Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ziua buna
LA MULTI ANI TUTULOL SALBATOLITILOL DE AZI!!!!!asa ar spune mandra,sa fiti sanatosi,pupici dulci si multi.
Cristalina sa traiasca botohica si sa fie sanatoasa si voioasa si s-o tina mereu in priza pe mama ei!!!
Eu azi execut un tort,daca iese bine poate-i fac si-o poza,asa ca aseara ,ii povesteam mandrei ca maine este ziua ei si trebuie sa sufle in tort,raspuns corect"nu,nu am suflat deja in tolt"...cu referire la aniversarea de 2 anishori.
Supertari fazele cu printesele Carolinei si cu Ilinca,a mea scoate aseara o perla de tipul"nu ma doale,sunt balbat"si o intreb cine a zis asa ceva"bunica i-a zis lui Fabi sa nu planga ca-i balbat!"
pupici sa avem un week-end frumos
edit ca am uitat de lapte,noi bem de anul trecut la dorna ,1,5%,si iaurt danone natural sau danonino,dar nu mancam niciodata mai mult de un iaurt mititel.
apropo,voi da-ti"masline cololate" la pitici,ca a mea este innebunita dupa ele,dar mi-e frica sa-i dau prea multe

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey ce de copii reusiti in toate pozele
Sanatate la bolnaviori si la mamicile bolnavioare !

Din categoria perlelor: "mami aie muntza, Giuliia aie muntza, tati aie pasalica"

PS: AndreeaPhilip - io nu va vaaad

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, sa va traiasca puiutii! sunt niste dragalasi! am citit pe diagonala, ca am niste zile infernale la birou. daca stiti pe cineva care angajeaza o events organiser-ita desteapta, frumoasa si devreme acasa (adica io ) sa-mi scrieti la vrabiuta@gmail.com

acuma revenind:
petrecerea pentru lia pui e vineri, 15 sept, de ziua ei. o sa o serbam cu familia si cativa prieteni. propunerea mea este sa facem o intalnire de pitici pe 16 sau pe 23 sept, dupa cum poate majoritatea. vad ca doritori sunt, ramane doar sa gasim o locatie si sa ne intalnim!

incerc sa fac acum o lista cu cei care vor sa se distreze la un party piticesc, din aduceri aminte (cine a citit cu atentie ultimele pagini este rugat sa ma ajute sa o completez):
1. andries
2. diana21
3. danaroller
4. kro
5. vrabiuta

sigur am uitat pe cineva, dar nu stiu pe cine. fug la trebi, mai vorbim.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si io pe lista...In caz exceptional e si un semnul intrebarii p'acolo, dar in principiu vrem sa mergem (adica io...)

Daria, da-i bre lapte normal. Oricum nu se pune pe ea grasimea, ce mai conteaza.
Poate eu ar trebui sa o trec pe lapte degresat pe Maria...ma mai gandesc.

Io am gatul prastie, o luai de la Maria dar sper sa treaca repede.
Imi facui cadou o manichiura si o pedichiura in timpul serviciului si deja ma simt muuult mai bine...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI SI MULTI PUPICI PENTRU TOATE MARIILE!
Dau si eu o pentru ca-s tot Maria, desi nu prea tin ziua asta. Azi ne petrecem la mama mea, ea e "Marie shefa" in clan.
Am vazut pozici cu copii frumosi, i-am vazut pe Luca la plaja (Doamne ce vreau si eu o iesire!!), pe Ric murdarici, printese mici.
Andreea, repet si eu, mai da o data link-ul sa-l vedem pe Pupi.
Olivia, cred ca nu a fost tratata bine raceala lui Matei de la inceput, tusea a aparut la 2 saptamani dupa ce am inceput tratamentele si inca se manifesta. Se intampla ceva ciudat, insa, nu mai tuseste deloc noaptea dar tuseste ziua (pana acum a fost invers). Dar sper ca o scoatem noi la capat si nu ajungem prin spitale ca mi-e groaza!Si in alta ordine de idei, daca nu-l lasi pe Luca sa scrie peretii, da-i voie macar pe lenjerie, ca eu am o garnitura completa pictata cu pix violet!
Despre echinaceea am citit si eu acum intr-o brosura editata de Hofigal ca se da la copii peste 5 ani.
Caro, superbe "perlele"!
Daria, si eu am cuc in opinia lui Matei :).
Andreea M, sanatate multa, urata e viroza asta! Si bafta cu cresa! Azi am citit o reclama cu o cresa privata in Iasi, daca renunt la statutul de femeie casnica, poate ma interesez ce si cum ca de bone...numai lucruri nu tocmai bune am auzit pe la mamici, trebuie sa ai bafta sa gasesti o femeie cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna dimineatza pe la pranz.

De la zombi pentru sarbatoritii zilei de azi: LA MULTI ANI!!! Pentru Marina un special si o . (Si mie felicitari, ca facui 5 ani de la nunta... si acu 5 yile facui 7 ani de la cununia civila )

Vazut ceva poze, mi-am mai rezervat cateva pentru deseara.
Dana, distractie placuta la disco!

Io am plecat ieri val-vartej de la servici in urma unui telefon intempestiv in care eram anuntata ca Vic are 39.2. In decolarea spre casa am uitat ca mai aveam un novocalmin in geantutza cu medicamente. Mi-au iesit plamanii si ficatii pana am ajuns acasa, unde am gasit o placinta de copil. Dupa novocalmin si-a mai revenit, asa ca bona a plecat acasa mai linistita, dar destul de nauca, pentru ca si-a uitat lucrurile (printre care si banii) la noi . Ca urmare a febrei Vicu a refuzat mai toata mancarea, dar a baut apa la greu. Distractia maxima a inceput seara cand am dansat in ritm de febra: 38.3, 5 ml Nurofen; 39.2 o juma de ora, timp in care am prestat: impachetare cu cearsaf ud, frectie cu spirt, sosete cu otet si nici o reactie mai consistenta, asa ca am intrat in panica si mi-am sunat consortu' amenintandu-l ca chem salvarea. De parca putea sa faca el ceva de la 300 km... Da' tot a fost bine, ca m-a calmat si a sunat-o pe nasa noastra de cununie si m-a calmat ea. Intr-un final febra a cedat. Pe la 10 era 37.5, dar a inceput iar sa urce si la 11.30 i-am mai implementat un novocalmin care a reactionat si dimineatza copilu era voios, dar cu kef de ma'sa. Sper sa nu se repete deseara iar. Acu' macar stiu ce sa fac... Ca tot suntem singuri si we asta...

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Marii, Marioare, Mariani, Mariusi, Mariane si Ane!!

ca maine e si sf Ana!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dana, sanatate multa lui Vicu! Te inteleg perfect prin ce treci pentru ca aproape de fiecare data cand s-a imbolnavit Matei eram singura cu el acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari, danule, sa traiti fericiti pin` la adinci batrineti

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Mariutelor!

Mergi la inceput