Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 27
eloise spune:
Gripo stai calma ca vine el bebicul cand e cel mai bine pentru el. Chiar ieri citeam ca la prima sarcina nu e deloc o raritate ca travaliul sa se declanseze dupa 40s. Nu stiu daca te-am incurajat cu asta.... ma tem ca din contra, dar in tot cazul bebe va veni curand, asa ca nu te ingrijora, ci bucura-te de fiecare zi...cine stie cat va mai trece pana la urmatoarea sarcina sau daca vei mai trece vreodata prin senzatiile astea (ceea ce e valabil pt noi toate)
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
Monique_new spune:
eloisePe mine nu m-ai incurajat deloc. Ca eu nu mai am pic de rabdare
Hai sa zic ca pina la 40 de sapt stau( adica miine intru in 40 ) deci as mai avea o saptamina dar dupa cred ca ma urc pe pereti dejaa
POZE
Monica
39 sapt
eloise spune:
Mirabela chiar va rog sa nu-mi mai dati atentie cand vorbesc despre arsuri, va obositi degeaba sa-mi raspundeti... la mine sunt o constanta...am tot pomenit de ele pana la epuizare, intr-un fel m-am si obisnuit cu ele(dar din pacate senzatia de durere nu dispare cu 'obisnuinta'asa cum se intampla cu mirosul de ex.). Nu mai caut solutii(cel putin tot ce-i naturist nu merge acum, cand problema no1 e presiunea mecanica a uterului asupra stomacului), e clar ca am nevoie de ceva mai serios ca medicatie, am si o secretie gastrica mai accentuata de felul meu (gastrita veche) dar daca am rezerve fatza de medicamentele "tari" las' sa ma chinui... mai iau un Maalox, un Rennie, si-o sa rezist eu... Eu daca ma vaicaresc fatza de voi o fac din virtutea inertiei "Vai ce am arsuri" e un fel de "vai ce ploua afara", nu astept raspuns....
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
lullabay spune:
Eloise lasa-ma te rog sa te contrazic
...solutii exista ,nu tb sa stai si sa te chinui...iar presiunea crescuta a uterului e un inconvenienet minor in comparatie cu secretia gastrica crescuta..asa ca secretiile le poti controla...mai incerca remedii naturiste tb sa gasesti ceva pana la urma...eu sa stii ca totusi nu as lua Omeprazol..dar buruieni fierte si pastilute homeopate as incerca.
iar ceea ce spui legat de sarcina de senzatiile unice..perfect de acord!!!!!In curand o sa ne fie dor de burtica!!!!
38+ 
alessia80 spune:
MIRABELA-
Rezist pe front! Tot cu Gynipral la 4h; chiar daca nu mai am contractii, nu renunt la el, macar pana luni! Astept cu ffffff mare nerabdare ziua de luni cand vad daca isi face mila Cezara de mine si-l scoatem pe bb...
SANDRA- la mine nu mai merg demult supozitoarele cu glicerina si de 2 sapt iau 4 herbolax la 2 zile + Lactulose ca nu mai merge cu nimic.
Mirabela- si eu am dureri de burta mari din cauza constipatiei!
ITZY- incearca sa intri acum, la postarea asta, ca am schimbat, nu mai e pe privat.
Fetelor, tot nu m-ati lamurit...daca vedeti ca folosesc semnele cu omuletzi aiurea e din cauza ca la mine nu se misca si habar n-am ce face fiecare! Chiar nu ma puteti ajuta sa-mi spuneti si mie cum sa fac sa miste????
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
anangel_lexi spune:
Alessia, mie si acum imi cere parola ca sa vad pozele. Cred ca dupa link trebuie sa apara /nick-ul tau de pe yahoo, adica, de exemplu http://photos.yahoo.com/alessia80 sau ceva de genul.
38+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
sheryll spune:
O zi minunata la toate !
Eu azi ma simt super.... , am inceput in sfarsit sa mananc si eu dulciuri ..... multe dulciuri ( acum va inteleg ), nu mai vomit atat de des . Burtica creste si s-a urcat mai sus , nu seamana deloc cu burta de fata . Oare e posibil sa am baiat, chiar daca 3 doctori mi-au spus ca e fata? Cred ca mai bine ma opresc din cumparat hainute roz.
sheryll
32+
itzy-bitzy spune:
Alessiaaaaaaaaaa nu merge!!!

deja te-am capiat. Si chiar nu stiu cum sa faci omuletii miscareti. Esti mortala....![]()
![]()
![]()
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
Mirabelac spune:
Eloise da-i cu
poate merge.![]()
![]()
![]()
Alessia din cate stiu eu, iti lipseste ceva la calculator si nu ai tu ce sa-i faci ca sa-i animezi. Sorry.
Mirabela sapt. 37
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
alessia80 spune:
LEXI- am facut cum mi-ai spus, dar nu stiu daca a iesit ca la mine merge!
ITZY- las' ca-ti spun eu cand reusesc
![]()
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]