Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 24
Sephora spune:
Giuliella asa e ,am modificat,ca sa nu m-a fac de kaka.Zi si tu ce tampita sunt asta e poate trece dupa ce nasc.Bine ca ai vazut,obisnuinta,inca sunt la inceput si tre sa m-a obisnuiesc.![]()
Oricum fie vorba intre noi mai poate naste,poate la anu saraca.
Na ca i-am si facut program.
Io
36+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora spune:
Adinazot ai grija de tine si bebe,va doresc macar inca doua saptamani sa mai fiti colocatari.Si eu tot asa m-a rog sa mai fie ptr noi cu toate ca noi am trecut de perioada critica.Sper sa ne ajute Domnu sa ajungem cu bine toate la termen.
Mexxa si tu ai grija de voi,hai ca mai e un pic du-te si baga-te la perfuzii si sa fii acolo sub ochii lor si sa vezi ca totul va fii bine.Eu sunt alaturi de tine.
Vad ca am ramas eu pe loc de bufniza pe aici,dar cred ca nu ptr mult timp ca a si aparut mos Ene.
Io
36+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
amarantina spune:
Fetelor, va multumesc in numele Ilenei pentru incurajari. O sa vorbesc si maine cu ea si cum am noutati o sa postez.
Adinazot, iti tin pumnii sa mai stea bb in burtica macar 2-3 saptamani.
Sympa, felicitari! 1 sep e ziua din an pe care eu o iubesc cel mai mult, cand am ramas gravida chiar ma gandeam ce-ar fi sa nasc pe 1 sep, dar vad ca nu mi-a iesit.
Eu sunt cu ale mele, sunt foarte fericita ca azi au venit si mi-au montat mobila noua, atat in camera fetitei cat si in living. Trebuiau sa vina abia peste o saptamana, dar atata i-am batut la cap ca nasc ca s-au indurat si mi-au bagat comanda in fata. A iesit foooarte bine mobila, iar in living am schimbat si covorul, am pus un covor din asta din lana, foarte mitzos si moale. Cand l-a vazut fi-miu a inebunit de fericire, toata seara s-a tavalit realmente pe acest covor. I-a placut si mobila. In fine i-a placut si lui ceva, ca pana acum a batut toba la gradinita ca mami si tati i-au stricat casa... asa spunea la toata lumea.
laliq spune:
Wow ce mult ati scris de ieri pana acum…
La multi ani Nicol!
Sympa, la multi ani si tie si bebelusului tau! Sa fiti sanatosi, iar minunea cea mica sa va aduca numai bucurii!
Cri, bine ai venit acasa! Ma bucur sa aud ca bebe e mancacios si ca tu ai trecut cu bine de nastere. Asteptam pozi cu bebe si mamica fericita.
Ce bine ca Ileana a avut norocul si inspiratia sa ia la timp deciziile cele mai bune si ca Dumnezeu a avut grija de ea si de Ilinca.Ii doresc sanatate si sa poata pleca cat mai devreme acasa.
Mexxa, nu-I de stat acasa cu col deschis daca ai contractii dureroase. La spital e cel mai sigur si pt bebe si pt tine. Ai vb cu dr?
Cpetrut, transmite-i Adinei cele bune din partea noastra si sa gandeasca pozitiv – sigur va mai putea sa tina bebelusul in burtik pana la 32 de saptamani.
Notquiteso – si eu ma bucur pentru vestile despre voi. Eu zic ca tu duci sarcina la termen si faci o fetita dolofana si frumoasa.
Lexi, nasoala situatia cu cardul de rubedenii in casa pe termen asa lung, tocmai cand tu trebuie sa nasti. Cumnata ta o fi uitat cum a fost inainte sa nasca? Chiar nu are unde sa duca copilul rasfatat in timpul zilei? Oricum, te admir ca esti atat de rabdatoare si buna la suflet.
Sephora, te-am recunoscut.
Larisa
31+
Horia Matei
mie-mi place in vacantza
laliq spune:
eu am avut azi o zi extrem de stresanta pt ca nu l-am simtit pe bebe miscand decat foarte rar comparativ cu restul zilelor. In plus m-am trezit cu o roseata in obraji si pe piept (care persista si acum). Cred ca e din cauza injectiei cu dexametazona pe care am facut-o aseara. Oricum azi am stat cu sufletul la gura pana la ora 18:00 cand am fost la eco si m-am mai linistit. Dr. zice ca bebelusul e bine, creste frumos si nu da semne ca ar fi afectat de izoimunizare, deci il mai tinem – cu ajutorul lui Dumnezeu poate ajungem in s 36 -37. Cam asta ar fi termenul maxim la care pot spera. Oricum, bebe e maricel (2100 g), iar placenta, desi batrana (trabant) se pare ca inca isi face bine treaba.
Totusi se pare ca m-am procopsit cu o infectie urinara – trebuie sa duc maine proba de urina pt urocultura sa vedem daca e necesar tratamentul cu antibiotic. Ati mai facut careva in sarcina si care sunt cauzele? Pana ies rezultatele mi-a dat sa iau Uricol - 3 plicuri/zi (nu scrie in prospect nimic despre contraindicatii in sarcina).
Ma duc sa incerc sa dorm, desi parca vad ca iar ma foiesc pana pe la 4 dimineata...
Noapte buna!
Larisa
31+
Horia Matei
mie-mi place in vacantza
laliq spune:
Simona... bestial puiul tau. Parca-l vad tavalindu-se pe covor 

Bine ca ai terminat cu amenajarea casei. Acum poate sa vina bebelina ca toate-s pregatite, nu?
Mie nu-mi vine sa ma pregatesc cu nimic. Cred ca si bagajul de spital o sa trebuiasca sa mi-l faca altcineva. Oricum am senzatia ca nasterea e departe, de fapt nu prea realizez ca e adevarat ce se intampla.
Larisa
31+
Horia Matei
mie-mi place in vacantza
amarantina spune:
Larisa, nu sunt chiar toate gata, dar sper ca sapt viitoare sa termin cu tot. Mai am de montat lampa in camera bebelinei, de luat perdeaua pe 6 sep, mai am de spalat si calcat o parte din hainute, iar bagajul nici eu nu l-am facut... parca vad ca ma las pe ultima zi cu bagajul asta odios.
Cu fi-miu ai dreptate... era mortal. La un moment dat i-am zis sa inceteze, pentru ca in tavaleala lui mi-era frica sa nu se loveasca de canapea. Dar el nici gand, se arunca in continuare pe jos si apoi striga cat il tinea gura: "Am cadut" (ca nu-l zice pe z). Asa, ca sa nu mai am ce comenta. A devenit un smecheras...
Susa spune:
Buna seara fetelor, ori dimineata..
eu am tot citit si iar am citit si ma bucur enorm pentru fetele care au ajuns acasa cu BB-ii: Inni, Vauva, Cri19....si ma scuzati daca am uitat pe cineva sa aveti laptic mult si recuperare rapida...
Sper sa iasa si Ileana cat mai repede din reanimare sa vina acasica sa ne povesteasca cum a fost...
Sympa sa-ti traiasca BB-ul si La Multi Ani amandoura.
Eu vreau ca BB Lucas sa mai stea in burtik inca o saptamana pana vine nenea dr-ul din concediu...de intors nu prea mai are loc ,burtika e mare rau, iar purtatoarea si mai mare.... (vezi poze burtik).... am reusit sa termin si camera lui (vezi poze camera Lukas)..cu bagajul nici eu nu stau prea bine..adica sunt toate cumparate dar nu asezate in pungi dupa cum ne-au spus ca avem voie in maternitate(nu geanta, punga)dar in rest toate bune si frumoase doar ca-mi lipseste sotul foarte tare...
i-mi pare rau Lexi de aglomeratia care o ai in casa..daca vrei hai la Brasov si stai cu mine ca sunt singurica cuc in trei camere...abea astept sa-mi tina Lukas companie...
va pup si sanatate tuturor...
Silvia
37+ cu
Lukas-Daniel
POZE
notquiteso spune:
SYMPA:
LA MULTI ANI! de doua ori "la multi ani" :) sa-ti traiasca puiul, sa fiti sanatosi si iubiti.
Laliq: multumesc de gand :)
Infectie urinara am facut si eu, am facut si infectie renala.. de toate ca e super-oferta :)) Tu n-ai nici o vina, se intampla pur si simplu. Important este sa faci tratamentul, sa bei multa apa ( plata) si ceaiuri. Vezi ca la farmacie gasesti ceaiuri speciale pt asta. Pe mine m-au ajutat foarte mult. E bine ca nu ai facut mai devreme infectia asta, acuma...e floare la ureche atata timp cat ai putina grija de tine. Ah, si nu uita sa te speli dupa fiecare PP. Nu freci cu piatra ponce, dar e bine sa te speli. Nu servetele umede...spalat cu jet de apa, si gata. Si pana iti trece de tot, daca te doare cumva burtica pe laterale sau vezica, bea o cana de ceai d-ala, o sa te ajute.
Sanatate, ca-i mai buna decat toate
POZE
eloise spune:
Buna dimineata!
Eu sunt deja pe baricade... vad ca mai mult de ora 6 nu pot dormi, ma trezesc brusc cu arsuri. E asa deprimant ca-i inca intuneric si mi-e somn, dar degeaba incerc sa mai stau in pat... Va dati seama daca am flacari pe gat inca de la prima ora, cum imi este dupa mese, chiar si dupa micul dejun.... Realmente am uitat cum e sa te bucuri de mancare (si am fost mereu o mare gurmanda) sau sa te bucuri de o stare generala de bine, sa stai intinsa fara dureri si reflux...
SYMPA
pentru tine si bebelus in acelasi timp! Ce coincidenta frumoasa!
Mexxa sper ca ai vb cu doctorita si ai luat cea mai buna masura (internare sau ce a zis ea...) si ca te vei simti mai bine.
Adinazot si tie iti dorim sa-l tii pe bebe acolo unde-i este cel mai bine pana la termen.
LALIQ intrebi de cauzele infectiei urinare... noi oricum suntem mai vulnerabile decat barbatii din cauza uretrei mai scurte. Acum in sarcina din cauza presiunii uterului marit uretra e si mai scurtata, rezulta predispozitie si mai mare la infectie. Alte cauze ar mai fi aportul insuficient de lichide sau mersul mai rar(decat ar fi necesar) la toaleta. Asteapta rezultatul analizelor, pana atunci ia ce ti-a prescris dr si bea f multe lichide (peste 3L) printre care si ceai de coditze de cirese (f bun, chiar si la gust)de matase de porumb si coada calului.
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe