Mamici de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Hai Flavia Ramona!!
Mini_me o sa fie bine..daca medicii sunt linistiti...stiu ei ce stiu.nu?

39+

Mergi la inceput

Katia..ia uite cine vrea sa nasca?La 36 de saptamani???Pai eu ce sa zic la 39??Si frica mea acum e sa nu patesc ca Flavia sa nu ma dilat cu tot cu inducere..ca nu vreau cezariana!!!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor

Sunt in stand by pana sambata si sper sa fie totul ok pana atunci.
Mi-a parut asa rau sa aud de Steve azi ... mereu ma uitam la emisiunile lui...
Sofimic multa sanatate mamei tale

Lullabay si eu vreau aceleasi lucruri ca tine dupa ce nasc:
VREAU...asa sa o iau in ordine:2 sedinte de masaj pe saptamana,o sedinta cosmetica pe saptamana.coafor tot odata pe saptamana,shoping odata pe saptamana..sex de 3 ori pe sapt...ba nu m-am razgandit ..in fiecare zi...

mini_me 35+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei,

Alina bine ai revenit acasa cu bebelina. Sanatate multa si rabdare!!!!

Ignatica, la fel ma vad si eu in postura de mamica. Sper sa treca perioada asta grea si sa reusesti sa te odihnesti.

Alessia, felicitari pentru vestile bune. Si eu zic ca-i mai bine cu epidurala decat cu anestezie generala.

Am fost si noi la control. I-am spus dr. de durerile pe care le-am avut si m-a urcat repede pe masa. Hi hi hi....colul este inchis si mi-a zis ceva de genul: "esti beton"...si eu care credeam ca nasc mai devreme. M-a mai chemat peste 2 saptamani. Ma bucur mult caci mai are timp bebelina sa mai creasca.

putzuruca 36+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Salutari burticoase si mamici!!!!

.
GRIPO LA MULTI ANI !!! sa ai parte numaide fericire si bucurii impreuna cu sotul catelul si bb nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!!!!!
.
Eu nu am asa vesti bune...va spuneam ca am avut o problema si am fost stresata tare....si cred ca din cauza asta bb al meu nu a mai luat in greutate deloc in 2 saptamani are tot 2700g... sper sa mai stea putin in burtik si sa mai creasca putin...daca si duminica cand ma duc la control tot atit are ,cred ca fac cezariana,ca nu mai are nici un rost sa mai stea in burtik ....
Va pupic si mai intru cand ma simt mai bine...

Tina 37 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Lullabay 36+(plus) te rog da? Poimane fac 37 asa ca nu te lua de mine Va admir sincer pe voi care ati ajuns la 39-40. Daca o sa vrea bb a mea sa stea pana atunci asta e dar eu nu-mi pierd speranta

Ca tot va promisesem demult, am pus poze in album la 'inelul' din we in care am fost 'ceruta'
Ca sa va dati seama cam cum arat acum imaginati-va ca am plus un kg si o burtica cu vreo 3cm mai mare fata de poze - adica arat ca un greiere. Dupa ce nasc mi-e frica sa nu-mi ramana mari hainele pe care le aveam inainte.

Pupici si noapte buna!

36+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Eli si la mine e aceeasi problema, dar eu am 35+ si bb are 2,100 (a luat 300 de grame in 3 sapt). Tie ti-a spus dr-ul din ce cauza nu a mai crescut bb?

Fetelor, cine stie sa deschida subiect nou?

mini_me 35+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toatesi
Noi azi iar la servici suntem pe ultima suta de metri ptr deschidere,cred ca pe 15 va fii.M-am simtit chiar bine,dar acum pe seara m-a cam durea burticiu ,m-am controlat de cateva ori sa vad daca nu apare ceva,dar nik.Sper sa o mai duc doua saptamani.Maine e ziua cea asteptata,insfarsit dupa o luna mai aud si eu vesti despre miscaretul meu.Abia astept maine la 16.
Gripo La multi ani!fericiti,sanatosi,nastere usoara si laptic mult,un bebe sanatos si papacios.
Multumesc fetelor ptr aprecieri.Eu am mers mai pe clasic cu camera,nu am facut o camera colorata,nu merge deloc cu ce am eu in casa si nu-mi place sa fie atat de contrastant.plus ca eu sunt inebunita dupa mobila inchisa la culoare.Cosul din patut este facut de soacra mea,am mai spus ca il vazusem in Italia la Prenatal la 130 euri si soacra-mea a luat material cu 15 euri si l-a facut ea.O sa-l pun pe bebe acolo in prima luna sa nu se piarda prin patut saracu.Asa am inteles ca e bine la inceput fiind invatat cu locul stramt cand il pui direct intr-un loc asa mare nu se simte bine.
Mini nu-ti fa probleme ai sa vazi ca totul o se fie bine,nu conteaza cat e de gras bebe,conteaza sa fie sanatos.
Eli imi pare nespus de rau ca treci prin asa perioada nasola,sper sa se rezolve totul si sa nu mai fie nevoie sa te stresezi.
Alina bine ai revenit acasa cu bebe sanatos,te cred ca doare,dar cred ca e mai suportabila decat cezariana.
Alessia felicitari ptr vestile bune.Sper sa vin si eu maine cu vesti bune si sa-mi spuna ca bebe mai sta acolo si ca e bine,si ca pot sa nasc natural,ehhee cate vreau eu.

Io36+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Flavia nastere usoara
Fetelor l-a mine iar a intervenit o paranoie,nu mi-e frica de nastere in schimb,m-a tot gandesc daca bebe e bine sanatos,daca are toate degetele,daca vede,daca aude,daca nu are alte probleme tot felul de deastea.Voua vi se intampla?sau sunt unica nebuna......(a nu se intelege ca am facut pe cineva nebuna)Dar eu un a asta cred ca o iau razna,pana nu-l vad odata sanatos afara,si-i numar toate alea,cred ca n-o sa am liniste.
A venit azi un fost barman (acum lucreaza intr-un hotel) si dupa ani de zile nevasta lui a ramas insarcinata si de 14 zile are si el o bebita.A venit ca vrea sa faca botezul la noi.Si-mi spunea ca nevastasa nici dupa 14 zile nu si-a revenit dupa cezariana,nu s-a recuperat,bebita i-o duce in pat la san si i-o aduce,a facut depresie postanatala,cica se chinuie cu ea grozanic,el spala,el face piata,el gateste.E nasol...nu vreau cezariana...uuuaaaa!

Io36+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Katia..wow...ce pat impresionant..i l-am aratat sotului...a fost cam invidios ca el nu a fost asa romantic cand m-a cerut...eu am cautat in poze inelul :)))))).Nu ne invidia :))))ca nu ai de ce.
Mini_me e bine ca noi vrem...ca eu sunt convinsa ca o sa raman doar cu doritul!Daca o sa alaptez la 2 ore nici nu are timp tanti de la coafor sa ma spele si sama usuce pe podoaba capilara:))))
Eli nu fi suparata masuratorile nu sunt intodeauna exacte..o colega de a mea a avut bebele la ecograf cu 3500.. a doua zi a nascut o fetita minunata de 4200!!!

39+

Mergi la inceput