Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 27
cristalina spune:
La multi ani Mariilor si Marinelor!

Sanatate si numai bucurii!
Sa-mi traiasca puiul, sa fie sanatoasa. Sa-mi traiasca si soacra...si eu pe langa ele!...hehehe
g-ioana...Pupam Mariuta! Sa-ti traiasca!
Am vazut pozici cu Ricardo gradinarul, cu Luca la apus de soare si cu printesele lui Kro...Toate frumoase.
Numai pe ale lui philip nu am putut sa le vizionez...
Carmen...beton faza cu Ilinca!![]()
![]()
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
roxana parca zise ca nu vine vineri la birou
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
mitzura spune:
La multi ani Mariilor mari si mariutelor mici! Multa sanatate, ca-i mai buna decat toate! 
biluta28 spune:
La multi ani tuturor Mariilor, Mariutelor, Marinilor si nu in ultimul rand puiutei mele Ana Maria 

Alice - ma-m lamurit cu spumele nu sunt cele care credeam eu, am luat ieri din Careffour in Cora nu am vazut;
Cat despre lapte noi mancam orice fel nu conteaza marca sau grasimea, iau ce gasesc si cu termenul in regula;
Roxti-am zis si ieri nu stiu daca ai fost atenta ca nu venim la Expo din motive de "sfinti" se serbeaza soacra-mea si cumnata-mea
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
szivarvany spune:

tuturor Mariilor
Sa aveti o zi faina, insorita, cu mult spor la treburi ! Io merg sa admir poze cu Pupi, fetele Carolinei, Luca si ginerica al meu 
Mey, deci lapte degresat dupa 2 ani da sau nu ??? Ca io`st in ceata. Tineti cont ca am cupila silueta ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
amironeanu spune:

LA MULTI ANI TUTROR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI! 

Am vazut o gramada de poze, marea majoritate de la malul marii/oceanului. Avem o generatie de copii foarte frumosi! Andreea, nici eu nu am putut vedea pozele voastre.
Eu tot racita sunt, imi bubuie capul, n-am chef de nimic, abia astept sa-mi treaca. Azi dimineata am fost cu Stefi la analize, pentru un simplu exudat care a durat 30 de sec. am stat o ora
, saraca tot vroia sa intre la tanti doctor sa faca aaaa si sa plece. Saptamana viitoare trebuie sa duc dosarul pentru inscriere si de pe 18 incepem si noi cresa, direct program lung. Am mari emotii, sper sa fie bine.
V-am citit, bineinteles nu am retinut nimic, imi pare rau. Va pupam in grup (numai Stefi ca eu nu pot)!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kro spune:
In primul rand...LA MULTI ANI tuturor MARIILOR si toate cele bune !
In al doilea rand...multumesc de complimente, desi cele la adresa mea nu sunt pe deplin meritate...![]()
AndreeaM ... sanatate si succes la cresa...O sa vezi ca va fi bine...
Am vazut pozele cu Ric ...un dulce, ca de obicei...Dana - distractie placuta la disco !
Olivia, sa stii ca Luca nu e singurul care bate...si Alessia ne casapeste destul de des
...nu stiu cand o sa scapam de obiceiul asta ... Hei, daca Luca vrea sa scrie romane pe peretii din apartamentul pe care l-am vazut la voi in album aveti tot dreptul sa-l retineti...Apartamentul e super...Nu am apucat sa iti spun...am vazut pozele de la nunta...si tu si Luca ati fost la inaltime 
Andreea...mai baga odata linkul cu pozele pt. ca da eroare...
Carmen...cool faza cu Ilinca...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
carmenp spune:
bey, io o ajtept pe marina sa dea cu tasta si de beut ca e de doo ori sarbatorita
marinaaaaaaaaaaa
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor celor care se sarbatoresc azi, de Sf.Maria si aici il adaug si pe tatal meu! Multa sanatate tuturor!
Vad ca toate ati cam trecut pe lapte normal la puiuti - Stefan bea Parmalat Prima Crestere si vreau sa continui sa i-l dau pina la 3 ani. El s-a obisnuit cu asta (il bea cam de la 1 an) si nu am incercat sa i-l schimb (desi ma apucase disperarea ca o perioada nu s-a gasit, asa ca am golit magazinele pe unde il gaseam, razlet...). Dupa 3 ani mai vedem noi ce bem!
In rest - azi vine tati!!!! 

Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Andreea...uite aici, special pentru tine ![]()
http://family.webshots.com/photo/553882493/2124765900044250153lgZTuP
Sa va povestesc cateva perle de-ale fetelor, din vacanta...
- In ziua plecarii, pe la 6 dimineata, luam fetele din pat si le transportam in masina, imbracate in pijamale, cu speranta ca vor mai dormi o vreme...Binenteles ca s-au trezit amandoua, Felicia stia ca plecam la mare, dar Alessia era destul de nedumerita si ma intreaba "Unde mergem ?" , eu ii spun "la mare", la care ea spune, dupa cateva minute, foarte mirata : "In pijama !?!" ![]()
- Tot Alessia, seara la plimbare, era la tati in brate si deodata zice ca vrea sa faca pipi...Pentru ca nu aveam unde sa o punem sa faca si oricum avea pampers, tati ii zice sa faca, ea NU si NU, ca nu poate ... "poti sa faci, ca ai pampers" ii spune tati... "nu tati ca nu vreau sa te ud" zice ea 
- La intoarcere am traversat Dunarea cu bacul...Felicia o tinea una si buna ca suntem pe barca..."Nu e barca, e bac" ii spunem noi ..." Aaaa, am inteles, bacul e barbatu' la barca" 
- La hotel aveam camera 454, iar la receptie ceream cheia in lb. engleza...Alessia ma intreaba ce ii spun doamnei, eu ii explic ca am cerut cheia...Ajunsi acasa, repera copilul de zor, clar si apasat: "four-fifty-four" ... "ce inseamna ce spui tu?" o intreb eu, " sa-mi dai cheia !" ![]()
- Il vede Felicia pe tati pentru prima oara imbracat cu un maieu cu dungi, se repede la el, il imbratiseaza si ii spune confidential "Tati, intr-o zi o sa mergem toti trei la pescuit: eu, tu si maieul tau !"