Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 29
diana21 spune:
Intai de toate, sa-i spun Danei (Roller) ceva important! Nu-i mai pune sosete cu otet! Am aflat s eu asta acu' doua saptamani cand, la fel, Ianca a facut 39.7 (a fost enteroviroza). Am ajuns cu ea la budimex la urgente si dr. de-acolo mi-a spus sa nu-i mai pun nimic ud pe extremitati (nici soste macar_ pentru ca poate sa aiba frisoane. Prin extremitati se elimina caldura si daca le blochezi, ii scade febra mai greu si o apuca si si frisoane. Nici batista uda pe frunte!Prosop ud (la temp camerei) de sub brate pana la genunchi. Atat! Pupci. Vezi ca bantuie prin Moghioros Rotavirusul asta, si azi s-a mai internat una ce piticul ei de un an. Noi nu am mai fost de o saptamana acolo. Revin!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
roller025 spune:
Diana, multumesc. De obicei nu ii pun, dar in disperare aseara am incercat. L-am infasurat si in panza uda, dar n-a suportat si eu nu aveam suficienta forta. Deci in parc bantuie rotavirus... Si io uni sa-l duc la joaca? 
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
kim222 spune:
Saluti!
Liliana da incepe we...eu luni sint mai obosita,asta clar!
Robi asa a patit si Luca si tusea numai noaptea ..vreo 3 luni a durat.Poate-ti mai amintesti..l-au suspectat de astm..ceeea ce nu a fost! A trecut cu antibiotice si bronhodilatatoare!
Caro...misto de tot fazele cu fetele tale! Nu te supara ca te intreb..dar unde ai vazut tu pozele cu casa mea..ca nu le-am pus pe DC!...hmmm....Multumim pentru complimente!
Intrebati de Roxa...este la petrecere...la Buc...va spune ea cind vine!
Alice ti-a trecut, mami?
Andrea sanatate multa!
Dana si tie ...sa nu se mai repete febra lui Vic!
Anca ce planuri de we aveti?
Carmen gata gogosarii??? Wow..Ilinca mincacioasa???
Daria la cit papaGiulia..eu i-as da 2%..parerea mea...
Gabi gata bucataria?
Mai sint copiluti care nu vor sa mai fie hraniti si care vor sa pape numai ei singurei??? Eu am cumparat o musama , o pun pe mocheta si trebuie sa-l lasa sa pape singur..Singurul dezavantaj este ca papa f putin...
Azi a fost prima zi vind mi-a facut si zis bye-bye! Si tocami ce am terminat prima luna de cresa! Am facut-o si pe asta!
Si nu in ultimul rind..La multi ani Mariilor , Marinelor, si pentru miine ...Anelor!
Si acum ma duc sa-i bag pe vene o cafeluta!![]()
AncaMaria spune:
La Multi Ani MArina! 
LMA Mariilor si Marianilor, si Anelor!
... si mie si lu fii-mea...
Olivia, Bianca nu scrie pe pereti inca... nu avem nici un plan de week-end, s-ar putea sa ploua... am putea sa mergem la gradina zoologica si sa ne oprim pe la o ferma... dar vom vedea in functie de vreme.. voi?... pupici lui Luca, s-a adaptat usor zic eu, oricum el a trecut prin multe si era "calit" cum s-ar zice...
Am uitat ce mai voiam sa zic... revin...
AncaMaria spune:
Olivia, referitor la intrebarea ta despre mancat, Bianca mananca NUMAI singura... deci refuza sa fie ajutata si in plus, eu nu am rabdare sa stau langa ea, fac alte chestii in timpul asta... dar ea mananca in scaunul ei si se murdareste doar pe hainute (mai ales la ciorba) iar scaunul se curata repede...
Dana-roller, pupic lui Vick sa-i treaca repede febra 
kim222 spune:
Multumesc pentru raspuns Anca. Si la noi sta sa ploua...deci dimineata mergem la gym..si apoi mai vedem...in fuctie de vreme!![]()
carmenp spune:
olivia, mai nou e innebunita dupa mincarurile cu mult usturoi, macar la asta imi seamana
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
philip spune:
am mai pus linku' ala o data si mai am altele proaspete, de azi:
fetival grecesc
philip
&andreea
copilasi dragalasi
irrinuca spune:
Scuze, m-am trezit si eu acum.
Andy este in Romania, am inteles bine, este vreo intalnire cu pitici???
La Ploiesti nu va intalniti niciodata??
Vrabiuta, daca tot esti organizatore, de ce nu organizezi: CARAVANA DC, sa va plimbati din oras in oras, ca sa se vada toti copiii intre ei ![]()
In orice caz, dac va intalniti la bucuresti, unde si cand? Poate o trimit si eu pe bunica cu el??
Irinuca si bebe Andreas
nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas