de bebei, ce fac ei, iti reproduc in detaliu gangurelile sau cuvintzelele lor pocite, te plictisesc cu istorioare nesfarsite... Doamne, nu vreau sa jignesc pe nimeni... nici o mamica... stiu ca si eu la fel voi ajunge, ba inca am si luat-o pe calea asta, deja... Ieri seara ne-am intalnit cu mai multi prieteni pt ca un cuplu de amici care urmeaza sa plece ca doctoranzi la Budapesta... oamenii astia isi continua cariera universitara, raman activi, alerti... Ei pan la urma noi 2 am si monitorizat discutia, canalizand-o inspre subiectul "copilul" in viata noastra...
Nici nu stiu daca sa ma ingrijorez totusi... e firesc sa fie asa cred.

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

oau ce subiect ati deschis......... mersul prin cluburi. Eu abia astept sa nasc sa pot merge iar prin cluburi. Am programate deja 2 nunti si incep sa caut unde sa fac revelionul. vreau sa dansez .... Si eu stau si ma gandesc daca voi mai fi la fel , daca nu o sa stau toata noaptea si sa ma gandesc oare acum ce face aia mica , doarme , mananca .

incep sa-mi cam strang lucrurile pe aici pe la servici, predau hartii de maine intru in prenatal . oare nu o sa ma plictisesc acasa? Voi cu ce va omorati timpul?

sheryll 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

notquiteso obraznico... la ce tie mintea acuma Si eu mereu il avertizez pe sot k dupa ce imi trece lauzia il epuizez, sa fie pregatit. Noi si acuma o mai facem cam 2/saptamana dar e foarte soft... Asa ca dupa il asteapta chinuri grele

36 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Tasia, pai si te plangi? De 2 ori pe sapt? :(( pai eu nu mai vad organismu' masculului meu decat inainte si dupa ce iese de la dush..nicidecum sa mai pun mana pe ceva..nu de alta, dar imi vine rau de pofta :)) Si asta de vreo 7 luni
L-am anuntat ca il rup dupa ce-mi revin. A facut o mutritza usor speriata saracul, probabil ca aveam o privire usor canibala :)) Stiti care culmea vitezei, nu?

Eloise: eu deja ma simt pe dinafara.. a reinceput sezonul de filme la elvira popescu si nu reusesc deloc sa ma adun.. parca as merge si eu, dar mi-e asa greu sa ma concentrez zilele astea, si mi-e asa somn tot timpul..motzai si mananc toata ziua. Iti spun eu ca ne parasesc neuronii unul cate unul. Si eu citesc carti despre bebei toata ziua, si cand pot sta in fund la calculator, va capiez pe voi cu problemele mele.

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Eloise si Notquiteso eu de felul meu nu prea puteam sa vad filme de arta..dar acum chiar m-am dilit..nu pot sa ma uit decat la ...desene animate
Iar carti..eu nu am rabdare nici Capraru sa o citesc..articole scurte de revista...net..cateva stiri ..atat...nu am rabdare.Eu cu cluburile nu prea le-am mai avut de prin anul 3 de facultate..nu mai puteam mai mult de ora 1...in schimb..VREAU...asa sa o iau in ordine:2 sedinte de masaj pe saptamana,o sedinta cosmetica pe saptamana.coafor tot odata pe saptamana,shoping odata pe saptamana..sex de 3 ori pe sapt...ba nu m-am razgandit ..in fiecare zi...
Tasia brrr examene..nu mai vreau niciodata..eu am 3 ani de cand am terminat fac..dar tot cosmaruri am cand ma gandesc la sesiuni..
Fetele "doamne profesoare"nu sunteti nostalgice?Io-te ca incepe scoala!!!
Lexi nu cred totusi ca ne lasa pana la 42...eu stiu ca termenul oficial e 40 asa m-am lamurit pana la urma cum a calculat D.P.N-ul la mine pana la urma pe 10 septembrie dupa U.M....hai 41 dar la 42 gata il scoate..
Alexxia as vrea din tot sufletul sa iti spun cum arata dopul..cred ca o sa dau de baut cand il vad..ii spuneam ieri sotului ca la mine cred ca s-a calcificat...e ca dopul de la vin sau sampanie tb sa ma agite ca sa iasa

39+

Mergi la inceput