Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Notquiteso si tu matinala? De ce asa harnicutza de dimineata? Ce face grasunaca? Al meu bebe e deja activ si el, ma impinge cu piciorusele unde altundeva decat in stomac si diafragma

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici.
Vad ca nu sint singura "cucuvea" pe forum.Neata Eloise.Si eu tot pe noapte m-am trezit.

Felicitari Sympa pt bebelus si La multi ani de 2 ori!!!!!.

Azi noapte credeam ca ramin intepenita de spate. M-am foit la un momentdat dupa ceva si am crezut ca ramin asa..oricum dureri de spate am avut parca mi se dezmembrau oasele bazinului.
Noi speram sa fim cuminti in week asta sa vina nenea dr. dupa care mai vedem, poate ne apucam sa mutam mobila prin casa nu stiu

POZE

Monica 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

heheee :)) v-am luat la capitolul Cucuveaua vesela :)) eu sunt treaza de la 4.
M-am trezit din obisnuinta, ca la 4 luam gynipral, dar in dimineata asta nu am mai luat :D Mi-a zis nenea doctoru' ca pot sa mai raresc, asa ca am rarit pastila de la 4. Dar de atunci ma tot invart prin casa. Si sa stii ca m-am gandit la tine eloise, atunci cand am desfacut o ciocolata :P
Jumatatea mea mai nashpa' a plecat deja cu ceva treburi, asa noi doua ascultam lenny kravitz si dam din manutze ( eu) si din picioruse (ea).
Pentru prima data dupa vreo 7 luni m-am trezit cu adevarat bine-dispusa :)) Grasa mea e ok, mai am putin...

Ma gandesc la voi, mamici, si sper ca toate gandurile mele bune sa va faca sa va simtiti mai bine astazi :)
pupici pe burtici si bebici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Neata!

Ba io v-am luat pe toate!!!
Am fost aseara la o petrecere-surpriza si am venit pe la 3 dim. Apoi sotul meu, "obosit" putin , a inceput un concert de sforaituri ca nu am dormit DELOC....

Sympa, felicitari pt bebe, sa fiti fericiti si sa te refaci repede.

Azi am facut si noi 35sapt

Sandra 35fix burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Fetelor, eu de ceva timp am o problema "constipata" . Ce sa iau? Vb cineva de supoz. cu glicerina parca...sunt recomandate in sarcina?

De cateva zile, mi-e aproape imposibil sa ma intorc de pe o parte pe alta in timpul somnului. Am niste dureri pe care cu greu le pot descrie...de burtik, de spate habar n-am...o fi ceva aiurea?

Sandra 35fix burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Microbu: si simti ca te desfaci in bucati, de parca te-a batut un pitic cu ciocanul? daca da, sa stii ca asa ma simt si eu :) Creste burtica, se departeaza oasele bazinului, ligamentele sunt flescaite din cauza de hormoni.. Pe mine cand ma doare spatele de nu mai pot sta pe nici o parte, stau cu popoul in sus. Iau o perna mai mare in brate, stau cu capul in jos, si cu fundul in sus, cu picioarele departate...asta imi aduce aminte de vremuri mai bune, dar ma ajuta si sa imi intind coloana si oasele bazinului.. Cand m-a vazut al meu prima data stand asa.. motzaiam de fapt, m-am trezit in flash de blitz :))

POZE

Mergi la inceput

Iar constipatia am inteles ca e normala.. eu n-am avut problema asta toata sarcina, poate si fiindca n-am mancat decat legume si fructe. Si iaurt. Daca mananci carne, incearca sa mai bagi si legume pe langa..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MICROBU, stai linistita ca-s normale durerile, numai ca am o veste proasta pentru tine, se agraveaza spre sfarsitul sarcinii.

Eu nimik nici azi. NU MAI POT!!!! Vreau sa inceapa o data! Am inceput sa simt contractiile nedureroase si eu, dar din cauza lor il simt tot mai greu pe bebe, si mi-e frica sa nu se intample ceva. Cel mai bine e sa vina bebe, sa-l stiu la mine in brate, ca simt ca innebunesc. Ma innebuneste lipsa asta de activitate din burtica, stau toata ziua si vanez la miscarile lui.ooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffff

38+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Gripo, pai am inteles ca in ultima parte a sarcinii, misca mai putin, ca nu prea mai are loc. Haide ca mai ai un pic...ce faci, o iei razna la sfarsit?? De ce nu vb cu doctorul tau sa iti induca nasterea daca chiar nu mai poti? E destul de mare, la 38 de sapt..Si daca nu vrea, fa , plimba-te mult..pana la urma nasti tu.. nu ramai asa :)

POZE

Mergi la inceput

sunt singurica pe aici... vad ca toata lumea are preocupari normale: doarme, mananca.. Astazi incepem sa mutam mobila prin casa, asa ca eu ma tot agit ca o , dar am un ochi si pe forum.. ca ma plictiseste sa impachetez si sa despachetez diverse..

POZE

Mergi la inceput