Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici!!!!
Am citit si tot am citit de azi dimineata..si evident ca am uitat ce vroiam sa zic
Bine ai revenit CRI!!!
Sa speram ca Ileana va fi din ce in ce mai bine si ca examenul bioptic va fi in regula
Ma linisteste desi sincer nu as mai vrea sa fie si alte persoane in aceeasi situatie...ca nu sunt singura panicata...ma gandeam ca atunci cand se va apropia momentul va fi totul bine...ma laudam ca nu mi-e frica de nimic...si uite ca nu-i asa..am atacuri de panica din ce in ce mai dese..si nu vreau sa le povestesc mamei la telefon..stiu ca ea m-ar linisti,dar saraca s-ar speria si ar vrea sa vina sa stea cu mine si are o multime de treaba..am zis eu ca sunt candidata ideala pt depresia postnatala..dar nu ma gandeam ca o sa fie si una prenatala.
Anangel_lexi citind despre pr tale mi-e rusine cu plansetele mele cu sotul insensibil..cred ca ti-e tare greu cu atata tambalau pe cap...tu pari o persoana foarte echilibrata si linistita..cred ca de asta si mai rezisti...eu cred ca as face crize de nervi non-stop..si sincer eram demult plecata la mama...nu cred ca daca ai discuta in prealabil cu sotul ar interpreta-o ca o despartire..eu am ajuns la concluzia ca daca nu ne protejam singure nu o sa o faca nimeni...si acum ai nevoie de odihna mai mult decat oricand..dupa o sa fie mult mai greu sa te odihnesti si linistesti..asa ca sfatul meu prietenesc ar fi sa te duci la mama ta..daca te simti vinovata ca pleci du-te macar o zi,doua mai iei si tu o gura de liniste.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Gripo, nici nu vrei sa stii ce visez eu... ce orori...
Acum am venit de la ginecolog, si dom' doctor era asa optimist cand a vazut rezultatul echografiei... zambea tot. Asa ca am inceput si eu sa zambesc, fara sa stiu de ce :) pana mi-a explicat el. Si a zis ca in mod sigur nu o sa se intample nimic in urmatoarele 2 sapt, dar sa fug totusi la spital daca mai am contractii regulate, ca stabilim data "marii intalniri" peste 3-4 sapt si ca el e optimist si ca ajungem pana in sapt 37-38. Am plecat plutind de la cabinet :)) ce mai contau arsurile, ghionturile grasunacei si vreo 2-3 contractii...
Placenta a trecut de la grad 1 la grad 3 intr-o luna, dar se pare ca inca isi face datoria, bebelina e cocheta ca ma-sa si poarta cordonul pe post de esarfa, si culmea culmilor... nu mai sunt de dimensiunea unei piscine pe dinauntru.. lichidul amniotic a revenit la sentimente mai bune.

Multumesc pt gandurile voastre bune.

pupam cu drag

anne & grasunaca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

CRI bine ati venit acasa!!!Ne-a fost tare dor de tine! Ma bucur ca ai suportat asa bine cezariana! Cum e Robert, mancacios? Cumintel?

Cu cezarienele astea... Cate diferente intre ce spune Cri si ce spune Ileana... la distanta de 2-3 postari, 2 perceptii atat de diferite despre cezariana... Ileana saracuta a avut insa si complicatii! Sper sa treaca repede toate neplacerile iar rezultatul biopsiei sa fie bun si ea sa ajunga repede acasa cu Ilinca!

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Alessia80 mai ai rabdare...iti faci griji ca daca ii dai un virus?eu spun ca acolo in burtica e protejat de o mie de ori mai mult decand atunci cand o sa fie afara..lasa-l sa creasca..lasa natura sa isi urmeze cursul..uite eu mi-am dorit sa il nasc la 37 de sapt...la 33 avea 2600 g si ma gandeam ca pana la 40 o sa se faca de 4 kile...acum m-am razgndit..si ce daca o sa ma rupa din cap pana in picioare ..si ce daca o sa fie nasterea mai grea..lasa sa stea el acolo cat trebuie..cand o sa fie timpul atunci si bebele si organismul meu o sa stie.
Mirabela felicitari pt cele 37 de saptamani!!!Ce frumos ai scris!!!

38+

Mergi la inceput

Notquiteso felicitari pt vestile bune!!!!!
Eloise si la cezariana si la naturala cum ti-e norocul..chiar ca nu mai depinde de nimic...dupa ce trece efectul pastilutelor..suntem pe cont propriu.
Am reusit si eu sa strang o parte din lucruri in bagaj..ar fi si cazul nu??la 38 de sapt si 5 zile eu inca nu am bagajul facut..inconstienta..dar am senzatia(prosteasca evident si fara nici o baza reala)ca daca bagajul va fi gata o sa nasc si eu..mai am macar 12 ore sa rezist ..pana se intoarce dr..
Mexxa mi-am adus aminte..du-te la spital..nu mai sta..cel mai bine stai internata sub supraveghere.

38+

Mergi la inceput

Alessia : pai ma sperie si pe mine greutatea grasunacei...m-am uitat pe un tabel cu greutatea medie a unui bebe de 32+ .. si ar fi trebuit sa fie pe la 1800... nu la 2800. Dar daca nici unul dintre doctori nu a fost ingrijorat de problema..mi-au zis ca e un pic mai grasunaca..se uitau cu mila la mine :)) Nici nu stiu cum o sa ma mai misc in urmatoarele saptamani, ca deja ma simt ca o balena pe uscat.

32+

POZE

Mergi la inceput

Cri: felicitari pt bebe! Pe mine ma interesa cum de ai facut cezariana la 37 de sapt. S-a declansat travaliul?

Ileana: toate lucrurile sunt legate intre ele cu fire invizibile. Bine ca cineva acolo sus te iubeste :) Multa sanatate!

anne 32+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LULLABAY-Multumesc de incurajari! Dar acum, pe ultima suta de metri mi se pare xtrem de greu...Sper sa fie protejat si sa nu-i dau nimic rau...

PUTZURUCA-

help!!! spuneti-mi si mie cum e cu scurtatura:
linkpoze[url/] Ce lipseste?????????????

ALESSIA80 36+
http://photos.yahoo.com/ph//my_photospoze[url/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image][/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

[ url = " link " ] poze [ / url ]

fara niciun spatiu si nu uita de ghilimele...

dar vezi ca linkul ala nu e bun oricum. cred ca n-ai albumele publice....sau n-ai pus link-ul complet

raluca 38+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

test

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image][/purple][/b]

Mergi la inceput