Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 28
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by alessia80
LEXI- am facut cum mi-ai spus, dar nu stiu daca a iesit ca la mine merge!
ITZY- las' ca-ti spun eu cand reusesc
ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Deci tu cand pui acolo intre paranteze url...etc. tre sa pui linkul cu albumele. Iar omuletii tai sa stii ca noi ii vedem miscareti...nu stiu la tine de ce nu se vad, insa ii folosesti oki.
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-MariaPOZE
acd2you spune:
buna tuturor.
am si eu o nelamurire, si poatr stie careva dintre voi, pana ajung eu la medicul de familie. pt. ca nu am facut analiza de VDRL la inceputul sarcinii, doctoreasa mi-a dat-o sa o fac acum, la ultimul set. pe trimiterea de la ea scria RBW, iar cei de la laborator au spus ca e tot una cu VDRL. cand au sosit rezultatele, nu am putut merge personal sa le ridic, si a fost sotul. pe foaia de analize nu am gasit nici VDRL, nici RBW, ci doar completat cu negativ la rubrica TPHA, care era taiat, si langa el mai e scris /RPR carbon, care nu e taiat. adica am rezultat negativ la RPR carbon? e tot una cu VDRL sau RBW? ca sunt in ceata, iar azi e sambata si nu mi-a raspuns nimeni la telefonul de la laborator.
in rest, noi suntem bine. toata saptamana am umblat sa ii reinnoiesc garderoba lui fiu`meu, ca incepe gradinita si nu cred ca o sa mai aiba cine umbla prin oras, in curand, ca mi-e din ce in ce mai greu, si mai trebuie sa il car si pe Andrei dupa mine, mai precis sa il tarai ca pe un sac. nu ii place deloc sa ma insoteasca la cumparaturi, si tot timpul se plange ca e obosit, dar cum scapa la un loc de joaca, uita de oboseala.plus ca, daca il iau la cumparaturi, un sfert din bani se duc pe jucarii. asta e.
dragi mamici, cum va descurcati cu somnul? va lasa piticii sa dormiti? eu ma panichez la gandul ca nu stiu pe care dintre cei doi va trebui sa il adorm mai intai. Pufy, stiu ca Alessio doarme singurel. al meu, cat e de mare, la 3 ani si 9 luni, nu vrea sa adoarma singur. vine dupa mine, oriunde as fi, si daca ma prefac ca am treaba pe la bucatarie, si ii spun de ex: "uite, am lasat usa deschisa, stai in pat ca vin si eu repede", Andu sta ce sta, dupa care isi ia perna si se culca pe jos la bucatarie. am incercat in toate modurile, si nu am reusit. om vedea ce om face.
ati vazut ca Adrian al lui Try merge spre bine? a iesit de la terapie intensiva, nu va mai avea nevoie de operatie la inimioara, si poate va merge mai devreme acasa. ce mult ma bucur! nu doresc nimamnui sa treaca prin ce trece ea.
alessia80 spune:
ITZY- asa am facut, tot nu se vede?

Eu am laptop si inca unu' performant...cica! Cred ca am prea multe setari de securitate!
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
itzy-bitzy spune:
Acd2you eu nu stiu ce sa iti raspund...habar nu am ce sunt initialele acelea. Ma bucur pt Try. Am citit si eu...
Alessia cred ca ne dam batute...
ca tot nu merge
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
alessia80 spune:
ITZY-Parola e ingeras, si poate reusesti tu sa-mi scrii corect link-ul...Eu nu pot pt ca la mine merge!
ALESSIA80 36+ 
poze
acd2you spune:
am uitat sa va spun ca eu am avansat de la dulciuri, la struguri. cumparam cate o plasa si ii fac pe din doua cu fiu`meu, iar sotului nu ii mai lasam cam nimic, de obicei. sper sa nu patesc nimic de la ei (la stomac).
azi mi-am luat si o pereche de pantaloni de trening, ca iar nu mai am haine care sa ma incapa. dupa doua ore de cautari, am gasit o pereche care sa fie suficient de largi sa prinda si burta, si care sa nu fie prea lungi, in acelasi timp, ca am doar 1,68 inaltime. din cei cu talie joasa nu am gasit nimic sa imi vina. asta e. arat ca o balena de la brau in jos, ca in sus nu sunt cine stie ce.
la Slatina este soare si frumos, numai bine de plimbare. sa mai iesim sa ne bucuram de caldura cat mai putem, ca acusi vine frigul si o sa stam pe soba, cu bebelusii in brate.
cum eu sunt mai pe la coada listei, astept cu nerabdare vesti de la proaspetele mamici, si tin pumnii celor care mai au atat de putin si isi vor vedea puiutii.
cu drag,
Dana 33+
itzy-bitzy spune:
Deci pune asa DAR STERGE SPATIUL DUPA EGAL: [url= http://photos.yahoo.com/ph//my_photos/alessia80angel" target="_blank"> POZE ALESSIA
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE

Luca-Ionut