Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Fetelor,

Va aduc o veste nu prea buna. Adinazot, care apare si pe listuta noastra si pe cea de noiembrie, e in spital. Acum doi ani a pierdut o sarcina la 24 de saptamini din cauza unui col deschis si nedepistat. Azi nopate a avut dureri de burta ca de ciclu si azi a mers la spital: colul s-a deschis din nou, dar membranele nu s-au rupt ca acum 2 ani. Urmau sa-i puna perfuzii pentru oprirea contractiilor si incearca sa mai duca sarcina macar vreo 2 saptamini, cind ar fi in sapt. 32.

Ea posta si mai ales citea si la noi pentru ca simtea ca nu o sa ajunga cu sarcina in noiembrie (a stat toate lunile la pat cu contractii frecvente, un col deschis la exterior si multe medicamente) si-mi spunea de asemenea ca se regaseste mai bine la noi unde multe fete au avut probleme similare cu ea.

Sa ne rugam sa fie bine!

Cricri 37 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

RALU- multumesc, neuronu' meu a reactionat...mai greu da'...

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

CPETRUT- nu pot sa cred Si eu tot o felicitam ca a trecut de saptamanile critice! Transmite-i tot ce e mai bun si spune-i ca ne rugam pt ea! Sa ne mai spui vesti

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cpetrut imi pare tare rau de vestile pe care ni le-ai dat despre Adina. Sper din suflet sa iasa repede din spital in aceeasi "formatie" de 2 in 1 si sa fie bine si ea si bebe!!!
Pufy, ai dreptate si tu. Insa problema e ca s-au adunat toate acum: nici la mama situatia nu e prea roz. In momentul de fata mama a "inchiriat" camera mea unei colege care sta acolo cu sotul si fetita de 8 ani. Si ei isi fac casa (nu stiu ce i-a apucat pe toti anul asta sa-si faca casa, Cristi are 3 surori si toate isi fac casa acum, plus o matusa de-a lui Cristi plus familia asta de care va scriu si daca nu eram cu bebelul aveam de gand sa ne apucam si noi in primavara asta care a trecut...). Insa acolo e spatiu mai mare, 4 camere, si mai putine persoane. Dar conditiile la mama lasa mult de dorit: blocul e in consolidare (poate ai auzit de faimoasele blocuri cu bulina) si e zgomot de pickhammer de la 8 dimineata pana noaptea tarziu, apa calda nu e, iar la iarna cica n-o sa le dea nici caldura. Toate astea la un loc, plus fobia lui Cristi sa nu ne apuce vreun cutremur la mama, plus rusinea lui fata de colega ei il fac sa nu vrea sa mergem acolo. Eu mai merg pe-acolo si mai stau cate-o zi intreaga si doooorm de rup pamantul. Maine merg iarasi.
Cam asta e situatia la noi, sper ca n-am plictisit pe nimeni...

38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut Catalina,

Am decis cu doctora sa mi se faca cezariana pentru ca nu mai pot sa astept pana pe 20sept ,ma simt f obosita ,am dureri foarte mari de spate si de picioare;dorm foarte prost .
Stiu ca este normal sa treci prin aceste dureri,dar noi am decis sa trecem de aceasta etapa.

Bebelin

Ionica, iti tinem pumnii martea viitoare (parca marti e 6 sept). De ce s-a hotarat cezariana pana la urma? Eu azi ma duc sa fac ecograful normal si CT Scann (care-i 300 de dolari!!) si abia marti aflu daca fac cezariana sau nu ... eu cred ca pe 7-8 face si eu cezaraiana, nu cred ca am parte de nastere naturala. Deaja mi-e cam frica de nastere naturala ptr ca stiu ca e bb cam maricel.

Va pupic pe toate,

k

Catalina, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cpetrut transmite-i Adinei toate cele bune din partea noastra, ne gandim la ea si ii tinem pumnii. Stiu ca mereu spunea ca abia asteapta sa ajunga la 28-30 de saptamani si uite ca parca a avut gura aurita...off...ii doresc numai bine si sa revina acasa.

Anangel inteleg situatia acum...asadar nu ai decat sa inghiti si sa suporti. Detaseaza-te cat poti psihic de tot si lasa-i pe toti in banii lor ca tu ai alte preocupari acum.

Alessia tot nu se vad pozele pt ca nu ai selectat sa fie publice albumele. Le-ai lasat Privat si ne cere parola. Fa ceva ca sa te putem vedea...

Itzy-Bitzy
37+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LEXI nu plictisesti pe nimeni. Imi pare asa rau ca nu ai pacea si confortul cuvenite fiecarei femei in situatia noastra... Problema e intr-adevar cam incurcata. Singura solutie ar fi sa se mute cumnatii tai si cu micul terorist cat mai repede... tin pumnii sa se intample asta!

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Adinazot iti dorim sa fie totul bine!!!!!
Anangel_lexi...uf ce situatie complicata!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mexxa tu ce ai facut? Mai esti acasa sau ai fugit la dr? Si eu sunt de aceeasi parere cu fetele sa nu mai stai asa cu contractiile alea. Macar suna la dr si spune-i iar.

Itzy-Bitzy
37+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

FELICITARI PT MARIANA (SYMPA), CARE A NASCUT ACUM 1-2 ORE PR THEODOR!
LA MULTI ANI SI MAMICII CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE!
LA MULTI ANI LA AMINDOI!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput