Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 23
itzy-bitzy spune:
Sympa felicitari he he he ce veste neasteptata. Era si cazul sa apara un bebe si azi ca doar e septembrie nu? Primul bebelush de septembrie. Recuperare rapida si va doresc un bebe sanatos si cumintel.
Inca o data felicitari de ziua ta. Ai primit cel mai frumos cadou. Veti sarbatori de 2 ori de acum. 

Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
Sephora spune:
Va pup pe toate
si
Ce veste minunata inca un bebeita "la multi ani!"Sympa si tie si bebelusului tau.Ce minunat tre sa fie ca de ziua ta sa ai asemenea cadou.
La multi ani! si ptr Nicolstoy sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebel sanatos si papacios.
Cri bine ai venit acasa (cred ca te saturasei de atata spital)m-a bucur ca te simti bine si ca ai trecut cu bine peste toate problemele,ca ai bebeicul sanatos si papacios langa tine.Asteptam povestea si pozici.
Ileana bine ca ai trecut si tu cu bine prin toata istoria si ca o ai pe Ilinca acum.
Am vazut si eu bebe de Try,arata foarte bine ptr un bebelus atat de mic,eu am vazut si mai rau.Numai ca saracutul e chinuit de toate tuburile alea,noroc ca nu-si da seama.Dar ce-o fii in sufletul lui Try numai ea stie cand il vede asa.V-am mai povestit eu de o prietena din Italia care a nascut gemeni fetita la 3 luni avea 5 kg iar el abia 3 si trebuia sa faca o interventie la inima si plamani,prin ce-a mai trecut si ea saraca.
Vavuva bine ai venit si tu acasa cu bebe sanatos.
Inni sper ca a venit lapticul
Tasia papuci sunt de la "Adidas climacool' au costat 1.100 si au niste dungi si spatii pe talpa,iar cand mergi dungile alea micsoreaza spatiile facindu-ti masaj,in prima zi te oamara dar pe urma te obisnuiesti si te simti super bine.
Multumesc fetelor care si-au adus aminte de mine Itzy,Eloise,Tasia,Pufy

.
Eu azi am mai facut niste mutari in camera lui bebe,am asezat patutul pe pozitie.
Ste m-a tot bate la cap sa-mi fac bagajul,dar am si eu o nebuneala ca daca il fac si nasc.Le am pe toate cumparate dar inca nu vreau sa-l fac.De el ce pot sa va zic e cel mai dulce sot si cel mai protectiv,are atata grija sa nu-mi lipseasca ceva,sa nu m-a obosesc,sa nu m-a stresez.E un inger.
Imi pare nespus de rau ptr fetele care au probleme eu cred ca as fii luat-o razna daca nu l-as fii avut aproape cu toate paranoile,raul si stresul avut.
Am facut azi ultimele cumparaturi,am luat chestia aia care se pune pe saltea sa nu se ude,un pled,vreo daua caciulite,chiloti unica folosinta 5 buc 230 mii si tampoane din alea super mari 20 la 160 mii.Nu stiu daca v-am zis ca mi-am luat si mingea ptr tavaliu,cica ajuta super mult (1.600).Cred ca mai am pompita de nas,dar nu stiu de care si ce mi-o mai zice doctorita medicamente care-mi trebuiesc la spital.Abia astept sa vina data asta de 5 odata ca nu mai am rabdare,sa-mi zice si mie cum stam.
Am si eu niste contractii mama,mama si unele chiar dureroase,azi am luata un No-spa eu care nu sunt cu medicamentele,dar am avut una care m-a tinut destul de mult,in rest bebele miscaret,tot sus,azi imi dadea cu picioarele pe undeva unde era stomacul pe vremuri.
Io
36+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
lullabay spune:
Bine ai venit pe lume bebelus de Sympa!!!!!!Primul bebelus de septembrie!!!!Sa va traiasca sa fiti fericiti!!!Ce cadou minunat!!!
38+ 
matahut spune:
FELICITARI SYMPA, SA FITI FERICITI SI SANATOSI!
Acai, cum a fost la dr? Ceva noutati? Dar despre spital, despre mutare etc? Eu ieri n-am aflat mare lucru, spuneau ca inca nu s-a mutat sectia si ca in curand...dar nici o data fixa. Bine ar fi sa prindem un loc in pavilionul renovat!!!
Marina
37+
Maruca si Ana (3 ani)
pufymic spune:
FELICITARI SYMPA!!!!!Sa va traiasca beblinul si sa fie sanatos!Iar tie refacere usoara si laptic mult!
Adinazot suntem cu gandul alaturi de tine!Curaj !
Lexi chiar fff complicata situatia ta....Iti tin pumnii sa se aranjeze lucrurile cat mai repede si mai bine pentru voi!
Ma duc sa ma apuc de spalat sticle ca maine mergem la tara sa-mi pun bulion pentru la iarna...
Deci week-end placut tuturor si ....nasteri usoare dc are cineva chef de asa ceva in week-end
!
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
giuliella spune:
Nicol La multi ani!- sa iti traiasca baiatul, sa fiti sanatosi si sa ai viata plina numai de bucurii.
Sephora
cred ca esti indragostita tare..Nicolstoy are deja o frumusete de baiat..asa ca nu mai are cum sa mai aiba o nastere usoara
.
Sympa- La multi ani de asemeni si felicitari ptr baiat. Sa iti traiasca si sa iti revii cat mai repede dupa nastere. Chiar interesanta treaba cu nasterea de ziua ta de nastere. De fapt si mama a nascut-o pe sora mea tot in aceeasi zi cu a ei.
Fetelor v-am tot auzit pe voi cu panica pe care o aveti si asa a inceput sa ma apuce si pe mine. Ralu azi am patit si eu ca tine cu ramasul singura. Dupa o noapte agitata cu vise urate si dureri de burta ca la cm, dimineata sotul meu drag s-a gandit ca ar trebui sa ma lase singura si sa plece la pescuit. Cand m-am trezit l-am sunat si am descoperit ca nu are semnal asa ca m-a apucat frica sa nu cumva sa ma apuce durerile nasterii si sa nu am cum sa iau legatura cu el. Asa ca..am intrat in panica si aproape ca mai aveam putin si plangeam ..ca ce ma fac eu singura..
. Precum povestea cu drobul de sare..daca o sa pice.. Noroc ca a venit pana la urma adus de ploaie. Oricum tare mi-e frica pentru ca am niste dureri cumplite de burta noaptea..si mai ales cand dorm pe partea dreapta. Nu mai spun ca in timpul zilei am niste contractii de nu mai pot respira, noroc ca nu sunt dureroase. Sper totusi sa mai apuc sa ajung saptamana viitoare. Tot e bine ca am intrat azi in 37 de sapt si puiul meu e destul de dezvoltat. Chiar e culmea, el se dezvolta- burta imi creste din ce in ce mai mult dar acul cantarului nu se schimba deloc. Eu nu am reusit sa iau decat 9 kg in sarcina asta si majoritatea pana in 20 de sapt. Dar cred ca mai bine nu imi mai fac griji si sa sper ca juniorul e mare si sanatos.
Va pupicesc pe toate si va doresc numai bine.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin 37+
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
Felicitari Sympa pentru bb Theodor!

Bine ati venit acasa mamicilor si bebicilor!

Inni esti fenomenala! Stai 2 zile in spital dupa o nastere destul de dificila si primul lucru care il faci e sa te instalezi pe forum sa ne dai detalii si sa ne incurajezi!

Eu maine incep scoala! De cateva zile suntem in pregatiri intense. Am lucrat si ieri si azi. Am fost cam obosita,iar bebelina a fost foarte activa. Zilele astea nu cred ca voi putea intra (destul de mult de lucru la scoala), dar sper sa reusesc sa va citesc cat de cat.
mini_me
35+
poze
MamiLili spune:
Felicitari, Sympa! Bun venit pe lume bebelusului!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 33 cu 
MamiLili spune:
Lexi, ca sa impaci si capra si varza eu ti-as sugera sa stai cateva nopti la mama, cateva acasa la tine. Inteleg ca sotul tau nu vrea sa se mute, ok, atunci sa ramana acasa la voi iar tu du-te si rasfata-te si odihneste-te la mama cat mai poti. E pacat sa acumulezi acum, pe ultima suta de metri, atata oboseala. Explica-i sotului ca ai nevoie de liniste si odihna pentru ca dupa venirea lui bebe e foarte posibil sa nu mai ai parte de asa ceva.
Lili
sapt 33 cu 
MamiLili spune:
Cri, bun venit acasa!
Adinazot, iti tinem pumnii ca bebe sa mai stea macar doua saptamani. Ma gandesc ca din moment ce esti in spital te-ai mai linistit si urmezi un tratament intensiv care sa-l ajute pe bebe sa mai stea in burtica.
Mexxa, sper ca ai luat decizia sa te internezi. Cred ca e cel mai bine asa, data fiind situatia ta.
Lili
sapt 33 cu