Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 26
alessia80 spune:
Hop si eu pe aici
Eu nu dorm, nu mut mobila, stau in pat si ma plictisesc...![]()
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
alessia80 spune:
ITZY-acu' s-a rezolvat, poti sa ma vezi...nu ca ai avea ce...
GRIPO- eu vreau sa nasc sapt viitoare cand am 37 sapt si 5 zile tot din acelasi motiv ca si tine!Stiu ca fetele vor arunca in mine cu rosii![]()
![]()
, dar asta vreau...sa vedem ce spune Cezara luni...
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
anangel_lexi spune:
Neata tuturor!
Sympa felicitari pentru bebe Teodor, sa va traiasca si sa fie sanatos si cuminte!!!

Aseara am patit ceva tare ciudat si anume dupa ce am mancat si m-am ridicat de pe scaun era scaunul ud...Am intrat un pic in panica, am facut repede un dus dar dupa aceea n-am mai avut nimic. Deja incepusem sa enumar in minte ce mai trebuie sa pun in bagajul de spital. Eu cred si acum ca am pierdut putin lichid...
38+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
gabitzica spune:
quote:
Totusi se pare ca m-am procopsit cu o infectie urinara – trebuie sa duc maine proba de urina pt urocultura sa vedem daca e necesar tratamentul cu antibiotic. Ati mai facut careva in sarcina si care sunt cauzele? Pana ies rezultatele mi-a dat sa iau Uricol - 3 plicuri/zi (nu scrie in prospect nimic despre contraindicatii in sarcina).
Larisa , am avut si eu infectie urinara cu e-coli, am luat antibiotic conform anitbiogramei zinnat) mi-a prescris) dar am facut si tratament homeopat in paralel.
Uricol am luat si eu, inainte sa am rezultatul uroculturii, dar am gasit pe net unprospect mai complex decat cel din cutie, unde scria ca e contraindicat in sarcina.
Gabi 38+

www.stoc-studio.ro/tudor
Mirabelac spune:
Alessia, lullabay multumesc 
Adinazot saraca de tine, chiar zilele trecute spuneai ca ai contractii multe... sper sa fie bine si mai stea bebe macar cateva sapt.
Sandra constipata sunt si eu de curand ca nu am avut probleme in sarcina pana acuma. Daca nu merge cu fructe, legume eu folosesc un supozitor cu glicerina, nu e contraindicat.
Si am observat ca tot de la constipatie am niste dureri de burta noaptea, dar sunt de intestine.
Mirabela sapt. 37
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
Alessia tu cum te mai simti, mai faci tratament???
Mirabela sapt. 37
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
itzy-bitzy spune:
Neatza burtici!!
Alessia tot nu s-a rezolvat ti-am spus intr-un mesaj mai inainte. Nu ai facut albumele publice si cand dam click pe link ne cere parola.
Noi suntem bine, si sunt incantata ca azi ne ducem la un gratar la niste prieteni la curte. ![]()
Eloise cred ca te chinuie rau arsurile astea...Eu pana acum nu am avut slava domnului dar daca si ai tai si dr ti-au spus ca poti lua acel medicament totusi nu vrei sa incerci? Ma gandesc ca poate asa iti mai alina un pic.
Aida
ca mai intri pe la noi si ne mai dai sfaturi. Ti-am vazut bebelina. Este o frumoaaaaaaaasssssssaaaaaa! Nu imi mai luam ochii de pe monitor. Si ce mare s-a facut!
Pupici si un We placut.
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
itzy-bitzy spune:
Microbu si mie mi-a spus dr tot de supozitoare cu glicerina ...Il intrebasem eu in cazul in care ma constip de la fier ce sa iau. Nu a fost cazul de supozitoare la mine, insa iti spun sigur ca nu e contraindicat.
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
eloise spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
Jumatatea mea mai nashpa' a plecat deja cu ceva treburi, asa noi doua ascultam lenny kravitz si dam din manutze ( eu) si din picioruse (ea).
POZE
quote:
Originally posted by notquiteso
Microbu: si simti ca te desfaci in bucati, de parca te-a batut un pitic cu ciocanul?
Anne, ai un simt al umorului cu totul aparte

Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
Mirabelac spune:
Eloise pot sa spun ca am avut de cateva ori arsuri si am zis ca mor... dar tu, saracuta de tine, care ai tot timpul... nu stiu cum le suporti... chiar nu merge cu nimic, lapte sau altceva??? la mine au aparut cand mancam placinte sau tocaturi. Sper sa-ti treaca cat mai repede.
Mirabela sapt. 37
POZE